Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Za duzo cyferek, za duzo remasterow...

Ehh :/

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Które to już wydanie DoA 5? Chyba czwarte... Teraz tylko czekać jak potwierdzą NG3: Razor's Edge. Tecmo nic nie przebije z ilością wydań jednej gry.

Opublikowano

W ostatnim tygodniu lutego wychodzą: Batman: Arkham Knight, Wiedźmin 3 i The Order 1886. Miazga, dawno nie było tak mocnego początku roku.

Ehe, tak, na pewno wyjda :thumbsup:

Opublikowano

A nie pomyślałeś może o tym, że podałem tą wartość w przybliżeniu? Poza tym nie wierzę, że M$ zrezygnował tylko dla 10% mocy. 

15% jako wartość przybliżona dla maksymalnie 10 (w artykule wspomniane 7) :rofl: Nie brnij, proszę.

Opublikowano

A nie pomyślałeś może o tym, że podałem tą wartość w przybliżeniu? Poza tym nie wierzę, że M$ zrezygnował tylko dla 10% mocy. 

Innym zarzuca niewiedze, a sam nie wie o czym pisze, bo "przypuszcza" i "nie wierzy".

lol

Opublikowano

Które to już wydanie DoA 5? Chyba czwarte... Teraz tylko czekać jak potwierdzą NG3: Razor's Edge. Tecmo nic nie przebije z ilością wydań jednej gry.

To będzie już 4 wydanie.Było DoA5/DoA5 Core Fighters/DoA5 Ultimate i teraz ten wynalazek.

Wolałbym zupełnie nową część ale cóż widocznie łatwa kasa z wydawania takich portów kusi każdego. A co by nie mówić to przy Doa5 bawię się świetnie i chętnie bym zobaczył nową odsłonę w dopakowanej oprawie.

Opublikowano

To już jest potwierdzona data Batmana? Good gooooooooood :)

Nie jest. Plotki bardziej wskazują na marzec, wtedy też wyjdą kolekcjonerskie figurki związane z AK. Z kolei Kevin Conroy coś wspominał o premierze pod koniec stycznia.

Opublikowano

Ehe, tak, na pewno wyjda :thumbsup:

No Wiedźmin 3 i TO1886 mają już podaną datę premiery, Batman tylko jako luty(przed chwilą sprawdziłem) więc jak już to Batmana czeka obsuwa, Wiedźmina 3 raczej już nie przesuną, a TO1886 i tak nikogo.

Aczkolwiek chciałbym, żeby Batman wpadł na styczeń bo tam też nic ciekawego jak na razie.

Edytowane przez suteq

Opublikowano

strzelacie z du.py o te milion wydań bijatyk jakby capcom nie robił tego od lat ze street fighterem. nie kupujcie i kłopot z głowy.

Edytowane przez tk___tk

Opublikowano

o DriveClub

Sam gameplay jest bardziej niż zadowalający, wydaje się że będzie bardziej wymagający niż PGR, czy Horizon 2

przeczytaj się jeszcze raz bo ty chyba sam nie wiesz co piszesz.

Opublikowano

PGR wymagający?

Opublikowano

o DriveClub

Sam gameplay jest bardziej niż zadowalający, wydaje się że będzie bardziej wymagający niż PGR, czy Horizon 2

przeczytaj się jeszcze raz bo ty chyba sam nie wiesz co piszesz.

eX4ct twierdzi, że gameplay DC jest bardziej wymagający niż w PGR4 i Horizon 2, a co widzimy na filmiku, który komentuje? Gracz w wyścigu bez problemu wygrywa z 9 pozostałymi autami podczas gdy: zaliczył wszystkie możliwe pobocza, co drugi zakręt robi ślizgiem, miał wywrotkę + restart.

Wymagający jak cholera, jeszcze tylko dachowania na pierwszym miejscu zabrakło   :teehee:

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

PGR wymagający?

na pewno bardziej niż wchodzenie w zakręt 200/h rodzinnym mercedesem jak po szynach.

e:

Wymagający jak cholera, jeszcze tylko dachowania na pierwszym miejscu zabrakło   :teehee:

będzie trofik za to w dlc razem z pogodą. bez obaw.

Opublikowano

eX4act nosi okulary ze specjalnym filtrem:

35in5n4.jpg

Opublikowano

pgr nie był wymagający. koledzy z klubu pomagali mi robić co trudniejsze platyny.

Opublikowano

DriveClub czy Project Cars co wybieracie? :rolleyes:

prosze o wypowiedzi w miłej atmosferze i krótkie uzasadnienie wyboru

obu ścigałek nie ogra sie na raz, byłem od początku ku DC, ale teraz lekko sie waham :)

porozdaje plusy ile bede mógł :D

Edytowane przez Fanek

Opublikowano

wybieram Forza Horizon 2:

model jazdy

klimat

muzyka 

trasy

KLIMAT

tylko xbox

Opublikowano

nie mówię, że sam PGR był wymagający ale potrafił być jeżeli ktoś tego chciał i dał sobie dobry setup. polecam pojeździć czymś mocniejszym na deszczu czy śniegu. nie mówię o ferrarkach czy lambo bo to już w ogóle walka. wystarczy coś, co ma więcej niż 250 koni.

za to koleś, który obejrzał filmik, na którym:

ktoś jedzie jak ostatnia (pipi), skosił praktycznie całą trawę z pobocza, bawił w demoliton derby, wjeżdża rodzinnym autkiem 200/h w ostry zakręt i jedzie jak po szynach po czym jak gdyby nigdy nic wygrywa

mówi, że to ma być bardziej wymagające. bitch pliz.

Opublikowano

wybieram #driveclub. nie lubię własnoręcznie wygrywać wyścigów. koledzy zrobią to za mnie. potem wrzucą na twitcha, a ja będę się napawał oczyszczającym deszczem w 1080p. ale to na wiosnę jakoś bo nie lubię na ekranie mieć takiej samej pogody jak za oknem.

Edytowane przez tk___tk

Opublikowano

wybieram #driveclub. nie lubię własnoręcznie wygrywać wyścigów. koledzy zrobią to za mnie. potem wrzucą na twitcha, a ja będę się napawał oczyszczającym deszczem w 1080p. ale to na wiosnę jakoś bo nie lubię na ekranie mieć takiej samej pogody jak za oknem.

sęk w tym że pogodę jesienną w DC dostaniesz właśnie wiosną w downloadable content

Opublikowano

DriveClub czy Project Cars co wybieracie? :rolleyes:

prosze o wypowiedzi w miłej atmosferze i krótkie uzasadnienie wyboru

Oczywiście, że DC, milion drzew na trasie i najlepiej wykonany deszcz w grach wideo. Project Cars tylko jak masz kierownice w domu, bo grać w tą grę na padzie, to tak jak grać w Guitar Hero bez gitary. FM2 nie biorę pod uwagę, po patrząc na oprawę graficzną, to pół roku po premierze wyjdzie wersja na androida i każdy chętny zagra na smartfonie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.