Opublikowano 22 czerwca22 cze Gościu wpadł do prawiej martwej gry o której nigdy nie słyszałem, taki Second life, mimo wszystko fajnie się oglądało, szczególnie jak w końcu poznał ekipę co tam siedzi od 20 lat. Po tym filmie gra odżyła podobno.
Opublikowano czwartek o 21:535 dni Stephen Totilo: EA CEO’s pay is up ($30.5 million in cash and stock), as EA worker median income ($117,000) drops<3
Opublikowano niedziela o 10:283 dni Ja mam nadzieje, że kutasiarza zycie dojedzie za to mocno. Kurwy nie mają wstydu.
Opublikowano niedziela o 12:252 dni 1 hour ago, pawelgr5 said:Ja mam nadzieje, że kutasiarza zycie dojedzie za to mocno. Kurwy nie mają wstydu.Chyba żartujesz. Tego typu goście mają wszystko w dupie i żyją sobie w luksusie jednocześnie lekką ręką wywalając ludzi, bo jakaś gra się nie sprzedała. Oczywiście nie wywalą tych, przez których się nie sprzedała, a bogu ducha winnych grafików, programistów czy innych koderów.