Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Nie no, zagrajo przecia 1080/60 na ultra++ na lapku z komunii w MGSV. Przy każdej nowej gierce tak gadajo, to musi więc być prawda.

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Jak ja sie ciesze, ze mam PS4 i bede mogl te wszystkie wielkie ekskluzywne hity tej jesieni ograc... oh wait... nic takiego nie ma premiery w tym roku na ps4.

Opublikowano

Wszyscy mają problemy z pecetami tylko nie wojownicy na tym forum, ciekawa i jakże poważna sprawa.

Opublikowano

Nie no, zagrajo przecia 1080/60 na ultra++ na lapku z komunii w MGSV. Przy każdej nowej gierce tak gadajo, to musi więc być prawda.

Ładny pocisk w stronę klapków.

Opublikowano

Beka z upgradu PC ale czy juz kupiles specjalne podkladki do PS4 zeby konsola sie nie przegrzewala?

1zw1378.jpg

Dobry transformer sie robi z tej konsoli XD. Az sie przypominaja czasy PSX z naklejonymi kapslami po Hop Coli, ustawionej pod katem 65 stopnii, wgrywanie plyt z zapalka za 10 gr i guma kulka w mordzie za 3 gr XD.

SONY LEGACY 

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

Ja używałem klocków Lego przy ps3, polecam. :thumbsup:

Bekanerio, że jedyną rzeczą jaką bym obecnie ograł na nadkonsoli jest DEMO gry, która wyjdzie gdzieś w 2016.

Opublikowano

hahahhah STEM confirmed xD

Opublikowano

Nareszcie. Spirace na PC. Mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm już czuje dreszczyk na myśl o przeklejeniu cracka w MGSV i 500 tematów na steamie w sprawie problemów technicznych .

Edytowane przez Szatanek

Opublikowano

PT HYPE

Opublikowano

ku.rwa jak dżef się gotuje w środku, że zaraz stanie się częścią historii ujawniając SILENT HILLS xD

Opublikowano

PT?

Od czego to skrót?

Playable teaser/trailer

Opublikowano

PŁYNY WYLEWAJĄ MI SIĘ Z KAŻDEGO OTWORU W CIELE

Opublikowano

norman reedus zaraz wjeżdża na scenę nie to co kiefer przez skajpa

Opublikowano

Wszyscy mają problemy z pecetami tylko nie wojownicy na tym forum, ciekawa i jakże poważna sprawa.

wszyscy tzn kto?skad mozesz wiedziec jak duza grupe reprezentuja ludzie ktorzy rzeczywiscie szukaja rozwiazania problemu na forach.

sprawdz dzial PS4 lepiej. "Kazdy ma problemy z konsola I padem z bazaru tylko nie klapki w tym temacie"

Opublikowano

Znajdź tam mój post.

Opublikowano

Grunt,że Silent Hill znów będą robić japońce,a nie wyrobnicy z zachodu.

Jakby jeszcze Konami ogłosiło prace nad Castlevanią w stylu Symphony of the Night to byłaby bomba.

Opublikowano

Znajdź tam mój post.

znajdz moj gdziekolwiek w internecie na temat problemu z moim oltarzem na czesc Gabena.
Opublikowano

Nie, musiał bym wejść na pecetowe forum a się brzydzę.

Edytowane przez pawciokratos

Opublikowano

Oł je, zagram w MGSV w lepszej jakości niż na PS4 i to pewnie za połowe ceny :)

Opublikowano

Grunt,że Silent Hill znów będą robić japońce,a nie wyrobnicy z zachodu.

Jakby jeszcze Konami ogłosiło prace nad Castlevanią w stylu Super Castlevanii IV to byłaby bomba.

fixed

Opublikowano

Ale za to niektórzy ( Ty może akurat nie ) wydadzą kasy dużo na upgrade kompa  :sweat:

Opublikowano

Ale za to niektórzy ( Ty może akurat nie ) wydadzą kasy dużo na upgrade kompa  :sweat:

Nowych konsol też za darmo nie rozdają.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.