Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• 2 miesiące temu...
  • Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Wyświetleń 177,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Ta ostatnia trofka to dla forumowiczów nie powinien być problem

• No koledzy pograłem ponad 2 h. Wykułem miecz, obrzuciłem dom niemca gównem, ukradłem pijakowi młotek i gwoździe czy podrywalem szlachcianke. Wszystko poza pierwszym opcjonalne. Gra jest mega!   

• Skończyłem wczoraj grę. Szybka odpowiedź na pytanie czy można grać dalej po skończeniu fabuły. Tak można ale nie można skończyć epilogu. Epilog definitywnie zamyka grę i widzisz napis koniec.  Zrozumi

Opublikowano

Wróciłem po CO: E33 i kurde cudne to jest wub

Spoiler

Odbiłem Przybysławicie (ciężko było bo poszedłem bez żadnej dywersji...), teraz odbudowa i też walka. Jezu chyba pierwszy raz udało mi się z dwoma patafianami naraz wygrać. Ależ przyjemność :)

I ten klimat. Zatraca się człowiek

Opublikowano

Przybysławice. Jak to odbudowywać? Jak zleje to i nic nie będę robił to cos sie stanie? Bi np teraz mało hajsu itd

Opublikowano

Nic się nie stanie. Najpierw trzeba zagadać z kimś (sorry, umknęło mi nazwisko), a potem stopniowo wznosić kolejne budynki. Jak nie masz kasy to lepiej na razie nie zaczynać, bo nawet jak nic nie budujesz to i tak musisz dawać kasę na utrzymanie miejscowości.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Na wstępie witam szanownych forumowiczów!

Po ograniu rewelacyjnej dwójki, zdecydowałem się zapoznać z jedynką i mam prawie 80 godzin na liczniku w grze. No i już chciałem wychwalać, że całkiem nieźle to chodzi i nie ma poważniejszych problemów, a tu taka kłoda po nogi…

Do rzeczy. Jestem przy zadaniu „Pod osłoną nocy” w momencie gdy mam wejść razem z grupą na mury w Talmberku. Strażnicy podnoszą alarm mimo, że nas nie widzą. Towarzyszący mi strażnicy wraz z Ptaszkiem wchodzą na mury (trwa to bardzo długo), a ja nie mogę w ogóle iść za nimi, nie pojawia się przycisk interakcji z drabiną.

Reinstalacja gry nie pomogła, przeszukałem internet w różnych miejscach i trafiły się osoby, które miały ten sam problem z tą misją, ale odpowiedzi brak. Może ktoś z Was spotkał się z taką sytuacją i mu się udało?

Gram na podstawowym PS5, gra jest z fizyka do PS4.

Poniżej filmik jak to wygląda

Edit: problem rozwiązany. Wczytałem sejwa bezpośrednio po misji „Z deszczu pod rynnę” i od razu zadziałało, pierwotnie zaraz po tym zadaniu poszedłem robić zadania poboczne i inne aktywności i po około 10 godzinach wróciłem do głównej fabuły.

Edytowane przez faraon4

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Doszedłem do punktu bez powrotu, co warto zrobić przed? Dużo questow przepada? Postgame nie ma? Niby fajnie, bo 2 wejdzie na moje urodziny za miecha, ale nie chcę czegoś fajnego zlac

Opublikowano

Najlepiej to większość zadań pobocznych czy jakichś innych zajęć ogarnij sobie przed tym punktem końcowym i po problemie ;)

Opublikowano
1 minutę temu, lukas_k96 napisał(a):

Najlepiej to większość zadań pobocznych czy jakichś innych zajęć ogarnij sobie przed tym punktem końcowym i po problemie ;)

Oks, czyli widać bedzie sie na grubo dziać D

Dzięki.

Btw misja w

Spoiler

Klasztorze faaajna słyszałem, ze gó'wno ale chyba miałem farta bo do Antiniego od razu, ze szukam Świętoszka a tu myk zatrucie. Jasne z którymś dniem sie nudziła rutyna, ale wczuwa byla. Ale podejrzewam, ze jak sie cos spitoliło to mogła byc wkurzająca.