Opublikowano 15 marca 201510 l Ciekawe ile z tych zayebistych projektów postaci (domniemam że to przeciwnicy) znajdzie się w grze.
Opublikowano 15 marca 201510 l Autor Ci duzi to mogli by być bossowie. Jestem ciekaw tej gry, bo od pierwszego trailera przykuła moją uwagę.
Opublikowano 15 marca 201510 l W końcu to jakby nie patrzeć - kontynuacja HS - świetnej i niedocenionej przez niektórych gierki.
Opublikowano 10 czerwca 20159 l Bardzo niewiele pokazali, ale na pierwszy rzut oka wygląda mroczniej niż sie spodziewałem prawie pewne, że na E3 pokażą gameplay
Opublikowano 10 czerwca 20159 l bardzo ciekaw jestem jak to będzie prezentować sie w ruchu tylko 12 osób robi tą gre, będzie mega killer albo po prostu średniak chodz ekipa widać robi to z dużą pasją po video, które wrzucają Edytowane 10 czerwca 20159 l przez Fanek
Opublikowano 10 czerwca 20159 l Autor Dla fanów HS i Enslaved powinien to być dobry tytuł, a ja właśnie się do nich zaliczam. Zobaczymy co pokażą na E3, bo to będzie kluczowe.
Opublikowano 10 czerwca 20159 l Ten trailer jest tak słaby, że aż boli. I animacja jakaś drewniana. A patrząc po screenach wiem jaką inną grą się inspirowali: Te same klimaty i bardzo podobny design. Edytowane 10 czerwca 20159 l przez DonSterydo
Opublikowano 18 czerwca 20159 l https://www.youtube.com/watch?v=ogD055-c7Do&oref=https%3A%2F%2Fwww.youtube.com%2Fwatch%3Fv%3DogD055-c7Do&has_verified=1
Opublikowano 6 sierpnia 20159 l z gamescom ale nic ciekawego potwierdzili już, że gra na 2016 ? Edytowane 6 sierpnia 20159 l przez Fanek
Opublikowano 8 sierpnia 20159 l ciągły kawałek gameplayu, po tym co zobaczyłem opadł mi hype na ten tytuł liczyłem na mroczną Pocahontas a całość idzie bardziej w strone okultyzmu sam gameplay jak dla mnie nudno wygląda
Opublikowano 12 sierpnia 20159 l Tak, też na PC. W obecnej chwili nie ma czego żałować, strasznie drętwo to wygląda.
Opublikowano 24 sierpnia 20159 l ciągle wrzucają video jak siedzą w swoim małym studio i jarają sie między sobą jaka ta gra jst za(pipi)ista, jak ciężko pracują, a całe nic pokazali. Na video są te same momenty, które już widzieliśmy, przestałem im ufać, to jakiś kapiszon może wyjść.
Opublikowano 15 października 20159 l Nie wierzyłem w ten tytuł, ale ostatnio zmienia mi sie to, i ta gra zaczyna mnie jarać! Nie że hicior, ale fajny klimacik, a to w grach ważne. Troche sie jaram