Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Yakuza: Zero

Featured Replies

Opublikowano

Tyle mi wystarczy. To prawda, że gra wyszła jeszcze na PS3? Ja ogram prequel to wezmę się za Y3.

• Odpowiedzi 1,3 tys.
  • Wyświetleń 148,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Dla mnie takie gry to jest esencja tego hobby. Dzięki takim grom jeszcze aktywnie uprawiam to hobby, mimo wszędobylskiego wtryniania się patentów dla januszostwa i coraz większych liczby gier typu "pr

• No bo nawet sie komitet zrobil Pic by Pleju Pawcio kawaikunai? 笑 Pawcio is he not cute? Lol

• Cholera mogles pisac wczesniej, ja myslalem ze to trzeba jedna za druga  

Opublikowano

Z ciekawości szukałem polskich recek na YT i żaden pseudo-yutuber nie ma recenzji tej gierki. Ale lipa.

Opublikowano

Na tvgry jest materiał o y0.

Opublikowano

Tvgry widziałem ale chodzi mi o tych wszystkich quazow, maciaszkow i reszty hołoty. Nie wiedzą co dobre.

Opublikowano

Quaz zrobi, on akurat w takie gierki gra, fakt, że bezbek ale na bank będzie, tak jak i u archonika zapewne, kwestia czasu.

Opublikowano

W sumie ARHN.eu na bank będzie miał materiał z Yakuzy. To jeden z niewielu prawilnych kanałów o gierkach na YT.

Opublikowano

Znalazłem w końcu czas i porządnie udało mi się posiedzieć przy nowej Yakuzie, i jak zwykle kolejny raz zachwycić się nie tylko samą fabułą, ale również klimatem. Lata 80-te to jak dla mnie strzał w dziesiątkę, a i końcówka pierwszego chapter'a miażdży. Mam nadzieje, że kolejne będą jeszcze lepsze...

Opublikowano

Nie będą. Kiwami jest do dupy, zupełnie okrojona z contentu z płaczliwym antagonistą i zakamuflowanym dramatem o podłożu sodomistycznym pomiędzy bohaterami gry. Równie dobrze można sobie na yt obejrzeć. Szóstka jest lepsza od Kiwami ale to jednak nie poziom 0.

Edytowane przez ornit

Opublikowano

Story w jedynce jest spoko,na pewno lepsze niż w takiej trójce.Co się tyczy contentu to nie rozumiem zdziwienia skoro to tylko "remaster/remake" jedynki,gdzie na tle pozostałych częsci jest tego najmniej.

Opublikowano

P-chan wyraził nadzieję, że kolejne części będą lepsze.

Ja odpisałem tylko, że Kiwami (kolejna gra z serii) rozczarowuje.

:dunno:

Opublikowano

Rozumiem.

Dla mnie to tylko "jedynka"  w nowych szatach więc nie nastawiałem się na bajery z następnych części. Tym bardziej,że to był taki projekt tworzony na boku między Y0,a Y6.

Opublikowano

Szacunek ludzi ulicy :daddy:

Odkad powykupywalem wiekszosc dzielnic to randomowo mi sie klaniaja ludki i jak idluje to fajeczke nawet podpalają, za pierwszym razem jak to zrobia to i trofka wpada. Nawet takie pierdoły mozna tutaj znalezc. xd

Opublikowano

Grac nie umiecie to i (pipi) dla was lamusy. :cool:

Goro smiec zawsze becki od Kaza dostaje. :yao:

Opublikowano

Kiryu chan!!!!! o_O Jak to Goro nazywa Kiryu i chooj, ze chan to przypisek do imienia szczegolnie dla ladnych dziewczyn, dzieci i dla panow co maja owa urode XD

Tylko Goro i jego burdel :cool:

Opublikowano

Saejima>Akiyama>Kiryu=Majima>Haruka>>>>>>>>>>Tatsuo>>>>>>>>>>>>>Tanimura

Pięśćmi trzeba tłumaczyć :dog:

Wracając do tematu to jakie trzeba mieć pecha żeby mając już na widelcu Mr. Shakedowna rozładował ci się pad i gra się nie spauzowała :rayos:

Edytowane przez Figuś

Opublikowano

Przeczytałem w Pixelu tekst o Yakuzie 0. Ja (pipi)ę (pipi)a mać to wygląda tak jakby autor tej grafomańskiej potwarzy dla czytelnika opierał całą swoją wiedzę na temat gry z filmiku z youtuba. Już pomijam fakt, że tekst jest na pół strony bo reszta to screeny. Gra jest przyrównywana do GTA, chodzi się w niej i bije ale najlepsze jest to, że jako bohater wymieniony jest Kiryu i nie ma nawet słowa o Majimie.

Nawet nie wiedziałem, że piszą o Yakuzie (chociaż teraz widzę, że na okładce jest tytuł). Kupiłem to (pipi) po roku żeby przekonać się czy coś się zmieniło na lepsze. (pipi)a! Przekonałem się!

Opublikowano

P-chan wyraził nadzieję, że kolejne części będą lepsze.

Ja odpisałem tylko, że Kiwami (kolejna gra z serii) rozczarowuje.

:dunno:

Okładanie po ryjach, oraz story mocno odstają od 0?
Opublikowano

Okładania po ryjach jest nawet więcej niż w Zero bo co chwila napotykasz coraz to silniejszego Majimę, który molestuje Cię w najprzeróżniejszych konfiguracjach ale przez powtarzalność szybko staje się to męczące. Jest po prostu mniej aktywności pobocznych i głównie to mnie w tej grze zabolało. Ja w każdym razie po ograniu 0 i Ishin (tam też było tego mnóstwo) czułem różnicę.

Opublikowano

A to nadrobie z czystego obowiązku, później modły o Kiwami 2 (lub ściąganie remasterów 1&2), oraz o wyd. zbiorcze 3-5 na ps4, lub osobno na ps3, i dopiero wtedy 6.

Uff, serie Halo i MGS nie mają startu.

Opublikowano

Z tego co pamiętam z jednego wywiadu to te walki z Majima to dodali w Kiwami by pomóc graczom w boostowaniu statów.

Opublikowano

Juz sie nie moge doczekac az bede przedstawial Majime ze wszystkimi scianami i ulicami w Kamurocho. :corvo: