Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano
  • Autor

cholera a moglem programowac , zrobilbym teraz slashera gdzie sie ginie od hita , nazwalbym go DARK + cos tam i kasa by poplynela wartkim strumieniem

Obadajcie tego janusza. Mysli, ze ludzie lubia serie Souls bo jest trudna.

Sprawdz kto wydawal Dark a kto Demon Souls dziadku.

Tak właściwe to zależnie od regionu: Sony, Atlus i Namco :teehee:

Wiadomo o co chodzilo.

Edit:

O, koleś myśli ze jestem konsolomaniakiem, dobre.

Dziadku, powiem Ci co jeszcze wyjdzie na kafle: FFXV. Pewnie Type-0. Sillent Hills. Moze Kingdom Hearts 3. Prawdopodobnie po jakims czasie Scalebound.

Ale ani Demon's Souls ani Bloodborne nie wyjdzie nigdy. Tak samo jak Mario Galaxy nie wyjdzie. Ani Pokemony.

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Z okazji 1001 strony CW chce sie pochwalic ze dzisiaj w pracy macalem melony Zeldy:

17srh4.jpg

A wy co? Pewnie wepchneliscie jakiejs babci wysoko oprocentowany kredyt? Lichwiarze, bedziecie sie smazyc w piekle.

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

no i mi styka :) , w dark souls gralem 20 minut a w dark souls 2 jakies 15 

przeboleje , ale te syte jrpgi to mi dawac na blache !

Opublikowano

no i mi styka :) , w dark souls gralem 20 minut a w dark souls 2 jakies 15 

przeboleje , ale te syte jrpgi to mi dawac na blache !

Wracaj do bazy, Optimus cię wzywa.

Opublikowano

>syte rpgi

xDDxDDxdddxxxddxxxdxDxD

Opublikowano

lubie patrzec na zenskie postacie w japonskich grach , so sexy !

Opublikowano

takiego lansu na xd jeszcze nie znałem, fajne

Opublikowano

szkoda ze BB ominie PC - poki co zadna inna gra nie jest dla mnie warta kupienia konsoli. i chyba jakos bede z tym zyl  :teehee:

Opublikowano

A to nie chodzi o to w exach  żeby zachęcić do kupna konsoli? hehe

Opublikowano

dla jednej gry nie kupie konsoli, az tak mnie jeszcze nie poku.rwilo.

Edytowane przez Najtmer

Opublikowano

Zależy w jakich kategoriach, ale patrząc przez pryzmat gracza, który kupuje konsole to raczej ma w du.pie gierki 2d z cyfrowej dystrybucji.

No ale przecież potępiasz taki typ graczy, więc powiedz lepiej, jak to wygląda patrząc z Twojej perspektywy. Transistor czy DR 3/TF ?

Opublikowano

Zależy w jakich kategoriach, ale patrząc przez pryzmat gracza, który kupuje konsole to raczej ma w du.pie gierki 2d z cyfrowej dystrybucji.

No ale przecież potępiasz taki typ graczy, więc powiedz lepiej, jak to wygląda patrząc z Twojej perspektywy. Transistor czy DR 3/TF ?

Z mojej perspektywy to wygląda tak, że Transistora ogram na PC a DR3 czy TF to już nie.

Opublikowano

http://www.eurogamer.net/articles/2014-09-18-final-fantasy-13-series-is-coming-to-pc?utm_source=twitter&utm_medium=social&utm_campaign=socialoomph

FFXIII i sequele wyjdą na PC.

Grubo, grubo, robi się bardziej konsolowo niż na konsolach (bo jest jeszcze kompatybilność wsteczna).

Opublikowano

Te białe wersje kąsol będą normalnie w sprzedaży w okolicach stycznia czy to tylko limitowane edycje odpowiednio z Destiny i SO, a potem to już tylko januszegro i e-bay ?

Edytowane przez chris85

Opublikowano

białe PS4 pojawiły sie w euro ktoś pisał

Opublikowano

Podobno Sony ma jeszcze jeden niezapowiedziany tytuł na koniec roku. Jakis specjalny projekt z okazji 20 lecia marki.

Edytowane przez Ma_niek

Opublikowano

last guardian albo agent - na pewno jedno z tych dwoch

Opublikowano

Nie zapominajmy o rimejku FFVII.

Opublikowano

jeszcze po glowie chodzi mi half life 3 

Opublikowano

Duke Nukem Forever 2(0).

Opublikowano

a tak na powaznie to jesli mega tona dla japonczykow i jeszcze na ten rok to obstawiam gt7prologue albo jakiegos monster huntera z przenosniakow na szybko sportowanego do hd

Opublikowano

nowe tech demo od davida cage'a.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.