Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Ray Donovan - 2013 - Showtime

Featured Replies

Opublikowano
5 godzin temu, Mani napisał:

Córka umarła?

Bridget, bo tak ma na imię.

Nie umarła, za to staje się coraz bardziej rasową Donovanką.

• Odpowiedzi 307
  • Wyświetleń 25,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Jest pierwszy teaser 4 sezonu      Data premiery - 26 czerwiec

• w trzecim sezonie dołączy do obsady .

• CO ZA SERIAL! TO JAK SHREIBER WYKSZTAŁTOWAŁ POSTAĆ RAY'A JEST NIEWIARYGODNE. ZAWSZE LUBIŁEM JEGO GRĘ AKTORSKĄ, TO JAK NATURALNIE POTRAFI WCIELAĆ SIĘ W POSTACIE. TUTAJ JEST FENOMENALNY. PRZEANALIZUJCIE

Opublikowano

Smithy jest spoko, Bridget w końcu nie irytuje a Conora praktycznie nie ma :fsg:

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Ray znika z netflixa w połowie kwietnia. Mam nadzieję, że za jakiś czas powróci wraz z najnowszym sezonem. 

Opublikowano

Tak, jest, ale jeżeli coś jest na HBO i netflixie, to oglądam na N, lepsza jakość. Z nowym sezonem mi się nie spieszylo, bo mam co oglądać. 

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

Szkoda, że 6 nie jest dostępny ani na HBO, ani na netflixie (tam chyba wszystkie sezony usunęli). 

Opublikowano

Wiosną oglądałem szósty sezon na HBOGO. Coś się zmieniło?

Opublikowano

Zmieniło sam obejrzałem chyba w lutym a w kwietniu zdjęli. HBO go ma wszystkie sezony poza ostatnim... Dziwne:)

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Tak,  po prostu tak! :obama:  Tylko niech sie to pojawi na Netflix/HBOGo!

Opublikowano

No ile jeszcze można to ciągnąć... po odcinku z rodziną adamsów ten serial jest (pipi) obesranym.

Opublikowano

:banderas:

czekam

Opublikowano
22 godziny temu, Absolem napisał:

No ile jeszcze można to ciągnąć... po odcinku z rodziną adamsów ten serial jest (pipi) obesranym.

Weź nie pyerdol.

Argumenty poproszę.

Opublikowano
14 godzin temu, Masorz napisał:

Argumenty poproszę

Schemat powtarzany do porzygu:  głupi brat i ojciec, końcówka która zawsze wygląda tak samo, Ray zaczyna cierpieć na syndrom Jaxa z SOA i gra jedną mordą, nowy sezon ten sam scenariusz czyli praca dla kogoś kto okazuje się huiem i ten idiotyczny odcinek kiedy kopią grób w ogródku jedząc kanapki i robiąc zadymę na pól dzielni. No jakiś tam realizm byłby mile widziany, i tak pewnie obejrzę ale na wcześniejszym sezonie mogli to zakończyć lub zrobić chociaż ze dwa lata przerwy tak jak robił np mistrz Chase z Rodziną Soprano.

Opublikowano

Spoko, rozumiem te zarzuty. chociaż mnie osobiście one nie przeszkadzają.

Opublikowano

Może już pisałem tutaj, ale jeszcze chciałem dodać jedną rzecz.

Mianowicie chciałbym, żeby ten 7 sezon był ostatnim, ale za to na maksymalnej petardzie.

Niech może nie robią kórwy z logiki kosztem akcji jak ostatni sezon Sons Of Anarchy (wtajemniczeni wiedzą o co chodzi), ale żeby stawki  o życie naprawdę wzrosły. Nawet jak umrze pół obsady to się nie pogniewam, jeżeli to godnie zakończą.

Opublikowano

No ja też chciałbym, żeby był ostatnim. Nie powiem, każdy sezon oglądam z michalkiem w dłoni no ale nie chciałbym żeby zrobili z tego mode na sukces. 

Opublikowano

Jedyne co z sezonu na sezon jest coraz lepsze to gajery i bryki Raya. 

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Wolałbym to obejrzeć na Netflixei ze względu na lepsza jakość, ale tam nawet ani jednego sezonu nie ma i nie wiadomo kiedy będzie.