Opublikowano 1 czerwca 20177 l MKX to bardzo grywalny tytuł, który nadaje się do poważnego granie, jest frame liste, ma kary i przewagi na bloku, combosy i juggle i masę turniejów.
Opublikowano 1 czerwca 20177 l Faktycznie ten Jukebox jest tylko na PS4 i jeszcze tutaj dodatkowo stroje: Edytowane 1 czerwca 20177 l przez grzybiarz
Opublikowano 1 czerwca 20177 l Pogralem 50 walk... Muza (pipi) jakich malo jeden numer jest sluchalny reszta do zaorania. Grafika to jest pozne PS3 tylko w 900p. Pixeloza bije po oczach, animacja strojow to jakis zart. Gra sie ok to Tekken slaby backdash rekompensuje calkiem dobry sidestep. I to w sumie tyle ide grac w GG.
Opublikowano 1 czerwca 20177 l Autor Trochę jestem rozczarowany polityką PSS. Grę zakupiłem, ale ściągnąć juz nie mogę. muszę czekać do północy i w tedy zacznie mi pobierać. ehhh...
Opublikowano 1 czerwca 20177 l Trochę jestem rozczarowany polityką PSS. Grę zakupiłem, ale ściągnąć juz nie mogę. muszę czekać do północy i w tedy zacznie mi pobierać. ehhh... kup słownik wpierw potem gierki Edytowane 1 czerwca 20177 l przez _Be_
Opublikowano 1 czerwca 20177 l Ja już gram jak głupi. Póki co zmieniłem sobie muzę na tę z Tekkena 2 i jest CUDOWNIE. Jakby ktoś się potem chciał ponapierdalać online to mój psn id wiadomo jaki. A jak chcecie się wykłócać która bijatyka najlepsza i dlaczego to sobie temat do tego załóżcie.
Opublikowano 1 czerwca 20177 l Kurde, nie mogę odpalić żadnego trybu, bo wyskakuje info installing game data. Ściągnął się patch i gra się zainstalowała. O co Kaman? PS też trofea macie po en?
Opublikowano 1 czerwca 20177 l Autor Trochę jestem rozczarowany polityką PSS. Grę zakupiłem, ale ściągnąć juz nie mogę. muszę czekać do północy i w tedy zacznie mi pobierać. ehhh...kup słownik wpierw potem gierki Chcesz pogadac to zapraszam na sparing. Zobaczymy, czys taki mocny, jak w gebie. Edytowane 1 czerwca 20177 l przez MEVEK
Opublikowano 1 czerwca 20177 l krótka piłka z mojej strony - bardziej jak najświętsza panienka Tekken Dark Ressurection czy jak gów,niana szóśtka? w tag2 nie grałem. tylko nie kłamać, wiem, kupiliście gierkę za 230zł więc wypadałoby żeby była dobra, ale niech przemówią wasze mózgi Edytowane 1 czerwca 20177 l przez ragus
Opublikowano 1 czerwca 20177 l Po paru godzinach gry ciężko powiedzieć. Wypowiem się po dłuższym czasie.
Opublikowano 1 czerwca 20177 l Nie mogę z nikim zagrać, widocznie jednak mój provider leci w ch*ja i coś w bijatyki nie może mnie łączyć na PS4 (w TTT2 nie było problemu). Non stop pisze że tracę połączenie gdy potwierdzę chęć walki. Czy to może być np. wina NAT2?
Opublikowano 1 czerwca 20177 l Kurde, nie mogę odpalić żadnego trybu, bo wyskakuje info installing game data. Ściągnął się patch i gra się zainstalowała. O co Kaman? PS też trofea macie po en?Miałem tak przez dosłownie przez 15 minut.Potem wszystko już było dostępne. Trofea mam po angielsku, ale i konsolę mam w tym języku ustawioną. Teraz nie mam jak sprawdzić, gdyż nie ma mnie w domu.
Opublikowano 1 czerwca 20177 l krótka piłka z mojej strony - bardziej jak najświętsza panienka Tekken Dark Ressurection czy jak gów,niana szóśtka? w tag2 nie grałem. tylko nie kłamać, wiem, kupiliście gierkę za 230zł więc wypadałoby żeby była dobra, ale niech przemówią wasze mózgi Mi bardziej przypomina T5, a nawet lepiej mi się podoba. Ale ja kupiłem prawilnie wersję na PC za 120 złociszy, więc nie wiem czy jestem obiektywny @Berlinek, premiera jest jutro, więc może pewnie jutro włączą serwery Edytowane 1 czerwca 20177 l przez gekon
Opublikowano 1 czerwca 20177 l Nie, bo ludzie grają już po sieci widzę, są pokoje i nawet w jednym byłem, walczą ze sobą. Online działa.
Opublikowano 1 czerwca 20177 l Autor Zobacz co napisalem strone wstecz U mnie nie zadziałało w ten sposób, co opisałeś, lecz w inny. Grunt, ze mnie zmobilizowałeś.
Opublikowano 1 czerwca 20177 l Ja grałem z paroma kolesiami i było elegancko. Nawet co cięższe juggle wchodziły bez problemu.