Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Star Fox Zero

Featured Replies

• Odpowiedzi 227
  • Wyświetleń 53,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Dla pierwszy 5 użytkowników PPE, StarFox Zero w edycji FIRST PRINT za 169,99zł! http://powerplay.com.pl/pl/p/PREORDER-Star-Fox-Zero-First-Print-Edition/5230   Kupon rabatowy: StarfoxPPE   Wysyłka

• Zazdroszczę. Ja niestety nie mam czasu na wyszukiwanie niedocenionych perełek podczas gdy na rynku jest zatrzęsienie pewniaków walczących o mój czas

• @Godot   Najpierw polecam Ci pograć i dowiedzieć się paru rzeczy. Gra lepiej nie wygląda i nie będzie nie przez kiepskiego deva tylko przez to że konsola generuje dwie różne sceny w tym samym czasie

Opublikowano

Świetna cena, zamówione :)

Ile jest czasu na dokonanie wpłaty?

Opublikowano

Świetna cena, zamówione :)

Ile jest czasu na dokonanie wpłaty?

7 dni :-) Przewidujemy więcej takich szybkich promocji dla użytkowników PPE ;)

Opublikowano

Pre-order złożony, dzięki za info:)...

Opublikowano

@Graczdari - w jakim rozmiarze macie te koszulki dołączane do zamówień? Bo w sumie nie wiem, co odpisać.

PS. Fajny bonus :P

Opublikowano

Do zamówienia First Print Edition w sklepie u Graczadariego (mam nadzieję, że dobrze odmieniam).

Opublikowano

Przy skorzystaniu ze zniżki 20zł też koszulkę się dostaje? :D

Opublikowano

Nigdy nie gralem w zadna czesc i zastanawiam sie nad ta. Trailer wyglada zachecajaco.

Opublikowano

Edge narzeka, że gra się w to średnio.

Opublikowano

Serio zachęcająco? Przecież to ubercrap

Opublikowano

Nie wiem jak tam full, ale launch trailer akurat im się udał i za 50zł bym sprawdził.

Opublikowano

Serio zachęcająco? Przecież to ubercrap

Argumenty? Z dpy takie zdanie. Niech mi ktos teraz powie, ze prasa growa moze sie zwijac. 

Opublikowano

No od czego zacząć... Może od padackiej grafiki? Jest pusto, prymitywnie i zwyczajnie brzydko. Obrazu nędzy i rozpaczy uzupełnia koszmarny design. Gameplayowo wygląda to po prostu fatalnie. To już starożytny Panzer Dragoon wygląda 100 razy lepiej. A już zwyczany hd remake Orty zjadłby to coś na śniadanie.

Opublikowano

Chyba jednak sam bede musial sprawdzic bo cos te minusy naciagane. Wii U chyba nie kupuje sie dla mega wypasionej grafiki. To co prezentuje trailer wypada ok. Zastanawia mnie tylko gameplay. Nie mam pojecia jak wypada sterowanie a tlumaczenie typu "jest chjowe" do mnie nie przemawia. Chyba wiem co wskoczy do paszczy Wii U na poczatku maja.

Opublikowano

Sterowanie nie może być dobre ani tym bardziej responsywne kiedy ciągłe spadki animacji wachają się w granicach 10-20 klatek na sekundę...

Opublikowano

No jak Ty tam widzisz 10-20 klatek to naprawdę chyba masz wzrok muchy. Jak widać ludzie z Eurogamera są zadowoleni z gameplayu a zwłaszcza z Gamepada. Kilka innych "normalnych stron" również potwierdza że to tylko pozory bo gra się przyjemnie. Poza tym mam szczerze wygrzane na takie sformułowania hipsterów a Godot aż żal mi Twoich postów czytać, nie wiem czy się śmiać czy płakać. Gra nie będzie wyglądać lepiej a to zasługa dwóch ekranów które wyświetlają świat pod zupełnie innym kątem, więc gra musi dwukrotnie generować obiekty, AI i całą resztę. Dlatego nie prezentuje się wybornie ale również nie można powiedzieć to totalny crap a jeżeli tytuł oceniasz tylko po grafie to idź proszę Cię do kolegów z piaskownicy o nazwie "PC master race" którzy jedynie co widzą to grafę i gameplay po kompresji na YT gdzie nawet nie miałeś okazji do tej pory zagrać ale co tam "gra g.ówniana". 

Opublikowano

W Wonderful 101 tez wedlug recenzentow nie dalo sie grac wiec moze poczekajmy na pierwsze relacje normalnych graczy...

Opublikowano

W Wonderful 101 tez wedlug recenzentow nie dalo sie grac wiec moze poczekajmy na pierwsze relacje normalnych graczy...

Nie wiem jak zrobić parry 3/10. Yeswas.jpg

Opublikowano

Szkoda, że nie ma bloku w MGR.