Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Odpowiedzi 99
  • Wyświetleń 18,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zakupione, opinie się fantastyczne, walić to że gra pewnie na parę godzin, przejdzie się 6x jak knacka.

• Świetna, klimatyczna gra, z zasłużonymi nagrodami. Oprawa, wizualia, gra świateł, do tego igranie z emocjami (strach przede wszystkim), mierzenie się z nieznanym i szczątkowa fabuła, kadry zapadające

• No jeżeli lubisz grać w gry oglądając je na YouTube to zdecydowanie tak

Opublikowano

W pewnym sensie jest bardziej niepokojąca niż czarno białe LIMBO.

Opublikowano
  • Autor

Dla mnie to jest mix klimatów/stylów: Limbo, Stalowy Gigant i HL2. Jaram się.

• 1 rok później...
Opublikowano

Scena pod wodą :) Szkoda, że pewnie jeszcze co najmniej z rok czasu do premiery. Klimat się wylewa.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

29 czerwca 2016

Opublikowano

wyglada jak limbo ze zmieniana skorka  ;/ bez podjarki

Opublikowano

Gameplayowo ulepszone Limbo. Klimatycznie miazga natomiast bardzo jestem ciekawy strony fabularnej. 

Opublikowano

GamesRadar: "powinieneś zagrać w Inside. I im mniej wiesz podchodząc do niego, tym lepiej" (...) "Doskonała pozycja w gatunku, która raczej skupia się na zrealizowaniu swej artystycznej wizji niż rewolucjach w rozgrywce. Nie zmieni twojej koncepcji, czym może być platformówka jak Limbo czy Fez, ale zostawi trwałe wrażenie - jak zostawiały je Another World czy Oddworld. Urzekające, dręczące przeżycie".

US Gamer: "Połącz bardzo ciekawą narrację wizualną z doskonałymi zagadkami i świetną platformówką i masz Inside, jedną z najbardziej intrygujących, wciągających, pięknie wyglądających gier tej generacji. Jedyna wada to krótki czas, ale póki trwa, jest wspaniałe".

GameInformer: "czuję ucisk w piersi przypominając sobie uczucie, gdy wchodziłem na nowy obszar, ulegając zaskakującym śmierciom i będąc świadkiem wielu niespodziewanych momentów. Po przejściu gry czułem się jakbym przeżył czyjś okropny sen".

Edytowane przez ogqozo

Opublikowano

:obama:

będzie grane

Opublikowano

Oj będzie, niezła petarda. A miałem szukać info o gierce bo jakoś cicho było ostatnio.

Opublikowano

Ile kosztuje? Zrobiłem sobie szlaban na zakupy na 3 miechy, ale jak story jest dobre, to może będzie trzeba łyknąć na premierę.

EDYTA: Oki, 70 zł za kolejną 3h gierkę....

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

69

Opublikowano

Już tak nie uatrakcyjniaj tej ceny grając na pozytywnych skojarzeniach - 69,99 zł jak już ;)

Będzie trzeba kupić na premierę, bo już widzę co to na feedzie będzie się działo przez następne 2 tygodnie. Jak nie kupię to i tak połowę gry zobaczę.

EDYTA: No i preorder  :gayos:

Opublikowano

To nie patrz na feed.

I już potwierdzone, że gierka na 3h? 

Opublikowano

Lubię przeglądać co tam robią ludki, zresztą nie ważne - już kupiłem. Gdzieś niedawno czytałem, że ok. 3-4h.

Opublikowano
  • Autor

Zakupione, opinie się fantastyczne, walić to że gra pewnie na parę godzin, przejdzie się 6x jak knacka.

Opublikowano

Przeszedłem dzisiaj ok. połowy i poziom porównywalny do Limbo, może nawet lepsze :)

Opublikowano

Hmm... krótka... calak jest... Marcin znowu w tyle w achievementach...za miesiąc nie będę pamiętał, że grałem. Art style zaiebisty

Opublikowano

No jeżeli lubisz grać w gry oglądając je na YouTube to zdecydowanie tak

Opublikowano

Lubię grać w gry które oferują więcej czasu zabawy niż 2-3h za 70 zł i są trochę bardziej rozbudowane od trzymania przycisku w prawo przez 70% gry  i okazjonalnego rozwiązania  zagadki polegającej na przesunięciu obiektu, ustawienia czegoś w kolejności czy inne vide limbo.