Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

jaczesa niech zatrudnią.

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Ten głos to wizytówka ARHN.EU ! Odyebać się od niego :D Poza tym podejrzewam, że to jego akcent wam przeszkadza. Z tego co pamiętam on chyba się urodził i wychował w Kanadzie, stąd ta dziwna  maniera :P 

Opublikowano

A mi się wydaje, że gdzieś na wyspach. Szkocja czy Irlandia.

PS. Akcent też mnie trochę wkurza :)

Edytowane przez kidnappa

Opublikowano

Ja was pogodzę kochani! Przypominam że w 2015 wszyscy będziemy Diamentowymi Psami.  :sorcerer:

ZP30o4.gif

Yv0r6P.gif

YdKMxz.gif

Aw5v0x.gif

30zkqAl.gif

to jest jedna z tych ambitnych gier i nie jest to przygodówka jakby co.

chciałbym zaapelować z tego miejsca o dodanie nowego punktu do regulaminu. brak odznaki diamond dogs w okresie premiery phantom pain w sygnaturze = ban. wzór znajdziecie u użytkownika Bansai.

Opublikowano

Ło kur.wa, właśnie przeczytałem, że januszowy anczarted i płytki god of war są bardziej ambitne od xboxowych serii xD Kocham ten topic, tylko tutaj można wyczytać takie dyrdymały. 

Ambitne pod jakim względem ? Strzelanka anczarted jest lata świetlne za gyrosami, a godofłor jest jednym z najsłabszych przedstawicieli slasherów do których średnio się zalicza. No ale w w U jest KLOE, a w GooWnie rucha się laski. Już rozumiem skąd to przeświadczenie.

Gyrosy, które poza multi nie istnieją, a najwyższy rodzaj emocji towarzyszący tej grze to wrażenia z trailera "Mad World" (gimby pewnie wtedy poznały ten utwór), no ale wiadomo, bot kolegów spotyka tylko poprzez Live'a, więc pozycja wskakuje automatycznie na szczyt.

W singlu ofkoz Uncharted > Girsy. W multi : mnie się tam bardzo dobrze gra w multi U2, ale nie odmówię pochwały Girsom 2.

Reasumując : bociarskie serie są dla takich typowych Jimmych z GTAV

(...)

Wilk lepszy od pierwszego TWD?

TWD lepsze.

Opublikowano

A mi się wydaje, że gdzieś na wyspach. Szkocja czy Irlandia.

PS. Akcent też mnie trochę wkurza :)

On teraz mieszka w Irlandii.

Opublikowano

Arhn jest świetne, a do głosu Dark Archona można się szybko przyzwyczaić.

Przy okazji polecam tych wariatów, prawdziwe konsolomaniaki-pijaki. Z początku raziły mnie bluzgi i gadanie na gazie, ale ten trzeźwiejszy mówi z sensem, a Bolek sypie bekowymi tekstami. W tym odcinku rozwiązali ostatecznie kwestię XOne vs. PS4.

Opublikowano

Ło kur.wa, właśnie przeczytałem, że januszowy anczarted i płytki god of war są bardziej ambitne od xboxowych serii xD Kocham ten topic, tylko tutaj można wyczytać takie dyrdymały. 

Ambitne pod jakim względem ? Strzelanka anczarted jest lata świetlne za gyrosami, a godofłor jest jednym z najsłabszych przedstawicieli slasherów do których średnio się zalicza. No ale w w U jest KLOE, a w GooWnie rucha się laski. Już rozumiem skąd to przeświadczenie.

Gyrosy, które poza multi nie istnieją, a najwyższy rodzaj emocji towarzyszący tej grze to wrażenia z trailera "Mad World" (gimby pewnie wtedy poznały ten utwór), no ale wiadomo, bot kolegów spotyka tylko poprzez Live'a, więc pozycja wskakuje automatycznie na szczyt.

W singlu ofkoz Uncharted > Girsy. W multi : mnie się tam bardzo dobrze gra w multi U2, ale nie odmówię pochwały Girsom 2.

Reasumując : bociarskie serie są dla takich typowych Jimmych z GTAV

Gyrosy istnieją czy ci się to podoba czy nie. Sapiesz coś o emocjach w Gearsach, ale w tym przypadku jedyne jakie miały być to te przy świetnej wymianie ognia. Uncharted niestety nie może się poszczycić się ani fabularno/scenariuszowymi emocjami, ani świetnym gameplayem. Jedyne co ta gra generuje to "o ja, ale grafika, ale skrypt, ale fajnie drejk mówi oł krap". Także nie wiem do czego pijesz, ale fajnie, że się udzielasz w tym temacie.

Druga sprawa to ta, że pochwalasz multi w drugich Gearsach, ale absolutnie każdy kto choć 5 minut spędził z każdą częścią wie, że ta odsłona jest najgorsza jeżeli chodzi o rozgrywkę sieciową.

O czym ty (pipi)sz to ja nawet nie wiem. 

Reasumując: siema janusz

Edytowane przez Ins

Opublikowano

Przy okazji polecam tych wariatów, prawdziwe konsolomaniaki-pijaki. Z początku raziły mnie bluzgi i gadanie na gazie, ale ten trzeźwiejszy mówi z sensem, a Bolek sypie bekowymi tekstami. W tym odcinku rozwiązali ostatecznie kwestię XOne vs. PS4.

Wytrzymałem 30 sekund. Mam wielką nadzieję, że wybrali XO, bo nie wyobrażam sobie aby tak wyglądali gracze PS4. Wulgarni, chamscy łysi z czerwonymi przepitymi ryjami. Jeszcze tylko koszulek PROSTO im brakuje aby dopełnić całości.

Opublikowano

Opublikowano

uwielbiam ich. prawilne chłopaki znają się na rzeczy. Pokazują prawdziwy obraz gracza w Polsce który wybiera xboxa, ci od plejstejszyn to taka wydmuszka i fałsz jak serial rodzinka.pl

Opublikowano

Wytrzymałem 30 sekund. Mam wielką nadzieję, że wybrali XO, bo nie wyobrażam sobie aby tak wyglądali gracze PS4. Wulgarni, chamscy łysi z czerwonymi przepitymi ryjami. Jeszcze tylko koszulek PROSTO im brakuje aby dopełnić całości.

Subskrybuję oczywiście :D Bolek kiedyś siedział w koszulce PROSTO.

Opublikowano

Ja was pogodzę kochani! Przypominam że w 2015 wszyscy będziemy Diamentowymi Psami.  :sorcerer:

Yv0r6P.gif

YdKMxz.gif

Aw5v0x.gif

30zkqAl.gif

to jest jedna z tych ambitnych gier i nie jest to przygodówka jakby co.

chciałbym zaapelować z tego miejsca o dodanie nowego punktu do regulaminu. brak odznaki diamond dogs w okresie premiery phantom pain w sygnaturze = ban. wzór znajdziecie u użytkownika Bansai.

Popieram, popieram.

Opublikowano

yeti znowu dupsko zabolało i pisałeś do mnie :)  słabe te twoje prowo jak i zapowiedzi na ps4, zostałeś zgłoszony, mam nadzieje że zostaniesz ukarany :sweat:  

Brak dobrego wychowania, chamstwo, złość, nienawiść, agresja a gracze powinni żyć w zgodzie ale czego spodziewać się po sonybotach bo na pewno nie wyższej kultury konsolowości.

PIĘKNE!

iyEh49kC2AHFF.gif

fh22.gif?psid=1

Opublikowano

Mantis tutaj sieje ferment, wiec pora na bomby prawdy, by zniszczyc niebieskie robactwo.

Porownajmy co XOne o PS4 prezentuja pod wzgledem gier do konca 2014 roku, z podzialem na gatunki:

Fps:

Kolekcja halo, titanfall > killzone

Bijatyki:

Killer instinct > nic

Wyscigi:

Forza 5, Horizon 2 > driveclub

Platformowki:

Ori, project spark > lbp3, knack

Slashery

Ryse > nic

"Arcade Tpsy"

SO ?? infamous

Przygodowki

D4, DR3 < TLoU

Miedzy infamous a so postawilem znaki zapytania, bo nie wiadomo jeszcze co zaprezentuje soba ten drugi.

W kazdym badz razie w najlepszym przypadku jest 6:1 dla xboxa, w najgorszym 5:2.

Pozdrawiam niebieskie scierwo.

tak trzymać, masakruj sonybociarnie bombami prawdy   :)

Daddy - typ pisze zero kultury "Pozdrawiam niebieskie scierwo." , ty mu propsujesz, przybijasz mu piątke

a teraz kur.wa piszesz hipokryto:

Daddy, dnia 20 Wrze 2014 - 19:18, napisał:

Brak dobrego wychowania, chamstwo, złość, nienawiść, agresja a gracze powinni żyć w zgodzie ale czego spodziewać się po sonybotach bo na pewno nie wyższej kultury konsolowości.

dobrego wychowania?

chamstwo?

kur.wa nie pisz już nic

no może 12+

Edytowane przez Fanek

Opublikowano

Nie Daddy, każde kupsko na plejstejszyn jest mega exem, jest głebokie jak szambo i metacritic prawdę ci powie. Trzeba się dostosować.

Edytowane przez Ins

Opublikowano

Fanek, Daddy propsuje miażdżenie sonybociarni w licytacji na gry. Ogarnij się CHUOPCZE.

Opublikowano

Nadrobiłem tylko parę stron CW od mojego ostatniego wpisu i dochodzę do wniosków że część z was nie potrafi pracować z tekstem(czyt. ze zrozumieniem).

Pozdrawiam wszystkich.

Opublikowano

Jeden z nich czesto udziela sie w tym temacie.
Opublikowano

Ja wiem że ten temat to CW, ale jak bardzo trzeba być sfrustrowanym tym że ktoś sobie gra na innej konsoli, żeby aż tak się zwracać do ludzi. :shok:  Ludzie to tylko kawałek plastiku. Czilałt man ;)

Nie chce tutaj nic mówić, ale to wasi koledzy jak iras czy figaro zaczeli używać zwrotów typu zielona zaraza/podgracze itp

Jeden z nich czesto udziela sie w tym temacie.

Waldusthecyc?

Opublikowano

a ten po lewej jak borixon.

Opublikowano

Jakie czereśniaki na tym filmiku. xD

Opublikowano

Ja wiem że ten temat to CW, ale jak bardzo trzeba być sfrustrowanym tym że ktoś sobie gra na innej konsoli, żeby aż tak się zwracać do ludzi. :shok:  Ludzie to tylko kawałek plastiku. Czilałt man ;)

Nie chce tutaj nic mówić, ale to wasi koledzy jak iras czy figaro zaczeli używać zwrotów typu zielona zaraza/podgracze itp

Nie wiem co rozumiesz przez '' wasi koledzy'' ale nie posiadam żadnej z konsol nowej generacji. Ale jak już kupię to po to żeby pograć w gry, a nie po to by przerzucać się gównem z kimś kto ma inną konsolę.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.