Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

pro tip kliknij jpg, który wrzuciłem

Opublikowano

ktoś tutaj pisał, że najlepszym multi na konsolach będzie tlou remaster, zgniłem

7CWkHsL.png

Dla jednego halo jest najlepszym multi dla innego gears of war. Ja posiadając xboxa 360 przez 8 lat od jego premiery nigdy nie trawiłem multi halo i tylko singla przechodziłem za to w gears of war naklepałem 200 h w multi tak samo w bad company 2.  Dla ciebie halo może goty dla innego tlou (też nie rozumiem genialny singiel a multi meh). Niektórzy cały czas grają w bf 4 i im się podoba :D

Ja myślę że goty multi to będzie splatoon :P

Edytowane przez blantman

Opublikowano

Po alphie Destiny nawet jako fan Halo zainwestowalbym w nowa gre Bungie. Jaram sie tym znacznie bardziej, niz reedycja HALO. Zastanawia mnie tez, dlaczego nie monza bylo zrobic klasycznego multi z CE przy 1 reedycji Halo ("gra w ogole nie byla przygotowana pod siec"), a teraz nagle wystarczy podniesc rozdzialke, by spokojnie banglala na One. Czy rzeczywiscie nic w niej nie zmienia...? Zastanawiam sie, czy odpalajac Halo z przed 12 lat zagrywalbym sie jak kiedys. Lezka w oku sie kreci, ale wszystko poszlo tak do przodu, ze nie wiem czy teraz siedzialbym godzinami przy mechanice z przed tylu lat. Dla fanatykow Halo to pewnie ex numer jeden na ten rok, reszta niestety moze sie nie przekonac...

Edytowane przez easye

Opublikowano

Po alphie Destiny nawet jako fan Halo zainwestowalbym w nowa gre Bungie.

No widzisz a ja jakoś w Destiny nie widzę nic ciekawego ,  moja styczność z tym IP pewnie zakończy się na becie , mimo ze bardzo lubię Halo.

Opublikowano

Ale nie widzisz nic ciekawego po ograniu alphy, czy nie czujesz gry po streamach i czekasz na bete? Zreszta, co komu pasuje, dla niektorych to nic poza Halo nie musi wychodzic. Ja z checial sam wpadne do kumpla ze sceny zobaczyc, jak sie w to gra po tylu latach.

O ile Singiel w wiekszosci czesci Halo byl dla mnie malo powalajacy, o tyle to jedyny ex poza Forza w ktorym spedzilem sporo czasu w multi.

Edytowane przez easye

Opublikowano

ktoś tutaj pisał, że najlepszym multi na konsolach będzie tlou remaster, zgniłem

7CWkHsL.png

Poważnie zastanawiam się nad białym XO.

Opublikowano

Bez hejtu pytam z ciekawości. Jak się gra w FPSy po przesiadce z pada od x360 na ps4? :)

Opublikowano

Dobrze, sam sie tego balem, zwlaszcza po kiepawym DS3, ale nowy pad lezy bardzo dobrze w dloniach, galki sa mega precyzyjne, a trigery w koncu daja rade.

Edytowane przez easye

Opublikowano

Przechodzac z 360tki na PS3 zawsze czulem ogromny dyskomfort, na PS4 juz tego nie odczuwam. Galki sa mega precyzyjne i dobrze sie na nich gra - jedyne co mocno przeszkadza, to fakt, ze sa wypukle, a nie wklesle jak na 360tce. Sony zreszta juz zapowiedzialo nowego pada, ciekawe co w nim zmienia.

Edytowane przez easye

Opublikowano
Sony zreszta juz zapowiedzialo nowego pada, ciekawe co w nim zmienia.

Link.

Opublikowano

Nie przechodzicie na ps4 bo tam obraz jak Żyleta,na xbonie w 720p większa piksele i łatwiej głowy trafiać.

Aha.

W każdym razie - DS4 to mega udoskonalona konstrukcja, jest znacznie wygodniejszy od DS3 i wreszcie można na nim jakoś sensownie pograć. Po przejściu z pada od X360 (na którym grałem na PC) nie odczuwałem zbytniego problemu (chociaż wolę ułożenie gałek w propozycji Microsoftu) i szybko przywykłem. Jest większy, spusty są wreszcie normalne, tylko gałki zdecydowanie za małe, wypukłe, dosyć słabo wyprofilowane, ale po dokupieniu nakładek było już świetnie :) Krzyżak rewelacyjny, świetnym pomysłem było dorzucenie tutaj głośniczka, a sam kontroler jest nieźle wyważony. Nie męczy dłoni.

Tak czy siak, pad do Xboxa One jest w tej materii niedościgniony.

Opublikowano

http://www.ppe.pl/news-28929-nadchodzi_nowy_model_dualshocka_4__jakie_zajda_zmiany_.html

cuh-zct1u dualshock 4 nowy model DualShocka 4

Po dokładniejszym przyjrzeniu się dokumentacji można zauważyć dwie zasadnicze zmiany. Po pierwsze zmieniono baterię; teraz mamy 3,7V, w zaktualizowanej wersji będzie to 3,65V. Kolejna, chyba ważniejsza modyfikacja, dotyczy anteny. Obecnie w Dualach stosowana jest technologia PWB, jednak Sony postanowiło zastąpić ją nowszą; IFA - tą samą, która ma być zaimplementowana w opisanym tydzień temu modelu PS4 o sygnaturze CUH-11xxA. Wszystko zaczyna układać się w logiczną całość i chyba wygląda na to, że Japończycy przygotowują się na prezentacje ulepszonej wersji konsoli na targach E3. Istnieje też taka opcja, że nikt nic nie będzie mówił i po prostu w tych samych pudełkach, w tej samej cenie znajdzie się nowe PS4, ponieważ zmiany mają charakter tylko kosmetycznych.

Edytowane przez easye

Opublikowano

Zanim ktoś inny to napisze:

ppe xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Opublikowano

no w koncu to takie malo prawdopodobne, by z nowym modelem konsoli wydali poprawionego pada. 

Opublikowano

dobra można zamykac temat, ps4 dostało takiego eksa, że ku.rwa wszystkie botki, klapki i blacharze się posr.ali

8y21Z1k.jpg

i serio gra bardzo pięknie się prezentuje troszkę jak rez połączony z nie wiem feeligiem journey?

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

Też mi się ta gierka strasznie podoba. Wyszła na PS3/Vitę/PS4 więc możliwości zagrania w to są całkiem spore.

Opublikowano

No i gra się kolorowymi articuno. :)

Opublikowano

edit

Wszystkie wojenki po za tym tematem beda karane ostrzeżeniem i blokadą konta. Nie wynosimy nic do shouta, statusów, czy innych tematów.

Opublikowano

Widze, ze nazwa tematu zmieniona. Ten podtytul imho zbedny bo w samym 2015 jest juz zawarty fakt oczekiwania ale taka wola ludu.. W sumie chu.j tam, za 3 miesiace pewnie znow nowy tytul bo natrzaskane bedzie 1k stron.

Opublikowano

Też mi się ta gierka strasznie podoba. Wyszła na PS3/Vitę/PS4 więc możliwości zagrania w to są całkiem spore.

Narazie wyszla tylko na PS4.

Opublikowano

Widze, ze nazwa tematu zmieniona. Ten podtytul imho zbedny bo w samym 2015 jest juz zawarty fakt oczekiwania ale taka wola ludu.. W sumie chu.j tam, za 3 miesiace pewnie znow nowy tytul bo natrzaskane bedzie 1k stron.

Tez tak najpierw myslalem, ale popatrz: kazdy tytul cw ma forme "Console wars n : podtytul". To CW ma podtytul "this is waiting" a 2+0+1+5 zamiast 8 to taki dodatkowy zart. Gdyby nie bylo "this is waiting", to obecna edycja nie mialaby podtytulu, dlatego moim zdaniem ta opcja jeszcze najlepsza.

inb4 mate5 analizuje tytul tematu o gierkach

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.