Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

podaj jeszcze wiadro i worek lodu i bedzie jak znalazł :teehee:

Edytowane przez Fanek

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Niech trzymają swoje łapy z daleka od Take-Two. Nie mam zamiaru płacić za skórki do broni w GTA. D:

przecież i tak już dymają na tych wszystkich dodatkach do multi

Opublikowano

DLC jest, mikropłatności są. Activision nic nowego nie wymyśli.

Opublikowano

#ragus

10.ratchet & clank TOD

9.lbp2

8.fez

7.rayman origins

6.lbp

5.journey(xD)

4.limbo

3.mario galaxy 2

2.rayman legends

1.mario galaxy

Ja się pytam gdzie jest Donkey Kong? Gdzie NSMB? Gdzie jest Puppeter?

Opublikowano

Chciałbyś, żeby co roku wychodziło nowe GTA nie wprowadzając nic nowego z części na część?

Opublikowano

proszę nie wklejać tutaj więcej takich list bo mój zdrowy rozsądek już dość razy był gwałcony.

Edytowane przez tk___tk

Opublikowano

DLC jest, mikropłatności są. Activision nic nowego nie wymyśli.

Nowe GTA co rok.

Opublikowano

Niech trzymają swoje łapy z daleka od Take-Two. Nie mam zamiaru płacić za skórki do broni w GTA. D:

Przecież te dodatki są darmowe?

Chyba, że chodzi o mikropłatności, ale można bez nich żyć.

Edytowane przez Oski918

Opublikowano

No ja pyerdole! Jak można nie dać jednego z najlepszych rebootów ostatnich lat i to w gatunku platformówek. Więcej tego szmatławca nie kupię!

Opublikowano

No ja pyerdole! Jak można nie dać jednego z najlepszych rebootów ostatnich lat i to w gatunku platformówek. Więcej tego szmatławca nie kupię!

Jakby był na PS3, to pewnie znalazłby się w Top 3. :D

Opublikowano

#ragus

10.ratchet & clank TOD

9.lbp2

8.fez

7.rayman origins

6.lbp

5.journey(xD)

4.limbo

3.mario galaxy 2

2.rayman legends

1.mario galaxy

Ja się pytam gdzie jest Donkey Kong? Gdzie NSMB? Gdzie jest Puppeter?

Proszę Cię...

Opublikowano

Ale ciemnota z Was. Dobrze wiem, że kiedyś powoływałem się na VGC, ale od czasu kiedy ich dane opierają się wyłącznie na strzelaniu z palca już tego nie robię i wiele razy o tym pisałem, co potwierdzają daty postów - 2010, a który mamy rok klapki?

VGC ma bezpośrednie dane tylko z małego wycinka rynku i na tej podstawie szacują całość przy pomocy swojego algorytmu.

Jak zwykle chcieliście, ale nie wyszło :)

VGC uwzględnia tylko sprzedaż w reatailu, co zresztą podaje pod każdym tytułem (nie wiem czy także handlu używami rodem z sieci GameStop). Dlatego dane są niedoszacowane, bo kiedy np. tlou figurowało tam z cyfrą 4.7 mln. Inne źródła podawały już o 6 mln.

Do podanej przez Niewidocznego lisy pasuje Top 5 wg 25 developerów, gdzie najczęściej podawane były exy ps3.

Wniosek forumowych xbotów: Janusze xD

Nikt już kurfa nie jest bezpieczny, a 10/10 Butchera dla Halo3, oraz 9+ dla każdego numerycznego Gears, to ściema dla ciemnego ludu.

Opublikowano

Chciałbyś, żeby co roku wychodziło nowe GTA nie wprowadzając nic nowego z części na część?

A daj spokój nigdy do czegoś takiego nie dojdzie.

Przecież te dodatki są darmowe?

Chyba, że chodzi o mikropłatności, ale można bez nich żyć.

Zawsze można żyć bez czegoś, ale ludzie którzy nie mają czasu chętni są na takie skróty. Zresztą przy okazji RDR nie było darmowych dodatków do multi.

Opublikowano

Nowe GTA co roku tak jak nowe Diablo.

Opublikowano

Demon's Souls > GTA V

Kto twierdzi inaczej, ten Janóż.

Opublikowano

Demon's Souls > GTA V

Kto twierdzi inaczej, ten Janóż.

RDR > Tlou
Opublikowano

To nic nowego blubi

Opublikowano

Nowe GTA co roku tak jak nowe Diablo.

Widać, że nie wiesz na czym polega spółka Acti-Blizzard. Niby to jest już jedna firma, ale Acti nie miesza się do planów Blizzarda i odwrotnie. Nie wiadomo jakby było gdyby Acti wykupiło Take Two.

Edytowane przez suteq

Opublikowano

GTA V > RDR

Za brak stacji radiowych i tunigu koni.

Opublikowano

Zawsze można żyć bez czegoś, ale ludzie którzy nie mają czasu chętni są na takie skróty. Zresztą przy okazji RDR nie było darmowych dodatków do multi.

był. co-opowe misje. pozostałe 2 były płatne ale 10$ za kilka godzin grania na mutli w gotg to niezbyt wygórowana cena trzeba przyznać.

popierdółki do multi to tylko czasoumilacze. można bez nich żyć, nie trzeba ich kupować, ba, nawet ściągać. w temacie GTA:O już była o tym rozmowa. nabicie hajsu w tej grze to nie jest jaki wielki wyczyn  i nie wymaga nie wiadomo ile boostowania. bez przesady, nie ma co demonizować.

jeżeli ktoś ma na tyle dużo hajsu i za mało rozumu to niech kupuje sobie walutę w mikropłatnościach. jego problem a dev dostanie więcej hajsu a to = więcej hajsu na nowe gry :sorcerer:

activision niech lepiej się łaskawie od(pipi)i od T2. nic dobrego z tego nigdy by nie wyszło. nigdy. pazerne kurtyzany nie są w stanie wydać gry, której każda część wyznacza nowe standardy i podwyższa poprzeczkę innym, a przede wszystkim samym sobie. gdyby położyli łapy na marce takiej jak GTA czy RDR to idę o zakład że wychodziły by co roku. na przemian pewnie albo znając ich księgowych to i obie w tym samym roku.

poza tym te s(pipi)ysyny zabiły bizzare creations i tego nigdy im nie wybaczę.

nigdy.

Opublikowano

Ależ Botki boli, że Sony dostarczyło konsolę w każdym aspekcie lepszą, co zresztą docenia światowy konsument zakupując PS4.

No szkoda, że w aspekcie gier nie dostarczyli nic. Tak samo w przypadku pada oraz usługi sieciowej. To w sumie co zostaje z tego ps4? Diablo w 60 fpsach?

Gry w moim mniemaniu akurat lepsze na PS4, pad tak samo. Za to PS4 jest dużo mocniejszym systemem, przy którym Xbox One wypada tak jak DreamCast przy pierwszym Xboxie.

Opublikowano

Chciałbym wiele rzeczy, w tym przypadku akurat tak jest. I choć nie wiem jak bardzo Ty byś chciał to rzeczywistości nie zmienisz. Xone bardzo dużo odstaje od PS4.

PS. Jakim cudem kłótnia trwa o tak oczywiste rzeczy. Bo jednak możecie botki pisać i mówić co chcecie, ale jedno musicie PS4 oddać, to mocniejszy system.

Edytowane przez Mantis

Opublikowano

Okami > reszta świata

MGS z 98' > MGS3 Subsistence > Okami > reszta swiata. Teraz je dopsze. :*

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.