Opublikowano 25 października 20168 l 11 listopada już niedługo. Jedynkę brałem premierowo i tutaj chyba będzie podobnie.
Opublikowano 25 października 20168 l Ktoś się zapytał o recenzje Edytowane 25 października 20168 l przez Starh
Opublikowano 25 października 20168 l Przecież to będzie jedna z gier roku. Biore na premierę. Tak samo jak jedynkę cztery lata temu. Skończyłem chyba ze cztery razy i to wciąż jedna z moich ulubionych gierek. Fabularnie szykuje się wśród a gameplay to po prostu kosa. No i dwóch grywalnych bohaterów. W każdej misji będą do wyboru czy sterujemy tak jak narzucić to tempo fabularne?
Opublikowano 26 października 20168 l Czyli już na starcie gra na minimum dwa przejścia. Uwielbiam takie podejście twórców. Do tego dodajmy cztery różne zakonczenia po dwa dla Corvo i Emily (low i high chaos). Tym razem nie będzie zaszczurzonego miasta ale o samej metropolii w D2 praktycznie nic nie wiem.
Opublikowano 26 października 20168 l Podobno jest tyle możliwości przejścia gry, że za pierwszym razem, kończąc grę czy to Corvo czy Emili odkryjesz jedynie 20% danego poziomu czyli dwa przejścia dadzą Ci 40% więc myślę, że spokojnie grę przejdzie się minimum te 5-6 razy
Opublikowano 26 października 20168 l To chyba pod warunkiem, ze nikt nie bedzie staral sie eksplorowac poziomow. Nie wiem jak wy, ale ja w jedynce najpierw czyscilem okolice, a pozniej zwiedzalem kazdy zakamarek.
Opublikowano 27 października 20168 l No ja robiłem podobnie i nigdy nie grałem na Rambo. To przemykanie obok wrogów do jedngo celu - bezcenne. Świetnie wypadały też wszelkie notatki pororzucane po poziomach bo zayebiście opisywały świat gry. I gra w żaden sposób nie narzuca nam zagłębiania się w szczegóły Dunwall. Absolutny top minionej generacji i teraz będzie podobnie.
Opublikowano 27 października 20168 l Słuchaj oni raczej mówili o tak zwanych zwykłych graczach, ja też lubię wpierw wszystko wylizać, ale trzeba pamiętać, że jak masz kilka dróg dostępu to siłą rzeczy skorzystasz tylko z jednej no chyba, że będziesz się wracał i ich szukał od razu tylko jaki w tym sens skoro będziesz chciał przejść tą grę jeszcze parę razy. Fajnie jak taka myśl sama pojawia się w głowie "aaa następnym razem to zrobię tak i tak" to raz w dwa nie wiem jak wy ale mi zawsze coś ujdzie uwadze co znajduję dopiero za drugim albo i nawet trzecim razem. W Dishonored 2 ma być tego dużo więcej z tego co mówili skupili się głównie na tym elemencie rozgrywki będzie więcej wyborów i możliwości Edytowane 27 października 20168 l przez Soul
Opublikowano 28 października 20168 l Leci Day One - innej opcji po prostu nie ma. A będzie jakiś coop?
Opublikowano 28 października 20168 l Leci Day One - innej opcji po prostu nie ma. A będzie jakiś coop?Coop w tej to byloby cudo. No ale niestety.
Opublikowano 28 października 20168 l Leci Day One - innej opcji po prostu nie ma. A będzie jakiś coop?Coop w tej to byloby cudo. No ale niestety. No najlepiej taki a'la Chaos Theory
Opublikowano 30 października 20168 l Już widzę gameplaye tych hardkorów, którzy jedynkę opanowali do perfekcji. Dobra, koniec pier.dolenia. Trzeba wymaksować Knife of Dunwall i Brigmore Witches. W końcu dodatki mają być pomostem między 1 a 2 częścią. Warto sobie odświeżyć, szczególnie, że przeszedłem je tylko raz. Soul, maksowałeś ten dodatek z Challenge Roomami?
Opublikowano 30 października 20168 l A jak wypada remaster jedynki? Teraz juz na półtora tygodnia przed premierą D2 nie będę specjalnie kupował ale później z przyjemnoscia sobie odswieze jedna z moich ulubionych gierek.
Opublikowano 30 października 20168 l Daruj sobie. Podciągnięta rozdzielczość i klatki. Gra wygląda tak samo. To port edycji GOTY. Jak grałeś na PS3 to uważam, że absolutnie nie warto. No chyba, że chcesz odświeżyć, a nie masz już PS3. Edytowane 30 października 20168 l przez Voytec
Opublikowano 30 października 20168 l Mam PS3 (i nie sprzedam nigdy) dlatego pytam właśnie. Ale wyciąga chociaż te 60 klatek i natywne fullhd?
Opublikowano 30 października 20168 l 1080p/30fps + wszystkie DLCRemaster z tego biedny, to jest bardziej port z podciagnieta rozdzialka i ustawieniami high z PC. Nic mi nie crashowalo, glitchy zadnych, wszystko smigalo jak nalezy no i graficznie lepiej od ps3/x360, niewiele, ale lepiej.
Opublikowano 31 października 20168 l W tej edycji kolekcjonerskiej dają remastera czy też port jak z resztą wersji tego nie wiem. Nie maksowałem skończyłem jedynie i to jeszcze w GOTY wersji na X360, także dawno temu.
Opublikowano 31 października 20168 l A faktcznie jest kod na remastera w tej edycji. Cenowo nie jest źle bo 249 zeta i do tego klasyk z dlc. A Bethesda wspomina cokolwiek o przepustkach sezonowych?
Opublikowano 2 listopada 20168 l Póki co nie Dishonored 2 w złocie Panowie! Edytowane 2 listopada 20168 l przez Soul