Skocz do zawartości

DriveClub - Rywalizacja Forumkowa - pierwszy post!

Featured Replies

Opublikowano

Ch.uj niech wam będzie, widze że jest promo a i tak nie mam w co grać do RDR2, pytanie ile muszę dociągnąć?

• Odpowiedzi 3,5 tys.
  • Wyświetleń 352,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Klasyfikacja Generalna po 3 wyzwaniu       PS: tyle pracy w to wkładam ze jak nie bedzie 10 plusów to rzucam to w cholere   PS2: ostatnie wyzwanie miesiaca robie Ja. Bedzie naprawde ciezko

• W wolnej chwili podsumowałem pierwsze dwa wyzwania, mam nadzieję że wszystko się zgadza. Użyłem wzoru punktacji podanej przez balona na wcześniejszej stronie. Ficuś wklej tabelkę do pierwszego posta j

• filmik z losowania, ponad godzina roboty z karteczkami i poswiecony stary sloik po ogorkach  

Opublikowano

Jak ktoś nie ma dodatku, to chyba dalej może pomóc. Za zrobienie 10-tego poziomu lojalności dla KTM odblokowuje się jednoślad. To powinno wystarczyć do zagrania z innymi.

Opublikowano

Co za ku.restwo, jest promo na motorki i kosztuje 29zł ale nie mogę kupić bo posiadam podstawkę DC, a pakiet rozszerzający kosztuje już 63 zł

Opublikowano

Hahahah, jak Ci teraz tak bardzo zależy to może napisz do PS Polska :) A jak nie to wbijaj 10 level KTM, to bardzo szybko leci.

Opublikowano

Ja nie mam dodatku, ale chyba mam jakiś motor odblokowany. Jak się uda, to postaram się wpaść na chwilę. Tylko będziecie musieli mi powiedzieć ocb, bo nigdy na ustawkach trofeowych nie bywałem. Nie obiecuję, że będę na 100%.

Opublikowano

Dziś ~21:30
Szymek, Square, Be, Raven, giger, u55r (?) oraz Luqat.
Super, powinno się udać.

Save a Multiplayer Replay at the end of a Race after finishing on the podium with 6 or more competitors (Bikes Only).

Czyli krótka trasa i 3 osoby mogą wbić za jednym razem.

Opublikowano

nie mam wiec tam bede sie przepychal lokciami w zakretach :starwars: koniecznie prosze do mnie napisac na psn bo moge sie zawiesic ;)

Edytowane przez Szymek_PL_

Opublikowano

Ja mam więc mogę zostać na starcie aby wam wpadło :P A w razie większej ilości chętnych niż 3, to zawsze można zagrać dwa wyścigi.

A tak w ogóle jak już będzie tyle osób na raz online to może jakieś normalne wyścigi pogramy?

Opublikowano

Chętnie bym się poganiał normalnymi furkami online, ale trochę późna godzina w sobotę to co innego :P 

Opublikowano

Ja nie mam, ale mi trofiki zwisają i powiewają, więc mogę dojechać nawet dziesiąty. Co do ścigania furami, to czemu nie, ktoś przecież musi obsadzać tyły. Tylko ze mną może być różnie, więc musiałbym znać konkretny termin i godzinę, chociaż w tą sobotę może być słabo. Prędzej piątek albo niedziela, ale nic 100-%owego.

Edytowane przez Luqat

Opublikowano

przeciez z tymi pucharkami to bedzie 10 minut robaty a pozniej cala 6 mozemy wbic na online...ew zalozyc sb swoj pokoj ;) no juz chlopaki nie przesadzajcie ze 22 to jest pozno :)

Opublikowano

Hej jakby co też się pisze na ten wyścig. Przydałby mi się ten trofik i fajnie znowu pograć w dc :)