Skocz do zawartości

Hellblade

Featured Replies

Opublikowano

Kolejny dziennik i artworki:

Army-mood1-685x1024.jpg

Reszta w spoilerze

elmets-ornaments2-726x1024.jpg

HellBlade_hell_abstract_mood_13.jpg

HellBlade_zombie_army_08.jpg

HellBlade_zombie_army_09.jpg

HellBlade_zombie_army_10.jpg

HellBlade_zombie_army_12.jpg

HellBlade_zombie_army_15.jpg

Edytowane przez Ins

• Odpowiedzi 404
  • Wyświetleń 75,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Ale kiedy pozniej jak ja juz dawno mam hellblade splatynowane?   No ale ok poczekam

• No mnie interesują takie tematy (popadanie w obłęd itp), ale to trzeba umieć zrobić wokół tego GRĘ, a nie coś, co wygląda, jak jakaś interaktywna prezentacja na sympozjum psychiatrycznym. Starusi

• System walki gó.wniany - klepanie dwóch klawiszy na krzyż + uniki/parowanie. Gra się w to to jak w połączenie RYSE z walking simulatorem. Miejscami wygląda obłędnie, ale gameplayowo jest bardzo płytko

Opublikowano
  • Autor

Uwielbiam oglądać takie filmiki inspiracyjne i z produkcji tym bardziej jak gra mnie interesuje. Szkoda, że twórcy z automatu nie wrzucają ich na płytkę jako bonusy po przejściu gry :confused:

Te wielkie stwory z artów zapowiadają się mega ciekawie.

Opublikowano

Te wielkie stwory z artów zapowiadają się mega ciekawie.

mnie tam i tak najbardziej rozkopał ten art i marzę aby został wcielony w cyfrowe życie:

wolfshene-.jpg

no i aby gjerka była tak dobra i rozbudowana jak DMC...

Edytowane przez nobodylikeyou

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

raczej jeszcze nie mają rozgrywki, nie ma daty premiery

Opublikowano

raczej jeszcze nie mają rozgrywki, nie ma daty premiery

xD no siedzą w biurze i robią tylko concept arty

Opublikowano

bede sledzic uwaznie ten tytul - heavenly sword byl tragiczny pod wzgledem rozgrywki ale pokazal ze dev potrafi fajnie przedstawic fabule, dmc znowu pokazal ze jednak nauczyli sie robic gameplay - jest nadzieja na dobry slasher, dobrze ze koncetruja sie na ps4 bo moze wreszcie gra bedzie trzymac betonowy framerate

Opublikowano

Ej tam hs nie był taki tragiczny pod względem gp (powiedzmy taki 7/10), do tego fajna fabuła, piękna otoczka, design no i chyba najlepsze role / postacie w grach.

Nariko, Kai, King Bohan i reszta na zawsze w mojej pamięci!

Opublikowano

do mnie byl - slaby system walk, nieprzemyslane potyczki zwlaszcza ostatni boss, dropujacy framerate i najtragiczniejszy input lag z wszystkich gier na ps3 w jakie gralem, fajne byly te rzeczy co wymieniles + patenty z sixaxisem

Opublikowano

No nie było idealnie z tym że ja grałem w tą grę jakoś 2 tyg po premierze czyli kilka dobrych lat temu i wtedy np graficznie to było 10/10, rozgrywa też ńie była taka słaba. Teraz jakbym odpalił zapewne już tak różowo by nie było ale: "this girl, this beautiful girl!"

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

na PSE bedzie Hellblade wiadomo?

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

“As a small development team we have to be careful about which platform we focus on. PlayStation offers us a good opportunity to realise the game in a way that we really want to. There’s also something nice about the partnership between Sony and Ninja Theory – there is heritage there with [PS3 exclusive] Heavenly Sword, so I think getting that team back together…there’s something nice about that.”

http://jstationx.com/hellblade-ps4-exclusive-game/

Opublikowano

czuje, że ta gra nie wyjdzie w 2015

ciekawe kiedy coś pokażą

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Tak

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

też przyglądam sie temu tytułowi, zdaje sie na poprzednim video był kawałek gameplayu na monitorze, typ chodził tą laską

gre robią "dziwni" ludzie, wiec tytuł ma zadatki na udany

pewnie na E3 aż coś pokażą, nie ma nic po drodze większego?

na PAX raczej nie