Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Za duzo cyferek, za duzo remasterow...

Ehh :/

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Które to już wydanie DoA 5? Chyba czwarte... Teraz tylko czekać jak potwierdzą NG3: Razor's Edge. Tecmo nic nie przebije z ilością wydań jednej gry.

Opublikowano

W ostatnim tygodniu lutego wychodzą: Batman: Arkham Knight, Wiedźmin 3 i The Order 1886. Miazga, dawno nie było tak mocnego początku roku.

Ehe, tak, na pewno wyjda :thumbsup:

Opublikowano

A nie pomyślałeś może o tym, że podałem tą wartość w przybliżeniu? Poza tym nie wierzę, że M$ zrezygnował tylko dla 10% mocy. 

15% jako wartość przybliżona dla maksymalnie 10 (w artykule wspomniane 7) :rofl: Nie brnij, proszę.

Opublikowano

A nie pomyślałeś może o tym, że podałem tą wartość w przybliżeniu? Poza tym nie wierzę, że M$ zrezygnował tylko dla 10% mocy. 

Innym zarzuca niewiedze, a sam nie wie o czym pisze, bo "przypuszcza" i "nie wierzy".

lol

Opublikowano

Które to już wydanie DoA 5? Chyba czwarte... Teraz tylko czekać jak potwierdzą NG3: Razor's Edge. Tecmo nic nie przebije z ilością wydań jednej gry.

To będzie już 4 wydanie.Było DoA5/DoA5 Core Fighters/DoA5 Ultimate i teraz ten wynalazek.

Wolałbym zupełnie nową część ale cóż widocznie łatwa kasa z wydawania takich portów kusi każdego. A co by nie mówić to przy Doa5 bawię się świetnie i chętnie bym zobaczył nową odsłonę w dopakowanej oprawie.

Opublikowano

To już jest potwierdzona data Batmana? Good gooooooooood :)

Nie jest. Plotki bardziej wskazują na marzec, wtedy też wyjdą kolekcjonerskie figurki związane z AK. Z kolei Kevin Conroy coś wspominał o premierze pod koniec stycznia.

Opublikowano

Ehe, tak, na pewno wyjda :thumbsup:

No Wiedźmin 3 i TO1886 mają już podaną datę premiery, Batman tylko jako luty(przed chwilą sprawdziłem) więc jak już to Batmana czeka obsuwa, Wiedźmina 3 raczej już nie przesuną, a TO1886 i tak nikogo.

Aczkolwiek chciałbym, żeby Batman wpadł na styczeń bo tam też nic ciekawego jak na razie.

Edytowane przez suteq

Opublikowano

strzelacie z du.py o te milion wydań bijatyk jakby capcom nie robił tego od lat ze street fighterem. nie kupujcie i kłopot z głowy.

Edytowane przez tk___tk

Opublikowano

o DriveClub

Sam gameplay jest bardziej niż zadowalający, wydaje się że będzie bardziej wymagający niż PGR, czy Horizon 2

przeczytaj się jeszcze raz bo ty chyba sam nie wiesz co piszesz.

Opublikowano

PGR wymagający?

Opublikowano

o DriveClub

Sam gameplay jest bardziej niż zadowalający, wydaje się że będzie bardziej wymagający niż PGR, czy Horizon 2

przeczytaj się jeszcze raz bo ty chyba sam nie wiesz co piszesz.

eX4ct twierdzi, że gameplay DC jest bardziej wymagający niż w PGR4 i Horizon 2, a co widzimy na filmiku, który komentuje? Gracz w wyścigu bez problemu wygrywa z 9 pozostałymi autami podczas gdy: zaliczył wszystkie możliwe pobocza, co drugi zakręt robi ślizgiem, miał wywrotkę + restart.

Wymagający jak cholera, jeszcze tylko dachowania na pierwszym miejscu zabrakło   :teehee:

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

PGR wymagający?

na pewno bardziej niż wchodzenie w zakręt 200/h rodzinnym mercedesem jak po szynach.

e:

Wymagający jak cholera, jeszcze tylko dachowania na pierwszym miejscu zabrakło   :teehee:

będzie trofik za to w dlc razem z pogodą. bez obaw.

Opublikowano

eX4act nosi okulary ze specjalnym filtrem:

35in5n4.jpg

Opublikowano

pgr nie był wymagający. koledzy z klubu pomagali mi robić co trudniejsze platyny.

Opublikowano

DriveClub czy Project Cars co wybieracie? :rolleyes:

prosze o wypowiedzi w miłej atmosferze i krótkie uzasadnienie wyboru

obu ścigałek nie ogra sie na raz, byłem od początku ku DC, ale teraz lekko sie waham :)

porozdaje plusy ile bede mógł :D

Edytowane przez Fanek

Opublikowano

wybieram Forza Horizon 2:

model jazdy

klimat

muzyka 

trasy

KLIMAT

tylko xbox

Opublikowano

nie mówię, że sam PGR był wymagający ale potrafił być jeżeli ktoś tego chciał i dał sobie dobry setup. polecam pojeździć czymś mocniejszym na deszczu czy śniegu. nie mówię o ferrarkach czy lambo bo to już w ogóle walka. wystarczy coś, co ma więcej niż 250 koni.

za to koleś, który obejrzał filmik, na którym:

ktoś jedzie jak ostatnia (pipi), skosił praktycznie całą trawę z pobocza, bawił w demoliton derby, wjeżdża rodzinnym autkiem 200/h w ostry zakręt i jedzie jak po szynach po czym jak gdyby nigdy nic wygrywa

mówi, że to ma być bardziej wymagające. bitch pliz.

Opublikowano

wybieram #driveclub. nie lubię własnoręcznie wygrywać wyścigów. koledzy zrobią to za mnie. potem wrzucą na twitcha, a ja będę się napawał oczyszczającym deszczem w 1080p. ale to na wiosnę jakoś bo nie lubię na ekranie mieć takiej samej pogody jak za oknem.

Edytowane przez tk___tk

Opublikowano

wybieram #driveclub. nie lubię własnoręcznie wygrywać wyścigów. koledzy zrobią to za mnie. potem wrzucą na twitcha, a ja będę się napawał oczyszczającym deszczem w 1080p. ale to na wiosnę jakoś bo nie lubię na ekranie mieć takiej samej pogody jak za oknem.

sęk w tym że pogodę jesienną w DC dostaniesz właśnie wiosną w downloadable content

Opublikowano

DriveClub czy Project Cars co wybieracie? :rolleyes:

prosze o wypowiedzi w miłej atmosferze i krótkie uzasadnienie wyboru

Oczywiście, że DC, milion drzew na trasie i najlepiej wykonany deszcz w grach wideo. Project Cars tylko jak masz kierownice w domu, bo grać w tą grę na padzie, to tak jak grać w Guitar Hero bez gitary. FM2 nie biorę pod uwagę, po patrząc na oprawę graficzną, to pół roku po premierze wyjdzie wersja na androida i każdy chętny zagra na smartfonie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.