Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

No muzyka jest jeszcze fajna. 

Szczerze mówiąc to ja miałem zerowy hajp na grę, bo dokładnie tego się spodziewałem, misji polegających na ubiciu określonej liczby wrogów i dojścia do pewnego punktu, gdzie będzie jej koniec oraz słabej fabuły, bo to nie single player tylko coop. Po zagraniu w Alfę i Betę okazało się, że miałem rację, ale nie wiedzieć czemu na forumku były same zachwyty xD Tak czy siak, jednak baty dla Bungie się należą, bo to co mówili, a to co wydali to są 2 inne światy ;/ Ciekawy jestem, jak będą rozwijać ten tytuł w przyszłości i chodzi mi tutaj o zarówno DLC do pierwszej części, jak i kolejne odsłony gry.

Mimo wszystko w Destiny są 3 rzeczy, które są świetnie zrealizowane:
-gunplay

-muzyka

-DESIGN <3

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

nawet debilne kampanie z Call of Duty są lepsze, bo w Destiny NIE MA ŻADNEJ KAMPANII, jest tylko zbiór tych samych misji połączonych szczątkową fabułą

W Titanfallu ci to nie przeszkadzało.

nie ma ani ciekawych postaci

ani fabuły

żadnych dobrych momentów

nie ma tu w ogóle zalążków na jakiekolwiek uniwersum,

Opublikowano

w titanfallu jest fabuła i zalążki uniwersum.

Opublikowano

Observer, nie ogarniasz, że Titanfall od zapowiedzi miał być grą wyłącznie sieciową, a Destiny grą z potężnym uniwersum co okazało się bujdą na kółkach? 

Opublikowano

ale po co w ogóle wdajesz się w dyskusję z tym typem? przecież on sieciowego fpsa kijem nie tknie.

Opublikowano

w titanfallu jest fabuła i zalążki uniwersum.

Tak jak w Destiny.

Opublikowano

Observer, nie ogarniasz, że Titanfall od zapowiedzi miał być grą wyłącznie sieciową, a Destiny grą z potężnym uniwersum co okazało się bujdą na kółkach? 

Opublikowano

Widzę, ze największy problem z Destiny mają osoby, które go nie kupiły z kilkoma wyjątkami. Zapraszam do tematu Destiny, tam znajdziecie obiektywne opinię osób, które GRAJĄ.

Opublikowano

No Destiny też miał być grą wyłącznie sieciową.

Opublikowano

Widzę, ze największy problem z Destiny mają osoby, które go nie kupiły z kilkoma wyjątkami. Zapraszam do tematu Destiny, tam znajdziecie obiektywne opinię osób, które GRAJĄ.

No ja dużo grałem i już nie gram, a zgadzam się w 100% z tym co mówi Angry Joe. Ale dałbym chociaż te 7/10, bo przynajmniej gra wygląda całkiem ładnie i jest udana od strony technicznej. 

Opublikowano

Oczywiście że tak i oni dobrze z tego zdają sobie sprawę. Nie ma co udawać - jakby Destiny było exem na xboxa jak Halo, to tk____tk, Mazzeo i DonSterydo by się nie mogli powstrzymać od codziennego wpisywania jaka to świetna gra, Bungie bogowie i nie dla psa kiełbasa. No ale wyszło jak wyszło i mogą teraz szczerze napisać co sądzą o talencie Bungie. Akurat o dziwo to samo co fani Sony pisali przez lata. A to niespodzianka.

Edytowane przez Observer

Opublikowano

Widzę, ze największy ból dupy o chu.jowosci Destiny maja osoby dla których jest to pierwsza gra w życiu od bungie, ewentualnie osoby które nie maja w co grac, oszukują sie, dały sobie wmówić ze Sony zapewniło im exa i ekskluzywne dlc xD i uparcie bedą mowić ze gra jest dobra ( Hi Yeti )

Mustang mój xboxowy bracie sorry za minusa miał byc plus, a minus miał iść do observera

Uroki pisania na 4" telefonie :(

Edytowane przez kubson

Opublikowano

Oczywiście że tak i oni dobrze z tego zdają sobie sprawę. Nie ma co udawać - jakby Destiny było exem na xboxa jak Halo, to tk____tk, Mazzeo i DonSterydo by się nie mogli powstrzymać od codziennego wpisywania jaka to świetna gra, Bungie bogowie i nie dla psa kiełbasa. No ale wyszło jak wyszło i mogą teraz szczerze napisać co sądzą o talencie Bungie. Akurat o dziwo to samo co fani Sony pisali przez lata. A to niespodzianka.

sądzę, że bungie to niezwykle utalentowane studio które dostarczyło mi jedne z najlepszych chwil w mojej growej karierze, ale zje.bali koncertowo sprzedając się activision. tej zdrady prędko nie zapomnimy. activision się sprzedałeś - grób sobie wykopałeś !

Opublikowano

Gra ma swoje bolączki, głównym jest mały świat i mało rajdów/strike'ów. Na loot nie narzekam, bo do takich rzeczy jestem przyzwyczajony, ale takie mamy czasy, że każdy by teraz chciał, że wypada coś egzotycznego za każdym razem dla jego postaci. Qrna, jak chodziłem na rajdy w wowie to i czasem miesiąc nic dla mnie nie wypadało, a nawet jak wypadło, to zgarnął to inny mag, ale jak już dostałem jakiś item to byłem zachwycony, że w końcu się udało. Ale i do WoW dotarła ta zaraza i znacznie łatwiej zbiera się loot. Co kto lubi, Bungie pewnie się ugnie i egzotyczne bronie będą wypadać z byle gówna.

Edytowane przez Moldar

Opublikowano

Obiektywne opinie osób które:

a) Dostały grę w bunglu

b) Kupiły grę tylko z uwagi na hype podsycany przez Sony.

I kolejny raz angry joe pokazał jakim rakiem branży są casuale...

Opublikowano

To, że gra ma DRM wywalający z singla bez podłączenia do netu nie znaczy, że miała być grą wyłącznie sieciową XD

Opublikowano

może nie do końca CW, ale temat ciekawy:

Blizzard has officially canceled development on its mysterious next-generation massively multiplayer game Titan. The company confirmed the news to Polygon in a recent interview.

http://www.polygon.com/2014/9/23/6833953/blizzard-cancels-titan-next-gen-mmo-pc

Blizzard oficjalnie kasuje projekt MMO nad, którym pracowali 7 lat wtf

Opublikowano

pewnie stawiają na to moba. więcej osób gra w takiego lola chyba niż w jakiekolwiek mmo.

Edytowane przez tk___tk

Opublikowano

nie no, z MMO płatnego mają stała kase co miesiąc, w Wowa nadal gra ok 9mln ludzi, ale ile można to ciągnąć

popularności Lola i tak nie przebiją tym Heroes of The Storm

Opublikowano

pewnie nie, ale jest każdy by chciał chociaż procent tego rynku dla siebie uszczknąć. mi ze skasowanych gier blizzarda żal starcraft: ghost :(.

ile można to ciągnąć

można długo. takie anarchy online nadal działa. to nie sony żeby serwery wyłączać #bumhedszot.

Edytowane przez tk___tk

Opublikowano

ByOaxI4IAAEAP2j.jpg

PS4>wszystko.

:wub:

Opublikowano

pewnie nie, ale jest każdy by chciał chociaż procent tego rynku dla siebie uszczknąć. mi ze skasowanych gier blizzarda żal starcraft: ghost :(.

ile można to ciągnąć

można długo. takie anarchy online nadal działa. to nie sony żeby serwery wyłączać #bumhedszot.

No do dziś nie mogę wybaczyć Sony, że wyłączyli serwery dla pierwszego Xboxa :(

Opublikowano

ByOaxI4IAAEAP2j.jpg

PS4>wszystko.

:wub:

Szkoda ze takich konsol w bundlach nie wydają.

Dalbym 3k xD

Edytowane przez Codename

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.