Opublikowano 26 maja 20222 l Zakończenie wynagradza dość spokojną pierwszą połowę sezonu. Liczę, że druga to już będzie porządny rollercoaster. Nawet spodziewałem się, że Spoiler kogoś odstrzelą w tym odcinku, ale myślałem, że będzie to Lalo, żeby zakończyć już jego wątek. Teraz w sześć odcinków muszą zabić Lalo (innego końca mu nie przewiduję), wyjaśnić co się stało z Kim (też śmierć? ), wprowadzić White i Pinkmana (oby to było coś więcej niż cameo) i do końca pokazać co się działo z Saulem po wydarzeniach z BB. W sumie jak ktoś jeszcze nie oglądał tego sezonu to polecam już poczekać do lipca, aż wznowią odcinki.
Opublikowano 26 maja 20222 l 1 minutę temu, messer88 napisał: Ten sezon jest podzielony na dwie części? Tak, następne odcinki dopiero od 12. lipca.
Opublikowano 26 maja 20222 l Myślałem że sobie już całość obejrzę, Ale w takim razie chyba poczekam dalej.
Opublikowano 26 maja 20222 l W poprzednich sezonach były takie fragmenty co Saul pracował incognito w jakiejs cukierni. To były wydarzenia z dalszej przyszłości, czy to już się działo? Trochę mi timeline się zakurzyl po tej przerwie.
Opublikowano 26 maja 20222 l 2 minuty temu, _Red_ napisał: To były wydarzenia z dalszej przyszłości, czy to już się działo? To były wydarzenia dziejące się już po BB.
Opublikowano 12 lipca 20222 l Jest jedynie jak się zmieni na angielski netflix. Ja nie wiem jak oni tam to tłumaczą, ale zawsze są 2 dni obsuwy z pl napisami xd
Opublikowano 19 lipca 20222 l Jaki ten epizod był dobry. Jak mnie Kim rozłożyła podczas rozmowy z Spoiler żoną . A potem ta końcówka. Edytowane 19 lipca 20222 l przez Zeratul
Opublikowano 20 lipca 20222 l Mogliście oglądać 9 odcinek? Bo ja kurde nie:( Obejrzałem 8 Spoiler To jak Fring zabił lało to dla mnie kpina i kurwa z logiki, bardzo to źle napisane i przedstawione zostało ewidentnie zabrakło pomyslu
Opublikowano 20 lipca 20222 l 10 godzin temu, standby napisał: Mogliście oglądać 9 odcinek? Właśnie sobie siadłem jak panisko żeby obejrzeć w ciszy i spokoju przy kolacji nowy odcinek, a tu nie ma. Co jest kurła
Opublikowano 20 lipca 20222 l Ja się już wczoraj podkurwiłem i ściągnąłem z zatoki. Wspaniały odcinek, lepszy od 8ego. W sumie dobrze rozwiązana kwestia Spoiler wątku odejścia Kim. Jest chyba szansa, że wróci w tych flashforwardach Gus też tak spoko pokazany od bardziej ludzkiej strony.
Opublikowano 20 lipca 20222 l Autor Jak chcecie odpalić nowy ep Saula, to zmieńcie język konta w opcjach na angielski. Można normalnie odpalić 9 odcinek z pl napisami
Opublikowano 28 lipca 20222 l ależ to był dobry odcinek, jeszcze 3 epy do końca. czuję, że będzie duży kac
Opublikowano 29 lipca 20222 l Kompletnie nie rozumiem zachwytu. No pojawią się Jessie i Walter ale znamy ich historie z Soulem. Zobaczymy jakąś nową interakcje/rozmowe ,wow. Dlatego nie lubie prequeli bo wiem i tak jak sie potocza losy bohaterow.