Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 99
  • Views 20.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Zakupione, opinie się fantastyczne, walić to że gra pewnie na parę godzin, przejdzie się 6x jak knacka.

• Świetna, klimatyczna gra, z zasłużonymi nagrodami. Oprawa, wizualia, gra świateł, do tego igranie z emocjami (strach przede wszystkim), mierzenie się z nieznanym i szczątkowa fabuła, kadry zapadające

• No jeżeli lubisz grać w gry oglądając je na YouTube to zdecydowanie tak

W pewnym sensie jest bardziej niepokojąca niż czarno białe LIMBO.

• Author

Dla mnie to jest mix klimatów/stylów: Limbo, Stalowy Gigant i HL2. Jaram się.

• 1 year later...

Scena pod wodą :) Szkoda, że pewnie jeszcze co najmniej z rok czasu do premiery. Klimat się wylewa.

• 1 month later...

29 czerwca 2016

wyglada jak limbo ze zmieniana skorka  ;/ bez podjarki

Gameplayowo ulepszone Limbo. Klimatycznie miazga natomiast bardzo jestem ciekawy strony fabularnej. 

GamesRadar: "powinieneś zagrać w Inside. I im mniej wiesz podchodząc do niego, tym lepiej" (...) "Doskonała pozycja w gatunku, która raczej skupia się na zrealizowaniu swej artystycznej wizji niż rewolucjach w rozgrywce. Nie zmieni twojej koncepcji, czym może być platformówka jak Limbo czy Fez, ale zostawi trwałe wrażenie - jak zostawiały je Another World czy Oddworld. Urzekające, dręczące przeżycie".

US Gamer: "Połącz bardzo ciekawą narrację wizualną z doskonałymi zagadkami i świetną platformówką i masz Inside, jedną z najbardziej intrygujących, wciągających, pięknie wyglądających gier tej generacji. Jedyna wada to krótki czas, ale póki trwa, jest wspaniałe".

GameInformer: "czuję ucisk w piersi przypominając sobie uczucie, gdy wchodziłem na nowy obszar, ulegając zaskakującym śmierciom i będąc świadkiem wielu niespodziewanych momentów. Po przejściu gry czułem się jakbym przeżył czyjś okropny sen".

Edited by ogqozo

:obama:

będzie grane

Oj będzie, niezła petarda. A miałem szukać info o gierce bo jakoś cicho było ostatnio.

Ile kosztuje? Zrobiłem sobie szlaban na zakupy na 3 miechy, ale jak story jest dobre, to może będzie trzeba łyknąć na premierę.

EDYTA: Oki, 70 zł za kolejną 3h gierkę....

Edited by DonSterydo

69

Już tak nie uatrakcyjniaj tej ceny grając na pozytywnych skojarzeniach - 69,99 zł jak już ;)

Będzie trzeba kupić na premierę, bo już widzę co to na feedzie będzie się działo przez następne 2 tygodnie. Jak nie kupię to i tak połowę gry zobaczę.

EDYTA: No i preorder  :gayos:

Edited by DonSterydo

To nie patrz na feed.

I już potwierdzone, że gierka na 3h? 

Lubię przeglądać co tam robią ludki, zresztą nie ważne - już kupiłem. Gdzieś niedawno czytałem, że ok. 3-4h.

• Author

Zakupione, opinie się fantastyczne, walić to że gra pewnie na parę godzin, przejdzie się 6x jak knacka.

Przeszedłem dzisiaj ok. połowy i poziom porównywalny do Limbo, może nawet lepsze :)

Edited by DonSterydo

Końcówka to niezły mindfuck. Polecam.

Hmm... krótka... calak jest... Marcin znowu w tyle w achievementach...za miesiąc nie będę pamiętał, że grałem. Art style zaiebisty

No jeżeli lubisz grać w gry oglądając je na YouTube to zdecydowanie tak

Lubię grać w gry które oferują więcej czasu zabawy niż 2-3h za 70 zł i są trochę bardziej rozbudowane od trzymania przycisku w prawo przez 70% gry  i okazjonalnego rozwiązania  zagadki polegającej na przesunięciu obiektu, ustawienia czegoś w kolejności czy inne vide limbo.