Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

nic nie znikło. jaka klaperska paranoja xD. wszędzie widzi zielony spisek. błękitna krew uderza do głowy.

Edytowane przez tk___tk

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Recenzja Destiny Archona i wzrost sprzedazy ps4 w okresie premiery pokazuje pieknie w jakie gry graja klapy. Puste wydmuszki dla januszy, lecimy po konsole, bo inni tez kupuja.

Opublikowano

No to na PS4 nie ma exów bo każdą grę odpalam na Vicie w zdalnym ekranie, a druga sprawa to fakt że i Sony wydawałoby gry na PC gdyby mieli doświadczenie w branży. Ex, to gra która zostaje w obrębie własnej infrastruktury, np. X360-X1-PC, PS3-PS4-PSV

:C

strasznie zawiedziony jestem remote play - lag jest wg mnie bardzo odczuwalny, a brak fizycznych r2 i l2 i ich emulowanie tylnim panelem sprawia, ze bardzo mala liczba gier jest przez to grywalna

Pisałem o tym zanim kupiłeś tę padlinę, ale nie chciałeś słuchać :(. Ja serio mam szczerze intencje i niechęć do playstation wynika tylko i wyłącznie z racjonalnych przesłanek.

Opublikowano

Recenzja Destiny Archona i wzrost sprzedazy ps4 w okresie premiery pokazuje pieknie w jakie gry graja klapy. Puste wydmuszki dla januszy, lecimy po konsole, bo inni tez kupuja.

Raczej podziałały bajeczki Bungie o epickiej eksploracji świata. Praktycznie do ostatniej chwili nie było wiadomo jak jest w rzeczywistości.

Opublikowano

Xbox One w tym roku dostanie tylko jedna dobrą grę Horizon 2,który wcale nie jest next genowy, tak samo dobry będzie na X360,tylko w niższej rozdzielczości.

Czekaj, czekaj, czyli co, teraz roznica to tylko "nizsza rozdzielczosc", ale w przypadku multiplatform beczunia "Xbox one 999p lolo" i nagle rozdzielczosc ma znaczenie ?

Klapersy-hipokryci-choragiewki.

Battlefield,Diablo,Metro to coś więcej niż tylko rozdzielczość, więc mi tu nie pieeerdol, tylko nie mów mi o drivavatarze bo ten świetny ficzer można sobie w duupę wsadzić w takiej grze.

iCwunoiFwpNq7.gif

To nowy tony Hawk?
Opublikowano

Ważne jest to, że podgracze nie zagrają w dany tytuł na swojej ubóstwianej podkonsoli, tylko będą klepać posty o możliwości zagrania w nie na PC. Możliwości bo jak czas pokazał największe krzykacze tego nie robią.

Bo mają w pupie takie eksy. Jak by ich ekscytowały, to by sobie na PC grali. Więc beka z botków, bo w ich exy nawet na PC nie chce się grać, bo aż tak są marne.

Co w takim razie powiedziec o klapach, którzy sami w swoje exy nie grają?

Podgracze

KuBoty.

Ogólnie klapy dzielą się na dwa gatunki:

Sonowcy Wyścigowcy - przechodzą grę na dwa dni w jeden dzień i wystawiają aukcję allegro jeszcze przed wrzuceniem płyty do konsoli.

KuBoty - klapki jarające się exclusivami, w które i tak nie zagrają do póki nie trafią do plusa.

Edytowane przez ping

Opublikowano

Jest i jeszcze jeden osobnik, którego nick zaczyna się na M i zalicza się do obu grup.

Opublikowano

Dżizas, jaki eX4ct ma ból o Horizon 2, to głowa mała :P Czas się pogodzić z faktem, że seria Horizon będzie tak 5x lepsza niż jakikolwiek racer, który wyjdzie na PS4 :)

Ale tak samo było przed premierą pierwszej części - głęboka defensywa klapków i negacja.

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

Xbox One w tym roku dostanie tylko jedna dobrą grę Horizon 2,który wcale nie jest next genowy, tak samo dobry będzie na X360,tylko w niższej rozdzielczości.

Czekaj, czekaj, czyli co, teraz roznica to tylko "nizsza rozdzielczosc", ale w przypadku multiplatform beczunia "Xbox one 999p lolo" i nagle rozdzielczosc ma znaczenie ?

Klapersy-hipokryci-choragiewki.

Battlefield,Diablo,Metro to coś więcej niż tylko rozdzielczość, więc mi tu nie pieeerdol, tylko nie mów mi o drivavatarze bo ten świetny ficzer można sobie w duupę wsadzić w takiej grze.

iCwunoiFwpNq7.gif

To nowy tony Hawk?

hahahaha :D

Opublikowano

(bludborn odcinanie kuponow od dark soulsow , infamous od prototype itd)

Jak infamous może odcinać kupony od prototype, skoro wyszedł wcześniej.

Szczurek, nie zadawaj sobie trudu. Widać, że botek nie wie co pisze. Pewnie dla niego Demon's Souls to też odcinanie kuponów od Dark Souls :P .

Opublikowano

Cieszę się, że Sony takie dobre i maksymalnie ułatwiło wybór prawdziwym graczą. Sony wypuściło konsolę dużo mocniejszą z lepszą ofertą gier, o niebo lepszym wykonaniu, z lepszym kontrolerem, lepszymi usługami sieciowymi, mowa o plusie. Ogólnie na PS4 wszystko jest lepsze. Dlatego to też jest nadkonsola. Nie wiem jak można brać pod uwagę szrota, gdzie nigdy nie wyjdzie nic ambitnego, tylko ogłupiające gierki dla gimbusów.

Opublikowano

Nie nasza wina, ze Mendrek jest klapkiem, ale prosze nie nazywać blacharstwa botami, po jajach sie nie kopiemy.

Opublikowano

http://xboxclips.com/video.php?uid=2533274827564892&gamertag=Mazzeopl&vid=c941da6d-1cdf-4ea2-9f99-68d9b3677565

jak ta gra może być dobra w mutli jak notorycznie takie akcje sie zdarzają i nawet nie wiesz kiedy bo bungie nie dało żadnej informacji w grze o tym jaki masz ping?

jakby destiny było exem xboxa albo był bardziej na niego reklamowany to by yeti trollował non stop

Cieszę się, że Sony takie dobre i maksymalnie ułatwiło wybór prawdziwym graczą.

comment_0rsLrMuq73bfTnjdsgDsIKKJnvFTiX9i

Edytowane przez MaZZeo

Opublikowano

No wyzywać xboty od blachar to trochę nieładnie i jest to cios poniżej pasa.

Opublikowano

http://xboxclips.com/video.php?uid=2533274827564892&gamertag=Mazzeopl&vid=c941da6d-1cdf-4ea2-9f99-68d9b3677565

jak ta gra może być dobra w mutli jak notorycznie takie akcje sie zdarzają i nawet nie wiesz kiedy bo bungie nie dało żadnej informacji w grze o tym jaki masz ping?

jakby destiny było exem xboxa albo był bardziej na niego reklamowany to by yeti trollował non stop

Ale masz słabego cela :D

Opublikowano

Cieszę się, że Sony takie dobre i maksymalnie ułatwiło wybór prawdziwym graczą. Sony wypuściło konsolę dużo mocniejszą z lepszą ofertą gier, o niebo lepszym wykonaniu, z lepszym kontrolerem, lepszymi usługami sieciowymi, mowa o plusie. Ogólnie na PS4 wszystko jest lepsze. Dlatego to też jest nadkonsola. Nie wiem jak można brać pod uwagę szrota, gdzie nigdy nie wyjdzie nic ambitnego, tylko ogłupiające gierki dla gimbusów.

Fajnie, że skopiowałeś moją moje bomby prawdy na temat twojej podkonsoli, ale przykro mi, rzeczywistości nie pokonasz. 

Edytowane przez Ins

Opublikowano

No wyzywać xboty od blachar to trochę nieładnie i jest to cios poniżej pasa.

W sumie ja w tym widzę trochę racji, bo gdy odpaliłem Xbone pierwszy raz, musiałem czekać, aż Windows się zainstaluje, a sama konsola śmiga na ciut zmodyfikowanej ósemce (najlepiej się wyłącza grę, trzeba wyjść na 'pulpit', najechać na ikonkę gry, kliknąć na padzie przycisk, który jest odpowiednikiem prawego klawisza myszy i dać zamknij xD).

Z drugiej strony PS4 również jest pecetem, tyle że szybciej się włącza, a minimalistyczny interfejs pozwala na zawoalowanie faktu, iż mamy do czynienia z blachą w ładnym pudełku.

Tak już się niestety potoczyły losy konsol, że siedzimy przed pecetami z Windowsem i jakimś konsolowym linuksem czy co tam do PS4 pakują, gramy w gierki licząc w głowie klatki animacji i piksele, wmawiając sobie, że super nowa generacja, super potężne konsole, super świat gamingu.

Jedynie Nintendo ze swoim Wii U trzyma się konsolowości, ale umówmy się - te gry są strasznie pedalskie i dorosły facet dziwnie się czuje grając w takie Mario Kart (zrobiłem dwa puchary, gra poleciała na półkę, ogólnie na Wii U nie pograłem dłużej niż 3 godziny - nie potrafię się przemóc).

Edytowane przez ping

Opublikowano

Szkoda, ze na sprzetach nintendo nie ma gamercardow, bo nawet sie nie da sprawdzic czy ping trolluje :/

Opublikowano

Nie trolluje, Czezky swoim trollingiem wcisnął mi pod dach konia trojańskiego, a teraz zaprasza na Xbox Live do wspólnego grania w Titanfall :/.

Opublikowano

Czezki sam jest jak koń trojański i to taki z piernika :P

Opublikowano

Za ile chcesz się pozbyć tego konia ping ?

Opublikowano

Ex, to gra która zostaje w obrębie własnej infrastruktury, np. X360-X1-PC, PS3-PS4-PSV

Jedna z największych bzdur, jakie czytałem w tym temacie, a pisało to już kilku xbotów.

Słucham wyjasnienia dlaczego to bzdura.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.