Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

przepraszam_co_tu_sie_odpier,dala.png

No nie wiem właśnie, próbują zrobić z HL2 arcydzieło. Kiedy to jest to prostu bardzo dobry shooter.

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

https://www.youtube.com/watch?v=E0k-KbjycRA

NIE SŁYSZĘ WAS BO WSZYSTKO ZAGŁUSZA MI MUZYKA Z TEJ GOTG

A tak na serio: dobra gierka, ale ona ma już 10 lat. Trochę się od tego czasu zmieniło. Przy okazji ja biorę pod uwagę zawsze całość, tj. ep1 oraz ep2.

Opublikowano

Największą rewolucją dla fpsów i tak pozostanie jedynka. Lata 90' to zresztą najbardziej rewolucyjny okres dla fpp na pc (Doom, Duke Nukem, Deus Ex, SS1&2, HL).

Opublikowano

DN3D>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> D1/D2/Q1/QII ( kolejność przypadkowa )

Opublikowano

Te epizody do hl2 warto przejsc?

Opublikowano

IMO pierwszy Bajo jest o pół klasy niżej, ale głównie ze względu na rozbudowanie, elementy rpg, walory artystyczne i poruszaną tematykę. Bardziej rozbudowanego i dłuższego fpsa na VII generacji i tak nie uświadczysz. Dwójka i Infinite, owszem. Nie mają żadnego startu.

Opublikowano

HL 2 to autentyczny mesjasz. Żadne (pipi)szoki i inne wynalazki z ostatniej generacji nawet stać z boku przy nim nie mogą.

Nie jest o pół klasy niżej. Te gry dzieli kilka klas.

Edytowane przez Majin Buu

Opublikowano

Te epizody do hl2 warto przejsc?

nie krzycz że jakość słaba bo to było nagrywane w sierpniu 2006 pewno jakąś nokią n95.

Edytowane przez MaZZeo

Opublikowano

Ale tak bez CW rage mode Marian; skonczyleś pierwszą część? Doceniłeś plot twisty, kreacje i ich grę aktorską, nawiązania do autentycznych postaci i idei pierwszej połowy XX w.? Pod tym względem to najwyższa półka wśród fpsów, choć ubolewam że gra nie poszła bardziej w stronę System Shocków. :/

Opublikowano

Patrzcie ich (pipi)a, nie szanują mesjasza FPSów.

Mamy 2014 rok, a nic lepszego w tym gatunku dalej się nie pojawiło #fakty

Zapowiedź Half Life 3 to będzie dzień, w którym zatrzyma się ziemia. Nikt nie będzie pamiętał o the last of drabina czy innych fałszywych mesjaszach.

Opublikowano

Po tej skali oczekiwań nie dziwię się że Gabenowi się nie spieszy. xD

Opublikowano

ta scena i ten końcowy śmiech puszczony przez vocoder podkreśla cały klimat tej gry

kto uważa inaczej ten powinien dostać elektryczną pałą po łbie.

oczywiście teraz podśmie(pipi)ki z tej sceny bo nie widać ręki, nie ma żadnego skryptu w stylu gunshipa wbijającego się przez okno albo zapadającej się pod gordonem podłogi.

Edytowane przez MaZZeo

Opublikowano

Łał ale ekstra, normalnie gotg

Opublikowano

Chciałem się zwierzyć, mam większy sentyment do Xbox1 niż do PS2. Brakowało jRPG ale za to było o wiele więcej gierek z PC ( Kotor, Doom3, MP w normalnej jakości itd ) i to potężne zaplecze homebrew czy jakoś tak. Wszystkie multiplatformy były ładniejsze i płynniej śmigały. Sporo gierek z dreamcasta w tym Shenmue 2, czy nawet Conker od Rare. Nowe ip exy, może nie wielkie hiciory ale ciekawe i odświeżające. Pad S-ka to cudo. Xboxprawdziwe1:****************************************************************

Edytowane przez Szatanek

Opublikowano

Łał ale ekstra, normalnie gotg

łał pakuj plecak, wrzesień  już tuż tuż gimbie.

Opublikowano

Chciałem się zwierzyć, mam większy sentyment do Xbox1 niż do PS2. Brakowało jRPG ale za to było o wiele więcej gierek z PC ( Kotor, Doom3, MP w normalnej jakości itd ) i to potężne zaplecze homebrew czy jakoś tak. Wszystkie multiplatformy były ładniejsze i płynniej śmigały. Sporo gierek z dreamcasta w tym Shenmue 2, czy nawet Conker od Rare. Nowe ip exy, może nie wielkie hiciory ale ciekawe, Xboxprawdziwe1:****************************************************************

na Xboxa był Half-life 2, na PS2 nie.

Xbox > PS2

Opublikowano

Okej panie dorosły.

Opublikowano

Chciałem się zwierzyć, mam większy sentyment do Xbox1 niż do PS2. Brakowało jRPG ale za to było o wiele więcej gierek z PC ( Kotor, Doom3, MP w normalnej jakości itd ) i to potężne zaplecze homebrew czy jakoś tak. Wszystkie multiplatformy były ładniejsze i płynniej śmigały. Sporo gierek z dreamcasta w tym Shenmue 2, czy nawet Conker od Rare. Nowe ip exy, może nie wielkie hiciory ale ciekawe, Xboxprawdziwe1:****************************************************************

Xbox > PS2

maZZeo mówi jak  jest.  Przeszedłem H-L 2 na PC kilka razy, potem Orange Box na x360 i serio są to gry które nie zestarzały się ani o dzień. 

Opublikowano

Xbox > PS2

Na ps2 BYŁY ICO, SH2, Okami, RE4, SOTC, FFX, MGS2 & 3, DQ8, Valkyrie Profile 2.

ps2 > konwersja z blachy w SD

Opublikowano

Na Xbox był SH2 i to ładniejszy, MGS2 również. A tona gierek z PC, była naprawdę bardzo bardzo ładna i na Xboxie1 np. Splinter Celle czy MP2. Niewielkie różnice. Miałem szansę porównać Splintera na PC i Xbox1.

Ninja Gaiden <3333333333333333333333333333 Jaką to miało grafę , taka plansza z wodą. Pamiętam, że zatwardziały PC-ciarz zmiękł. I ten gameplay. Sama konsola miała po prostu wszystko bardziej dopracowane niż PS2. Twardziej na sejwy, ale komfort to był. Przelotki by nie zrzucić konsoli kablem <333333333333333333333333333

Edytowane przez Szatanek

Opublikowano

Xbox > PS2

Na ps2 BYŁY ICO, SH2, Okami, RE4, SOTC, FFX, MGS2 & 3, DQ8, Valkyrie Profile 2.

ps2 > konwersja z blachy w SD

g12232ff8hx.jpg

E:

szatan mnie uprzedził ;)

Opublikowano

@Szatanek

MGS2 na x-boxie miał spadki framerate, a poza tym wyglądał identycznie. Plus na ps2 można było pojeździć Solidem na deskorolce ;]

@chris85

kurfa...

Edytowane przez nobodylikeyou

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.