Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

W PS store Pure Chess za 29 zł, zatem szach mat xboty :D

original.jpg
Opublikowano

kupie xboxa jesli w pierwszy tydzien sprzedazy kolekcji szefa kuchni xbone przebije ps4 w ilosci sprzedanych konsol

Kup jak będzie wreszcie jakaś gra, dla której warto kupić next-gena. Mówię to jako posiadacz XO i PS4. Konsole już prawie od roku u mnie a do tej pory nie było gry, która by mnie zachwyciła. Większość to dobre w porywach b dobre produkcje, ale nie killery dla których bierze się konsole. Szkoda hajsu na coś co ma stać i zbierać tylko kurz.

No i to jest bomba prawdy, jeśli chce się marnować życie na marne gierki pokroju bf/fify/coda w 1080p to już lepiej usprawnić pc bo przynajmniej taniej, darmowy online i po premierze kolejnej części nie wyludnia się cała populacja graczy online (no i na ps4 też nie ma 1080p :teehee:). Dla konkretnych perełek eksówych z najwyższej półki jest WiiU a reszta może spokojnie czekać. Ja tam mam nadal backloga na kilku generacjach wstecz więc podobnie jak figaro kupię konsole w 2028, ale nie czuje się tego powodu jakoś źle.

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

W PS store Pure Chess za 29 zł, zatem szach mat xboty :D

original.jpg

post-17508-0-07373200-1367328287.jpg

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

@Rayos

Zapraszamy. Masz miejsce przy Czezkim i Bluberze.

Ekhm!

Ej, mogę się dołączyć do beki z drajwklapa? xD Ciągle się nastawiałem na PS4 (na święta WiiU, a w przyszłym roku PS4), ale nie no, po tych wszystkich cyrkach, zaczynam patrzeć z szacunkiem na magnetowid a i nawet o kupnie w końcu 360 myslę 

Będziemy mogli się gierkami wymieniać.

Zapraszam, będziemy najlepszymi przyjaciółmi! :)))

Opublikowano

kupie xboxa jesli w pierwszy tydzien sprzedazy kolekcji szefa kuchni xbone przebije ps4 w ilosci sprzedanych konsol

Kup jak będzie wreszcie jakaś gra, dla której warto kupić next-gena. Mówię to jako posiadacz XO i PS4. Konsole już prawie od roku u mnie a do tej pory nie było gry, która by mnie zachwyciła. Większość to dobre w porywach b dobre produkcje, ale nie killery dla których bierze się konsole. Szkoda hajsu na coś co ma stać i zbierać tylko kurz.

Nie no, olewam te cale nextgeny i ogrywam sobie spokojnie backlogi z ps3 i ds'a. Decyzja zapadla ze nadkonsola trafi do mnie na premiere Bloodborne, pierwszy nextgenowy tytul. Pozniej The Order i najlepsza wersja Wiedzmina.
Opublikowano
Wy też tu niejednokrotnie o tym wspominaliście.

Ja wspomniałem, bo też miałem przyjemność zagrać. 

Opublikowano

Nie no, olewam te cale nextgeny i ogrywam sobie spokojnie backlogi z ps3 i ds'a. Decyzja zapadla ze nadkonsola trafi do mnie na premiere Bloodborne, pierwszy nextgenowy tytul. Pozniej The Order i najlepsza wersja Wiedzmina.

Najlepsza wersja wiedźmina będzie na PC.

Opublikowano

Najlepsza wersja wiedźmina będzie na PC.

Nie gram na PC od 2005. A i wtedy to były tylko trzy gry. U mnie od zawsze, na zawsze tylko konsole.

Opublikowano

Może to i lepiej, że DC dostał takie oceny, a nie inne. Może odepchnie to innych wydawców od takiego modelu. Ale niektóre recenzje są jednak absurdalne. Narzekanie że gra jest za trudna jest trochę śmieszne. A uznawanie przez Giantbomb, że kara za złą jazdę i brak rewindu to minusy gry, tylko pokazuje jak scasualowana jest branża dziennikarska gier. Jednak bym poczekał na konkretne wypowiedzi graczy, a te są ciągle pozytywne.

No ale beka z PSN i tak :< Żałosna sprawa.

Edytowane przez Figaro

Opublikowano
Qdp5he0.png

brakuje mi irasa w tym temacie. niestety jak pokazują ostatnie strony i niesprawiedliwe działania moderacji forum bronienie sony i ubisoftu staje się powoli passe. no nic - trzymajcie się mocno niebiescy bracia !

Edytowane przez tk___tk

Opublikowano

na pocieszenie co dzisiaj bedzie jechane wieczorem z botkami <3

tumblr_lv9gy159oI1r2avnn.gif

Opublikowano

Widać jaką konsolę Janusze gamingu wybrali, jak dobrze mieć ONE w domu. 

Opublikowano

Tylko czemu to Wii U tak słabo schodzi? Tyle świetnych gierek a wszyscy za FIFĄ biegają i Watch_Dogsami...

Opublikowano

także jedną proszę doliczyć

Opublikowano

1 PS4 FIFA 15 2,201,094

2 PS3 FIFA 15 1,255,695

3 X360 FIFA 15 833,336

4 XOne FIFA 15 610,303

:3

Nie brane są pod uwagę cyfrowe edycje na XONE, które sprzedawały się razem z konsolą.

#dreamcrusher

Te z ostatniego tygodnia, kiedy sprzedało się 157 tysiecy konsol?

No to zakładając, że każda z tych 157 tysiecy to ta z bundla z Fifą (nope...), to nieźle, jest trochę mniej od X360. Ekhm.

Opublikowano

Tylko czemu to Wii U tak słabo schodzi? Tyle świetnych gierek a wszyscy za FIFĄ biegają i Watch_Dogsami...

Watch_Dogs niedługo będzie na Wii U więc nintendozboczki też doświadczą tego świetnego tytułu. niestety bez znakomitego dodatku fabularnego Bad Blood, ale nie można mieć wszystkiego. tylko nie wiem jak z kierownicami na middle-genie Nintendo.

Edytowane przez tk___tk

Opublikowano

O czym Wy rozkminiacie? Kto kupił więcej egzemplarzy FIFY? Jakby miało to jakieś znaczenie. 11 listopada powraca legenda.

teka, a od kiedy na konsolce Nintendo ciorasz w racery oprócz Mario Karta czy dawnego F-Zero?

Edytowane przez Nemesis

Opublikowano

Dziwisz się ludziom, którzy nie kupili Wii U bo jest tyle świetnych gierek, czyli w sensie, dziwisz się samemu sobie?

Opublikowano

Mi na razie wystarcza samo Wii bo jeszcze mam kilka gierek do ogrania. Ale ten stan rzeczy niebawem się zmieni.

Ty sam bronisz zawzięcie Ninny a też jeszcze nie masz pewnie, Figaro.

Edytowane przez Nemesis

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.