Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Alienation

Featured Replies

Opublikowano

Dziwne, ja jestem w platynowej i mam x8.

Podoba mi się z nowości, że można zablokować ulubione giwery, żeby ich przypadkiem nie sprzedać.

Odkryłem dziś tajne miejsce w Brazylii, wysepka do której idzie się po molo, zapala się znicz ku pamięci jakieś kobiety, pewnie z ekipy firmy lub spokrewnionej.

Też jakiś czas temu to odkryłem, podobno każda lokacja ma jakieś ukryte miejsce, ale ile w tym prawdy :dunno:

• Odpowiedzi 376
  • Wyświetleń 65,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Dobry run miałem wczoraj, jedna misja i dziesięć legend W tym znaleziona specjalna skrzynia.     BTW. Mnożniki w lidze można aktywować na kilku postaciach. W momencie jak zakończy się liga,

• I gameplay

• Trochę o efektach w Alienation:  

Opublikowano

Ta wysepka jest od pierwszego patcha. Jeżeli nie dodali nic teraz to żadnej nowości nie ma raczej w lokacjach.

Co do mnożnika to może to przez to, że odpaliłem na pierwszy ogień wyzwanie, albo jakiś bug.

E: no i lipa, x5 jest max.

Opublikowano

Wczoraj wpadł legendarny rewolwer z efektem bumerangu przy strzale, piękna sprawa. Pierwsza broń z takim efektem, która mi wpadła.

Opublikowano

Broń z bumerangiem to konkretny kocur, która robi swoje. Mam główną biospecjalisty i szotguna, ale niestety mało slotów dlatego odpuściłem, no i rzadko kiedy wpadało z niej zabicie wroga do zaliczenia wyzwania. 

Opublikowano

A ja wczoraj miałem szczęśliwy dzień u Bio i wypadł Primary na 12 slotów z bumerangiem przy strzale :) Pasuje idealnie do shotguna z efektem pioruna przy strzelaniu.
Teraz się czaje na legendy nowego ekwipunku.

E: właśnie ściągam update 1.06 który waży 1,607 GB :blink: Ciekawe co dodali.

Opublikowano

A ja wczoraj miałem szczęśliwy dzień u Bio i wypadł Primary na 12 slotów z bumerangiem przy strzale :) Pasuje idealnie do shotguna z efektem pioruna przy strzelaniu.

Teraz się czaje na legendy nowego ekwipunku.

E: właśnie ściągam update 1.06 który waży 1,607 GB :blink: Ciekawe co dodali.

Wydaje mi sie ze on juz wczoraj sie pobieral...

Ma ktos te nowe pukawki?? Fajne sa??

Opublikowano

Ściągnąłem i nie widzę nic nowego, mnożnik też bez zmian :/

Wczoraj wziąłem SP i te nowe bronie takie sobie. Collapser fajnie wygląda, ale ciężko się go używa, a Devastatora szukam legendy, bo wersja Rare jest słaba.

E: na chwilę obecną 1.06 usuwa sekcje Radio z Ekwipunku. Rozmiar pozwala sądzić, że odblokują coś wkrótce.

Opublikowano

Ma ktos te nowe pukawki?? Fajne sa??

Nadarzyła się okazja to nagrałem obie pukawki w akcji. Udało mi się zdobyć Devastatora z 12-oma slotami z efektem granatu i to co się dzieje to :obama: Collapser wydaje mi się mało praktyczny, ale zobaczę jeszcze przy lepszej wersji.

Plus bonus w postaci dropu chyba idealnego Primary Bio.

Opublikowano

Wow ale petarda ten devastator, ładnie kosi. Collapser nie wygląda zbyt ciekawie ale to pewnie z powodu braku jakiegokolwiek bonusu. Chyba też zainwestuje w SP. 

Ps. czy wam też strasznie przycina gdy ktoś rzuci granat z SP? Gra działa w około 10fps praktycznie za każdym razem

Ps. 2. dużo inwestujecie w kryty? Staram się mieć około 30% a nawet więcej i to mimo spadku ogólnego dmg. 

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Zależy od broni, przy 12 slotach optymalnie jest mieć 40-55%. Jak ma się kilka synergii to trzeba dawać Prismatic do środka, aby wykorzystać w pełni potencjał.

Btw. Nie wiem czy wiecie, ale w grze jest Easter Egg. Na ekranie tworzenia postaci trzeba wcisnąć  :DpadUp:  :DpadUp:  :DpadDown:  :DpadDown:  :DpadLeft:  :DpadRight:  :DpadLeft:  :DpadRight:

Opublikowano

ja trzymałbym się zasady im bardziej szybkostrzelna broń, tym więcej kryta, a w wyrzutniach czy powershotach bardziej DMG

Opublikowano

Ja zawsze buduję jak największy Gear Power Bonus (a tym samym DPS), obecnie u Bio mam 5,8M ale jak dorobię się jeszcze pięciu Prismatic Core na 6 lvl (obecnie 5 lvl) to powinienem przekroczyć magiczne 6 milionów. Maksymalnie można mieć na postaci jakoś ok 7M.

Opublikowano

Ps. czy wam też strasznie przycina gdy ktoś rzuci granat z SP? Gra działa w około 10fps praktycznie za każdym razem

Przycina i to strasznie
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Miejscówek nowych nie dodaje.  Dodaje kolorki amunicji, granat wirowy, dwie bronie, i możliwość zmiany broni głównej na broń główną innej klasy postaci, a w późniejszym terminie soundtrack do pobrania

Opublikowano

Soundtrack jest od dawna do pobrania.

Kupujcie to może Sony da zielone światło na kolejne łatki.

Opublikowano

z dwa tyg sprawdzałem to nie mogłem pobrać :P

I tak jak Square pisze, brać to może będą grę dalej rozwijać

Opublikowano

Ja nie mogłem pobrać OST - SP kupiłem Day One, więc zadzwoniłem i to zgłosiłem, skończyło się tak że coś pomieszali że niby miałem licencję na SP ale samego SP nie miałem kupionego xD. Wkur... się po 6 tygodniach ciągłej wymiany emaili i tony screenów udowadniających że nie mam możliwości pobrania OST i samego SP, zgłosiłem oficjalnie reklamację i z żądaniem naprawienia tego albo oddania kasy. Oddali 33 zł i anulowali licencję ale drugi raz SP nie kupiłem. Niech się pałują.

Opublikowano

Panowie, a motyw? Pisze w opisie Season Pass, że jest?

Opublikowano

Preorderowcy dostawali dynamiczny motyw i wydaje mi się, że ten z SP to jest ten sam. Po zakupie SP, nie miałem żadnego motywu na liście.

E: właśnie przeczytałem oficjalne info, że to ten sam motyw.

Opublikowano

Kurdę, nie mogę pobrać seasonpass

Opublikowano

Tzn? Musisz pobrać ze sklepu te pojedyncze przedmioty, nie bundle. Sony coś zrąbało i nie zasysa się automatycznie, trzeba ręcznie.

Opublikowano

Nie da się pobrać, pisze że zakupiony, dodatkowo nie ma motywu do pobrania.