Opublikowano 18 marca18 mar A dla mnie fajna i przyjemna mini gierka no i gwizdanko jak dobrze się robi.
Opublikowano 26 maja26 maj Wróciłem po CO: E33 i kurde cudne to jest SpoilerOdbiłem Przybysławicie (ciężko było bo poszedłem bez żadnej dywersji...), teraz odbudowa i też walka. Jezu chyba pierwszy raz udało mi się z dwoma patafianami naraz wygrać. Ależ przyjemność :)I ten klimat. Zatraca się człowiek
Opublikowano 28 maja28 maj Przybysławice. Jak to odbudowywać? Jak zleje to i nic nie będę robił to cos sie stanie? Bi np teraz mało hajsu itd
Opublikowano 28 maja28 maj Nic się nie stanie. Najpierw trzeba zagadać z kimś (sorry, umknęło mi nazwisko), a potem stopniowo wznosić kolejne budynki. Jak nie masz kasy to lepiej na razie nie zaczynać, bo nawet jak nic nie budujesz to i tak musisz dawać kasę na utrzymanie miejscowości.
Opublikowano 11 czerwca11 cze Na wstępie witam szanownych forumowiczów!Po ograniu rewelacyjnej dwójki, zdecydowałem się zapoznać z jedynką i mam prawie 80 godzin na liczniku w grze. No i już chciałem wychwalać, że całkiem nieźle to chodzi i nie ma poważniejszych problemów, a tu taka kłoda po nogi…Do rzeczy. Jestem przy zadaniu „Pod osłoną nocy” w momencie gdy mam wejść razem z grupą na mury w Talmberku. Strażnicy podnoszą alarm mimo, że nas nie widzą. Towarzyszący mi strażnicy wraz z Ptaszkiem wchodzą na mury (trwa to bardzo długo), a ja nie mogę w ogóle iść za nimi, nie pojawia się przycisk interakcji z drabiną.Reinstalacja gry nie pomogła, przeszukałem internet w różnych miejscach i trafiły się osoby, które miały ten sam problem z tą misją, ale odpowiedzi brak. Może ktoś z Was spotkał się z taką sytuacją i mu się udało?Gram na podstawowym PS5, gra jest z fizyka do PS4.Poniżej filmik jak to wyglądaEdit: problem rozwiązany. Wczytałem sejwa bezpośrednio po misji „Z deszczu pod rynnę” i od razu zadziałało, pierwotnie zaraz po tym zadaniu poszedłem robić zadania poboczne i inne aktywności i po około 10 godzinach wróciłem do głównej fabuły. Edytowane 11 czerwca11 cze przez faraon4
Opublikowano 28 lipca28 lip Doszedłem do punktu bez powrotu, co warto zrobić przed? Dużo questow przepada? Postgame nie ma? Niby fajnie, bo 2 wejdzie na moje urodziny za miecha, ale nie chcę czegoś fajnego zlac
Opublikowano 28 lipca28 lip Najlepiej to większość zadań pobocznych czy jakichś innych zajęć ogarnij sobie przed tym punktem końcowym i po problemie ;)
Opublikowano 28 lipca28 lip 1 minutę temu, lukas_k96 napisał(a):Najlepiej to większość zadań pobocznych czy jakichś innych zajęć ogarnij sobie przed tym punktem końcowym i po problemie ;)Oks, czyli widać bedzie sie na grubo dziać Dzięki.Btw misja w SpoilerKlasztorze faaajna słyszałem, ze gó'wno ale chyba miałem farta bo do Antiniego od razu, ze szukam Świętoszka a tu myk zatrucie. Jasne z którymś dniem sie nudziła rutyna, ale wczuwa byla. Ale podejrzewam, ze jak sie cos spitoliło to mogła byc wkurzająca.
Opublikowano 31 lipca31 lip Możliwy update do wersji PS5[emoji846]https://insider-gaming.com/kingdom-come-deliverance-current-gen-upgrade/
Opublikowano 31 lipca31 lip Oj fajnie by było, w DLC do 1 nie grałem. Chętnie bym kiedyś przeszedł tym razem całość ponownie.