Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Opublikowano

Jak ma się uszy w dupie to może i tak jest :dog:

Nowa strona nie mogła lepiej wjechać, diluj z tym, plażo! 

Edytowane przez Bzduras

• Odpowiedzi 189
  • Wyświetleń 170,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• wlaczylem te 2 kawalki a tam stekajacy grubas na auto tunie ja pie,erdole zabijcie sie blagam

• nie no, tylko stwierdzam ze obiektywnie rzecz biorac, to robia szkode spoleczenstwo napedzajac wyswietlenia takim "artystom". nie dosc ze wspierasz goscia, ktory widzi w sluchaczu idiote i latwy zarob

• Paolo de Vesir
    Paolo de Vesir

Obecnie najlepszy w Polsce, a potem długo długo nic, więc byś nieco przystopował z hejtem, ok? 

Opublikowano

Ja się przestałem jarać już jakieś 2-3 lata temu, ale na ten Karmageddon trochę czekam, bo jednak ostatni singiel mi podszedł:

Szkoda tylko, że nie rzuca ksywami raperów jak Eminem na Kamikadze.

Opublikowano

trochę się jaram karmagedonem, ale wątpię by w moim odczuciu był lepszy niż moje ulubione NOJI, no ale zobaczymy

Opublikowano
Godzinę temu, Krystyna JJanda napisał:

No ja czekam. Będzie słuchane w aucie. Z noji? Lata dance to jest sztos.

rezzi to akurat ze skrrrt Wujaszek :D

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

No czekałem, miały padać ksywki, miały być bomby prawdy a są znowu zaczepki do Peji, Rzepy, Kobry a wczoraj jak usłyszałem dissa na Numera i przypi,erdalanie sie o jakiś hajs za płyty WFD to w ogóle straciłem ochotę na słuchanie tej płyty. 

Opublikowano

20 sekund któregoś z singli skutecznie przypomniało mi, dlaczego nie sprawdzam jego twórczości od 2013 (a i wtedy od święta). No źle się tego słucha.

A "rozliczenie sceny" (czyli głównie kolegów Jacka, którzy artystycznie są dawno zapomniani) sprawdzę sobie w newsach na glamrapie. 

Opublikowano

Wstyd byłoby mi go teraz słuchać.

Opublikowano

No przesłuchałem sobie wczoraj i dzisiaj ten albumik i co tu dużo mówić :pawel: Dissy na labadziare Linkiewicz XD

I znowu pier.dolenie jak to Rychu wpadł w kilkunastu na solówe i te linijki w każdym kawałku jak to on miał ciężko.

Nienawidzę takich albumów. Nie ma żadnego neutralnego bengera co by rzucić na głośnik, bo co chwilę wywody o własnej osobie, albo żale jaki to dzisiaj rap jest (pipi)owy. Hipokryta.

Z nowego TEDE to miałem jaranko Vanillahajs i ewentualnie z NOJI, ale reszta to jest (pipi) pisane na kolanie, ale co tu się w sumie dziwić jak się wypuszcza po dwa albumy w roku generycznej chu.jni.

Edytowane przez Bartolinsky

• 1 rok później...
  • 4 lata później...
Opublikowano

Tede ładnie do pieca dał, diss na winiego nr 2. Wini też spoko.