Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Better Call Saul

Featured Replies

• Odpowiedzi 496
  • Wyświetleń 55,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• cały ten serial był niepotrzebny  

• O kurwa. Najnowszy odcinek to po prostu majstersztyk. Monolog Chucka na końcu to jedno z lepszych rzeczy jakie widziałem w TV w ostatnich czasie. Co za wybitne aktorstwo w całym epizodzie!   Najlep

Opublikowano
15 minutes ago, Masorz said:

Nie macie tam w Ameryce torrentów?

To torrenty jeszcze istnieja? Ostatni raz to chyba pod koniec lat 90tych korzystałem z tego. Albo na samym poczatku 2000 :)

Opublikowano
On 4/22/2022 at 8:57 AM, Homelander said:

Ze względu na totalna spier.dolinę jaka jest amerykański rynek usług streamingowych nie obejrzę nowego sezonu na Netflixie, bo na nim będzie pewnie za rok. Muszę wykupić AMC+, więc poczekam na cały sezon. Serio, nie narzekajcie na rynek w Polsce, bo w porównaniu do USA jest o wiele lepiej

Kablówki nie masz?

Opublikowano
To torrenty jeszcze istnieja? Ostatni raz to chyba pod koniec lat 90tych korzystałem z tego. Albo na samym poczatku 2000 [emoji4]

Spoko, ale wtedy nie było jeszcze torrentów [emoji3]

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Opublikowano
3 hours ago, Zeratul said:

Kablówki nie masz?

Nah, za droga

Santi, widać coś pomieszałem :) Wiem, że coś tak kiedyś ściagałem wieeele lat temu, wydawało mi się, że były to torrenty, ale możliwe, że było to emule czy coś w tym stylu :)

Opublikowano
15 hours ago, Homelander said:

Nah, za droga

Santi, widać coś pomieszałem :) Wiem, że coś tak kiedyś ściagałem wieeele lat temu, wydawało mi się, że były to torrenty, ale możliwe, że było to emule czy coś w tym stylu :)

Narzekasz, że sezon nie jest dostępny od razu na netfliksie bo ci szkoda paru dolarów na kablówkę. okej

Opublikowano
8 hours ago, Zeratul said:

Narzekasz, że sezon nie jest dostępny od razu na netfliksie bo ci szkoda paru dolarów na kablówkę. okej

Parędziesiat, a nie parę. I nie narzekam, stwierdzam fakt.

Opublikowano

Nowy odcinek już z polskimi napisami na netflixie.

Edytowane przez flavio

Opublikowano

Kto by pomyślał

ten serial wyprzedził samo Breking Bad

chyba moje top 3 seriali ever

Opublikowano

I jaka jakość obrazu. Mało jest seriali, które faktycznie mają natywną rozdzielczość 4k.

Opublikowano
On 4/25/2022 at 9:30 PM, Homelander said:

Parędziesiat, a nie parę. I nie narzekam, stwierdzam fakt.

Fakt jest taki, że argument z dupy. Trudno, żeby seriale danych stacji premierowo pojawiały się na konkurencyjnych platformach.

Opublikowano
1 hour ago, Zeratul said:

Fakt jest taki, że argument z dupy. Trudno, żeby seriale danych stacji premierowo pojawiały się na konkurencyjnych platformach.

O ile sobie przypominam to na europejskim Netflixie jest premierowo. I wiem, różnice w licencjach itp. Fakt jest taki, że praktycznie każda duża stacja ma w USA swój serwis streamingowy i musiałbyś płacić dziesiatki dolców, żeby mieć wszystko co chcesz. I jakkolwiek narzekam na to, przyjmuję to do wiadomości i staram się odnaleźć w ten sposób, że poczekam na całość, wezmę jakiegoś triala, obejrzę i anuluję. Nie ma nic ponad Saula co by mnie na AMC+ interesowało

Opublikowano

Ajajaj, ten serial to jest Pure Gold. Dwa pierwsze odcinki łyknięte i w obu przypadkach były ciary. Dzisiaj wlatuje trzeci :banderas:

Opublikowano

jak przy 2 były ciary to przy trzecim...

top topów, pomijam już to co się działo. Ale tak sie nie robi seriali, to jest wyższa szkoła jazdy

Opublikowano

Oj nakręcił Pan Panie @gekon o 20 biorę ketonal, zagłębiam się w szpitalne łóżko i lecę z tematem. 

Opublikowano

Muszę przyznać, że BTC dostarczył. Jestem zachwycony, co tu się dzieje :banderas:

Opublikowano

Co tam się odjenbało w tym 3 odcinku to ja nie mam pytań. Nadal nie mogę się pozbierać po końcówce...

Edytowane przez ginn

Opublikowano

Z odcinka na odcinek robi się coraz ciekawiej. Vince&Pete co za jebani geniusze.:obama:

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

S06E05 scenka w Niemczech pod domem

Spoiler

pani Margerete Ziegler, gdy Lalo się włamywał.

No tak perfidne plastikowe CGI, ze wygladalo jak kiepska przygodowka point n click, gdzie masz fotorealistyczne postacie na tle statycznych prerenderów (szczególnie widoczne jak bohater przechodził przez ulicę). Ewentualnie jak sceny plenerowe w Świecie Kiepskich na greenscreenie xD Liście nawet odrobinę nie falowały, cała sceneria to jakiś JPEG.