Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Jakie czereśniaki na tym filmiku. xD

I do tego mają prawie 5 tys. subskrybentów :P

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Oglądam i w 14:10 taka bomba prawdy, że YETI pewnie uciekł do ziemianki się popłakać.

Ależ w 15:20 bomba prawdy:

"chcesz mocną konsolę -  bierz PS4, chcesz dobrą konsolę - bierz xboxa". :hi:

Edytowane przez suteq

Opublikowano

od momentu wrzucenie na cw do teraz ich oglądalność skoczyła o 100%

Opublikowano

Nie no, trzeba troszke dystansu. Wiadomo ze to zulera, ale nie sa az tacy tepi i dosc racjonalni sa do tego.

Typowa patologia co sp.ier.dol.ila do Angli. Bolek pijak haha koleś napier...da.la dragi jak szalony

Vaster spoko typ.Bolek wiadomo prosto itd zas dużo o grach nie wie bo gra w battlefielda

Edytowane przez tomci23

Opublikowano

Nie no, trzeba troszke dystansu. Wiadomo ze to zulera, ale nie sa az tacy tepi i dosc racjonalni sa do tego.

Typowa patologia co sp.ier.dol.ila do Angli. Bolek pijak haha koleś napier...da.la dragi jak szalony

Vaster spoko typ.Bolek wiadomo prosto itd zas dużo o grach nie wie bo gra w battlefielda

No z tym bfem to jak 90% posiadaczy ps4.
Opublikowano

No z tym bfem to jak 90% posiadaczy ps4.

No no tak sobie to tłumacz :)

Opublikowano

Dla mnie oni są wiarygodni i to jest najważniejsze. Tu nie ma akcji typu "popatrzcie jaki dostałem pad od Sony" albo "mam dla was PS4, Sony dało na konkurs". Hajsy są ważne, wiadomo, ale zabijają wiarygodność gierkowych Youtuberów. U tych panów usłyszę co na prawdę myślą, nawet ta "polaczkowa" otoczka jest fajna. No bo nie czarujmy się. Może macie karnet do Teatru Wielkiego, czytacie Prousta i pijecie Brunello di Montalcino przy kominku, ale przeciętny polski konsolowiec wygląda tak jak te chłopaki.

Opublikowano

nie widzę w kadrze mitologii parandowskiego. widać, że chłopaki nie grali w god of war.

Edytowane przez tk___tk

Opublikowano

ja tam czasem lubie ich poogladac, jakby nie bylo sa mega pozytywni 

Opublikowano

bardzo w porządku kanał. no ale wiadomo, nie dla elokwentnych użytkowników forum psxextreme

lLUb55K.gif

polecam unboxing WiiU

Opublikowano

O kurde, gadaja też o nintendo? Ja to muszę zobaczyć.

Niby ciągle beka, że PS4 dla januszy, a jak tacy jaraja się xbonem, to od razu "ojeju, jaki ten forumek elitarny, a to prawdziwe chłopaki sa, mówią prawdziwym językiem!" xD

Opublikowano
(płacz o gyrosy)

Nie ze.sraj się przez te Girsy. Zlewam, która część jest lepsza czy gorsza w multi, dla mnie to dodatek do gry, tak jak napisałem, botom multi zastępuje spotkania towarzyskie, to się nie dziwię, że najmocniej się trzymają serie stawiające na ten aspekt. I to mniemanie o sobie, że jest się prawdziwszym graczem, bo się woli gry z "lepszym filingiem szczelania", beka. 

Ogólnie ktoś związany z Sony zrobił Ci jakąś krzywdę kiedyś czy coś ?

Opublikowano

Dostał stałego urazu po Heavenly Sword i MGS4 i od tej pory mści się na japonskiej korporacji ;)

Edytowane przez Figaro

Opublikowano

Jeden z nich to Soul ?

Opublikowano

Niby ciągle beka, że PS4 dla januszy, a jak tacy jaraja się xbonem, to od razu "ojeju, jaki ten forumek elitarny, a to prawdziwe chłopaki sa, mówią prawdziwym językiem!" xD

Oni mają taki stosunek do każdego sprzętu, panie neogaf.

Opublikowano

Oni mają taki stosunek do każdego sprzętu, panie neogaf.

Z nas dwojga, to Ty na neogafie piszesz te swoje ekstajtowe pościki, khe khe :>

Opublikowano

Podejscie mają spoko ale  no tak zapomniałem ze 3/4 userów PS4 tutaj pija wino podczas grania przy trzaskającym kominku a kamerdyner podaje im pady i zmienia tylko płytki w napędzie :lol:

Opublikowano

Podejscie mają spoko ale  no tak zapomniałem ze 3/4 userów PS4 tutaj pija wino podczas grania przy trzaskającym kominku a kamerdyner podaje im pady i zmienia tylko płytki w napędzie :lol:

Tylko mi nie mówcie, że większość tego forum to hipsteriada...

Opublikowano

Jaka jest różnica między januszem który za najlepsze gry uważa tytuły pokroju uncharted, driveclub, destiny, a koneserem" mającym za takie #1 halo, forzę i gearsy, jeśli obaj nie grają w survival horrory, indie, jrpg, soulsy, platformery, czy mgs? I to i to to niezły podludzizm. 

W ojczyźnie x-boxa typowy janusz zagrywa się z takim samym zacięciem we wspomniane tytuły, w taki sam sposób jak polski janusz w bf4, czy wkrótce driveclub. Ot inne tradycje, ale mentalność ta sama.

To sformułowanie już dawno stało się tutaj poprawiającym mniemanie o swoim choojowym bezguściu splunięciem. Zresztą jak pokazuje American Beauty, najczęściej od januszy wyzywają krypto janusze. 

Ja dobrze wiem kto z was gra w Fifę, TR, AC, COD i jara nadchodzącym FC4.  8) 

Edytowane przez nobodylikeyou

Opublikowano

Jaka jest różnica między januszem który za najlepsze gry uważa tytuły pokroju uncharted, driveclub, destiny, a koneserem" mającym za takie #1 halo, forzę i gearsy, jeśli obaj nie grają w survival horrory, indie, jrpg, soulsy, platformery, czy mgs? I to i to to niezły podludzizm. 

W ojczyźnie x-boxa typowy janusz zagrywa się z takim samym zacięciem we wspomniane tytuły, w taki sam sposób jak polski janusz w bf4, czy wkrótce driveclub. Ot inne tradycje, ale mentalność ta sama.

To sformułowanie już dawno stało się tutaj poprawiającym mniemanie o swoim choojowym bezguściu splunięciem. Zresztą jak pokazuje przykład American Beauty, najczęściej od januszy wyzywają krypto janusze. 

Ja dobrze wiem kto z was gra w Fifę, TR, AC, COD i jara nadchodzącym FC4.  8) 

Prawdziwy koneser dobrego grania nie musi wybierać do którego obozu pójść. Janusze cieszą się z tego co im dają - i dlatego są kompletnymi bezguściami. U koneserów to devi się cieszą, że mają takich odbiorców i dlatego dostarczają takie perły jak TLoU, Halo 2 czy Metroidy. Nie wspominając o indie. Kminisz różnicę?

Edytowane przez Nemesis

Opublikowano

Dzięki za spoiler.

Opublikowano

i jednak znów musiałem edytować. ;/,

sorry.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.