Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Real-time DC wygląda o wiele ładniej niż ten render z Motora.

Edytowane przez Szatanek

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

http://www.eurogamer.net/articles/2014-09-01-dead-or-alive-5-last-round-announced-for-ps4-and-xbox-one

Kolejny remaster, tym razem Dead or Alive 5.

Boże, jak ta branża growa się ześcierwiła.

Na konferencji Sony zapowiedzieli masa japońskich gier, z których na pewno będzie bardzo zadowolony i zamówisz po 2-3 kopie tego samego tytułu. Ping, przyznaj że po dzisiejszej konferencji, PS4 i długo, długo nic.

Opublikowano

Real-time DC wygląda ładniej niż ten render z Motora.

Ja i tak wybieram jazdę po burakach , od evolution chce nowego MS :thumbsup:

Opublikowano

http://www.eurogamer.net/articles/2014-09-01-dead-or-alive-5-last-round-announced-for-ps4-and-xbox-one

Kolejny remaster, tym razem Dead or Alive 5.

Boże, jak ta branża growa się ześcierwiła.

Na konferencji Sony zapowiedzieli masa japońskich gier, z których na pewno będzie bardzo zadowolony i zamówisz po 2-3 kopie tego samego tytułu. Ping, przyznaj że po dzisiejszej konferencji, PS4 i długo, długo nic.

No na pewno nie Xbone na którym mam trzy gry, w które chciałbym zagrać, a dwie z nich i tak będą na PC (Ryse i Dead Rising 3).

Jeszcze się nie odkopałem z multiplatform na PS4 (które jak by nie patrzeć miażdżą wydania na kloca), więc zakup konsoli Microsoftu schodzi na daleki plan (okolice świąt). To już chyba będzie ostatni sprzęt od amerykanów jaki ujrzy światło dzienne... X360 miał powera, tu tego nie czuć.

Opublikowano

Krótkie wrażenia z bety znalezione na gafie:

- Image quality and AA is not an issue. This is playing the beta on a 50" Panasonic Plasma that has been calibrated (though I have sharpness up to 15). Aliasing is definitely visable, but it's not distracting and is barely noticeable while racing.

- Gameplay really is fantastic. I've played a lot of racing games. From Burnout, PGR, Need For Speed series, Motorstorm, Gran Turismo, Forza (though not the Horizon series) and more. The car handling feels semi realistic, so a mix or realism and PGR style arcade, though I think it leans more towards realism.

- Plenty of content/events/challenges. I'm not going into details on these, you'll have to wait until release.

- Graphically it is the best racing game I've played (haven't played PC racing games). At first I didn't think it looked that great, but then you keep racing and it just hits you. It's stunning, and just feels so rich. The environments just feel like they've had so much attention and it really brings the races to life. I haven't really experienced this before, it's just very dense. Motion blur is really well implemented, it doesn't feel distracting at all.

- Sound quality is obviously amazing.

- There is no rubber banding. Though the AI does remind me of Motorstorm in how aggressive the other drivers can be. No mercy here.

inYXs6BTVGtpj.gif

izu1yXA4dzW11.gif

ijOd1y0ggrr2k.gif

inFvBzCHQrOoW.gif

DriveClub zapowiada sie coraz lepiej...

Ależ ta gra jest obłędna wizualnie.

Opublikowano

bedzie mozna dostac te biale ps4 w polsce? zaje.biste.

Opublikowano

PS4 uratowane w Japonii, Persona, Gundam, DQ, Yakuza, Disgea i maaaaaaasa japońskiego gówna. Japończycy i ping pewnie mają mokro.

Tam było Touhou - sprzeda się lepiej niż wszystkie gry razem wzięte.

Nie wiem, podobno chodzi nie o samą serię, tylko fanowskie gry. Wydawcą ma być D.N.A. Softwares, circle prowadzony przez znajomego ZUNa, a na oficjalnej stronie jest podstrona, na której można zgłaszać swoje gry do programu.

Sam ZUN podobno na Twitterze powiedział, że on nic na PS4 nie wydaje (ale nie wiem, czy to dobrze przetłumaczone [EDIT] Ktoś inny przetłumaczył to jako "wkrótce coś zostanie ogłoszone, ale nie mojego" wysłane na krótko przed konferencją).

Tak przynajmniej mówi TouhouGAF.

Edytowane przez Accoun

Opublikowano

bedzie mozna dostac te biale ps4 w polsce? zaje.biste.

Tak, w euro rtv z Destiny.

Opublikowano

jak macie zamiar ograć luty?

macie jakąś strategie?

Opublikowano

Ja mysle jak przezyc Holiday Season zeby mi starczylo pieniedzy na cos do jedzenia, a Ty mi wyjezdzasz z lutym xD.

A zapomnialem, masz PS4. #thisiswaiting i te sprawy xD 

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

Ci przynajmniej go mają.

Opublikowano

Może i mają, ale i tak go nie używają.

Opublikowano

Może i mają, ale i tak go nie używają.

Zgodnie z logika botow:

miec > nie miec

;)

Opublikowano

nvm

Edytowane przez Fanek

Opublikowano

Akurat nonamem w CW to jesteś Ty.

Opublikowano

Co jak co, ale 2015 będzie dla klapków absurdalny. The Order, Bloodborne, Ratchet Redux, Disgaea 5, Persona 5, Uncharted 4, Rime, Everybody Gone to Raptura, Yakuza Zero (lol), Dragon Quest, Tearawar Unfolded i pewnie jeszcze kilka pominąłem. Plus mnóstwo exowych indziorów.

Opublikowano

Jak już:

Co jak co, ale 2015 będzie dla klapków absurdalny. The Order, Bloodborne, Ratchet Redux, Disgaea 5, Persona 5, Uncharted 4, Rime, Everybody Gone to Raptura, Yakuza Zero (lol), Dragon Quest, Tearawar Unfolded i pewnie jeszcze kilka pominąłem. Plus mnóstwo exowych indziorów.

Czerwone najprawdopodobniej nie wyjdą w 2015 poza JP. Dragon Quest to może nawet w ogóle nigdy nie wyjść poza JP.

Niebieskie - nawet nie potwierdzono roku wydania, więc pewnie też ominą 2015.

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

No w 2015 sonyboty w końcu zagrają w jakieś nowe gry, a potem znowu 2 lata czekania. #4theplayers

Ciekawe czy do tego czasu YETI ogra Infamousa: SS.

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Persona 5 pierwotnie miała być winter 2014 w Japonii. Strzelam na jesienne wydanie u nas. Twoje czerwone to tylko domysły. Twórcy Rapture mówili o 2015.

Jeszcze Let it Die.

Edytowane przez Figaro

Opublikowano

Tak samo jak domysly sa o Rime. Ogolnie niektore z tych gier to wielka niewiadoma, Rapture niby 2014 a ile z gry widzielismy? Gdzie jest Planetside 2? The Witness? Shadow of the Beast?

Let it Die mi sie podoba :P

Opublikowano

Persona 5 pierwotnie miała być winter 2014 w Japonii. Strzelam na jesienne wydanie u nas. Twoje czerwone to tylko domysły. Twórcy Rapture mówili o 2014.

Jeszcze Let it Die.

Wiesz po jakim czasie Persona 3 i 4 wychodziły w Europie? Po półtora roku. Ostatni Dragon Quest nigdy nie opuścił JP z tego co wiem,więc sorry, ale to nie są "tylko" moje domysły. A Persona 5 nigdy nie była zapowiadana na 2014.

Rime - od roku migawki pokazywane, chyba ani razu nie pokazano gry na żadnych targach, więc 2015 to bardzo życzeniowe myślenie.

Raptur to tylko screeny lokacji jak do tej pory, sooo... Twórcy DC mówili o starcie PS4 w 2013, w Deep Down też "mieliście" grać w 2014, a teraz nawet betę przesunęli na 2015.

Edytowane przez DonSterydo

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.