Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

ile można to ciągnąć

można długo. takie anarchy online nadal działa. to nie sony żeby serwery wyłączać #bumhedszot.

no można ciągnąć do momentu aż przestanie przynosić zyski, wiem, że Blizzard pokładał duże nadzieje w przyszłe, next-genowe MMO, konkurencja nie śpi, w 2015 wychodzi (jeśli dobrze pamiętam marke) Lineage online, który wygląda bosko graficznie, stylistycznie, cudo!

dużo osób napewno odejdzie z Wow-a

byłem 2 lata temu w siedziebie Blizzarda w Irvine w Cali, na korytarzach co kilka metrów mają ekrany monitorujące stan serwerów i ilość osób podłączonych online

do Wowa wydzielone jest specjalne pomieszczenie monitorujące serwerowy, wygląda to jak małe NASA, podsumowując dbają od to jak o złotą kure

oprowadzali nas po całej siedzibie i właśnie wtedy nie zobaczyliśmy też biur gdzie trwały prace nad tym MMO - Titan, trzymali wszystko w tajemnicy

dlatego ciężko mi zrozumieć, że anulowali ten projekt po 7 latach

a mi sie nie podoba ta pomarańczowa PS4, tylko biała <3

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Ostatnio przeglądając komentarze na youtube pod recenzją Destiny zrobioną przez AngryJoe jeden wyjątkowo dobrze opisywał obecną sytuację na rynku gier i uświadomił mi pewną smutną rzecz.

Porównajmy rok 2014, czyli drugi rok ósmej generacji konsol do roku 2007.

2007:

Mimo nowej generacji na starą ukazuje się jedna z najlepszych gier, jakie powstały na Playstation 2, czyli God Of War 2. Jest na tyle niesamowita, że nawet graficznie potrafi przyćmić gry next-genowe :)
Wychodzi pierwsza część Assassins Creed, która mimo monotonii wprowadza dużo innowacji (grafika, walka, parkour) i jest początkiem nowej, wielkiej serii.

Mass Effect, co tu dużo mówić, 10/10, GOTY, początek wspaniałej trylogii.

CALL OF DUTY 4, gra mojego życia, już nigdy żadne multi nie pochłonie mnie na tyle godzin co to arcydzieło ;(
Pierwsze Uncharted, swego czasu robiło wrażenie. Była to moja pierwsza gra w którą zagrałem na siódmej generacji konsol, szczena wylądowała na ziemi ;p
Poral, również za(pipi)ista gierka :)
Super Mario Galaxy
Pierwsza część Bioshocka, to chyba zostawię bez komenatrza, bo zbyt wiele wspaniałych rzeczy można pisać o tej grze ;p
No i przede wszystkim HALO, HALO 3, zwieńczenie wspaniałej trylogii i genialne multi, najbardziej skillowe multi na xboxie 360 i konsolach w ogóle :)
Pewnie i tak o czymś zapomniałem, bo tak dużo tego było hehe :)

2014:
PACZ PSY, wszyscy wiedzą, jak to wyszło, czyli średniaczek.
Titanfall, giera całkiem spoko, ale umówmy się to nie jest must have.
Destiny, no cóż, recka AngryJoe mówi wszystko, chociaż ja osobiście bym grze wystawił 8-/10 :) Mam nadzieję, że z grą będzie podobnie, jak z Asasynem i kolejna część to już będzie kocur :D
Warto także wspomnieć, że mamy mnóstwo remasterów z poprzedniej generacji. 

No cóż, mam nadzieję, że to tylko ten rok, a 2015 będzie już wspaniały :)

Edytowane przez terror

Opublikowano

Formula Fusion od bylych ludzi z studio liverpool odpowiadajacych za starego wipeouta - jakos bez szalu ten trailer przyznam sie szczerze

WTF? Co to jest?? :D  Chyba to jakiś arcade albo projekt na vitę. Brzydkie, drętwe i bez pomysłu ;)

Opublikowano
2014:

PACZ PSY, wszyscy wiedzą, jak to wyszło, czyli średniaczek.

Titanfall, giera całkiem spoko, ale umówmy się to nie jest must have.

Destiny, no cóż, recka AngryJoe mówi wszystko, chociaż ja osobiście bym grze wystawił 8-/10 :) Mam nadzieję, że z grą będzie podobnie, jak z Asasynem i kolejna część to już będzie kocur :D

Warto także wspomnieć, że mamy mnóstwo remasterów z poprzedniej generacji. 

No cóż, mam nadzieję, że to tylko ten rok, a 2015 będzie już wspaniały :)

ja właśnie o tym pisałem jakieś 20 stron temu, rok 2014 ogólnie był słaby dla gamingu

gdy sobie rozmyślałem w pracy sądziłem, że to przez wejście nowej generacji i potrzeba czasu by ogarnąć "nową technologie i nowy hardware"

rok wejścia X360 i PS3 też nie był szałowy jeśli chodzi o gry (ktoś tak miły coś napisał tu o tym)

ale rok 2015 myśle wynagrodzi to wszystko, już w tej chwili można wymienić 10 bardzo tłustych tytułów, w które zagra sie na  PS4 ;)

Opublikowano

No cóż, ja gram na xone więc w sumie i w tym 2014 roku dostanę Horizon 2, kolekcję halo i betę halo 5, zawsze coś :)

Opublikowano

W porównaniu do 2007 roku jest słabo. Co byś wolał dostać, takie Destiny czy grę na poziomie Halo 3 ? ;D

Opublikowano

W porównaniu do 2007 roku jest słabo. Co byś wolał dostać, takie Destiny czy grę na poziomie Halo 3 ? ;D

jeszcze jedną gre na poziomie DriveClub :)

Edytowane przez Fanek

Opublikowano

No jeżeli chodzi ci tylko o grafikę to spoko, bo jak reszta w tej grze wypadnie to okaże się po premierze.

Opublikowano

Też z rozrzewnieniem wspominam 2007. Wtedy zacząłem ogrywać Dead Rising i Crackdown. Wtedy wyszła pierwsza Forza na 360. Wtedy też zadebiutowało CoD4, w które również zagrywałem się całymi miesiącami, a gra zapoczątkowała nową jakość w świecie FPS'ów.

Opublikowano

rok 2014 jest słaby jak ktoś ma klapstation.

Tak sobie wmawiaj :teehee: , w tym roku nawet w multiplatformach jest bieda meh

Opublikowano

grafika to nie wszystko, oprawa audio, ten dzwiek aut, sam model prowadzenia aut po opiniach z  bety już jest dobry
nie jest to poziom GT, ale dużo ciekawiej auta sie zachowują niż w NFS
jest chyba ok 50 różnych trybów wyścigowych
tworzenie klubów i jazda na punkty ze znajomymi

a grafika to miły dla oka dodatek, chociaż nie twierdze, że nie jest dla mnie bardzo ważny :)

RecentRecentGodwit.gif
2400249-7026598512-av7xp.gif
a6cor7.gif

fixed

a dorzućmy coś jeszcze:
norway_drift.gif

norway_impact.gif

scotland_racing.gif

Edytowane przez Fanek

Opublikowano

Up@ te gify miały prezentować DC ? Jeśli tak to co tam robi FM5 ?

Opublikowano

Ja myślę, że taki rzeczy, jak model jazdy to się oceni dopiero po premierze :) Grafika i dźwięki rzeczywiście są super. Niestety należy pamiętać, że to nadal nie jest mnóstwo samochodów i tras, nie ma możliwości tuningu aut itd. Ogólnie rzecz biorąc z tego co widzę gra nie wydaje się być zbyt mocno rozbudowana.

PS. Jeśli okaże się być super to fajnie, bo będzie to kolejny powód do ponownego kupna ps4 ;p

Opublikowano

W PGR4 również było mało samochodów i tras oraz brakowało tuningu co nie przeszkodziło w zostaniu najlepszymi wyścgami aracde porzedniej generacji

Opublikowano

Jakby ten DriveClub miał jeszcze 60fpsów to już w ogóle zomg a tak to ok.

Druga FIFA z rzędu przy której psuję pada. 7 meczów w FUT rozegranych i z boku lewej gałki już czuć jak guma lata. Żenada w chui SONY :negative: Dodam, że po wymianie na nowego pada grałem strasznie mało :confused: Pogram jeszcze trochę, jak guma zejdzie i przed końcem gwarancji lecę do MM :confused:

hihi jakość sony, iras eat this

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

no i platyny trzeba było samemu robić nie ma że kolega pomoże

Opublikowano

Wy na serio używacie w wyścigach setek aut,że taki mega ból dupy o te 50 w drajwklapie ? Mi tam zawsze stykało te ~30-40.
Dla mnie zawsze liczyło się dostanie najlepszych maszyn, a nie wożonko toyotą yaris po silverstone i drifty lanosem.
Koronnym przykładem tego,że co za dużo to i świnia nie chce jest Gran Turismo.Forze zawsze stały lepiej pod tym względem.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.