Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Odpowiedzi 189
  • Wyświetleń 170,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• wlaczylem te 2 kawalki a tam stekajacy grubas na auto tunie ja pie,erdole zabijcie sie blagam

• nie no, tylko stwierdzam ze obiektywnie rzecz biorac, to robia szkode spoleczenstwo napedzajac wyswietlenia takim "artystom". nie dosc ze wspierasz goscia, ktory widzi w sluchaczu idiote i latwy zarob

• Paolo de Vesir
    Paolo de Vesir

Obecnie najlepszy w Polsce, a potem długo długo nic, więc byś nieco przystopował z hejtem, ok? 

Opublikowano

Gadasz jak jakiś nawiedzony typ xD

(pipi), no troche :D ale mimo wszystko teoria spiskowa dosyc mocno grounded in reality. sporo popylam po centrum duzego miasta to widze ile jest dzieciakow podjaranych Tedzikiem, pracuje tez w klubie muzycznym, to widze z bliska jak sie zachowuja, uwierz mi.

niby dzieciaki zawsze mialy bagno w glowie, ale dzisiaj to jest to jakies spoleczne apogeum.

takze ten, i Luckowi i Wujjkowi zycze samych dziewczynek  :sorcerer:

edit: nie skleilo :(

Przestań się mazać. Ja za młodu słuchałem dra Haienbusza, Baśń o 3 braciach Fredry znałem na pamięć a antyliroya wyryłem na ławce od polskiego. I co? Ogarnięty ślusarz spawacz. Też moi rodzice byli zaniepokojeni moimi znajomymi.

Opublikowano

No chyba jednak cos poszło nie tak.

Opublikowano

Czy to ten słynny moment kiedy wrzuca sie kawałki z płyty tede S.p.o.r.t?

:czesc:

Opublikowano

Opublikowano

A mi się twm podoba, że Tedzik ewoluuje, zmienia style i miesza nurty. Wiadomo, że ma spoooro słabszych numerów ale summa summarum to czołówka pl sceny.

Opublikowano

Podsumwując wątek

Tede to obciach a ludzie mają prawo do obciachu, w IT  i  w ślusarni.

Opublikowano

O, największy fan przyszedł, nie wytrzymał. W innych działach zabrakło pretekstów do przy(pipi)ania się do kogoś bez sensu?

Opublikowano

Zawsze lubiłem gardzić tedem :) i tak jestem tutaj najmilszy.

Opublikowano

Typowy Milan, specjalista od wszystkiego. Aż dziw, że jakiegoś bulwersu o D Z I E C I zabrakło!

Opublikowano

Zawsze lubiłem gardzić tedem :) i tak jestem tutaj najmilszy.

Ktoś chyba kiedyś dawał wykład w Spartakusie o gardzeniu drugim człowiekiem xd

Opublikowano

o jezu, TEDE to instytucja, a nie człowiek,  jako człowiek to chyba ma jakieśimię i nazwisko.

Dodam ze z filmików to ciagle jest zjarany i smieje sie, prawdopodobnie ze swoich  słuchaczy, bo taki nawet spoko gosć, nie wierze ze siebie słucha.

Typowy Milan, specjalista od wszystkiego. Aż dziw, że jakiegoś bulwersu o D Z I E C I zabrakło!

Rozi mnie wynajął bo go w(pipi)ia ciągłe czepianie się, dostaje całą jego wypłątę.

Opublikowano

Sluchacze tede to ludzi o mentalnosci niewolnika typu "ohohoho skurgwysynki, chodzta na solo" a w rzeczywistosci to prezentuje sie tak "pani zono, moge wyjsc na spacer z psem po godzinie 19?"

Opublikowano

No jak zawsze lepiej tego ujac nie mozna bylo!

Opublikowano

No Michał rzeczowo jak zwykle

• 2 miesiące temu...
  • 5 miesięcy temu...
Opublikowano

Bardzo spoko krążek - nie schodzi z głośnika od jakiegoś czasu. Jacek chyba ogarnął, że lepiej wybrać 10 dobrych kawałków niż wpierdalać na płytę 30, z czego właśnie 10 jest spoko. Taki drugbox na przykład :wub:

Opublikowano

Mnie jakoś nie podchodzą te kawałki, słucham od premiery i jeszcze mi nie siadło, takie jakieś nijakie. No moża z 2-3 wyjątkami. Ale TEDE zapowiadał płytę jako bengery i co to nie będzie no i obietnicy nie spełnił. Chyba, że mam jakiś przesyt i wyrastam z muzyki Jacka.

• 9 miesięcy temu...
Opublikowano

Jarać się Tede w 2019? Czy my mamy po 12 lat?