Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Fire Emblem Fates

Featured Replies

• Odpowiedzi 318
  • Wyświetleń 66,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• powiem tylko jedno jako fan fire emblem . TO JEST PO(pipi)ANE . Nie macie godności człowieka aby tak przepłacać Nintendo i ich udziwnione wersje. Pieprze ich kupuje normalną grę. bez dodatkowych kamp

• Są mesjasze:  

• juz nie przesadzaj, dwa scenariusze i dlc w fajnym wydaniu za 299zl, division z season passem prawie 400zl. To dosc niszowa seria, Awakening mialo byc ostatnia czescia, ja tam wspieram ich z przyjemno

Opublikowano

Na konsoleigry pojawiła się limitka!! Uległem hajpowi i zamówiłem. Skąd ja na to będę miał czas, to nie wiem. :D

Opublikowano

Pier nie kupuje tej gry.. człowiek poszedł zrobić kolacje i dupa... ;

A jednak się udało :banderas: RAYOS DZIEKÓWA

KUPIŁEM OSTATNIĄ SZTUKE z KiG :dynia: 

Edytowane przez Starh

Opublikowano

W skład limitki wchodzą 3 gry na jednym carcie?

Za 300zł grzech nie wziąć, na premierę może być warta z 500 :P

Edytowane przez Dobos

Opublikowano

Pier nie kupuje tej gry.. człowiek poszedł zrobić kolacje i dupa... ;

A jednak się udało :banderas: RAYOS DZIEKÓWA

:exact:

Opublikowano

Też chciałem tam zamówić, od nich brałem EK BSecond, ergo jakaś pewność co do sklepu...

No ale koniec końców zamówione 8)

I życzę powodzenia reszcie.

Info z menago (inne forum) 

Złożyłem zamówienie jak jeszcze było można w menago.pl (teraz już zablokowane), zadzwoniłem, pan powiedzial że uderzyli w sufit jeśli chodzi o ilość egzemplarzy, zweryfikują jeszcze raz ile tego będą mieli i skontaktują się mailowo.

Opublikowano

No kurwa akurat dzisiaj jak dostępu do kompa nie miałem.. :frog: Jakby ktoś się rozmyślił ze swoim preorderem to niech da znać na PW, chętnie przejmę :lapka:

Opublikowano

No k..., jak napisałeś Starh, przysłali mi emaila. Trochę wnerw, zwłaszcza że się napaliłem.

"W związku z tym chciałbym zapytać - czy zapisać Pana na listę rezerwową na tę grę w tym wydaniu? Jeżeli tak, to w momencie kiedy ktokolwiek zrezygnuje otrzyma ją pan."

No już to widzę.

Opublikowano

Szczerze niezły bullshit (bo oczywiście rano sprawdzałem jeszcze wszystkie sklepy i nie było) ale lepiej aby nie zrobili podobnie jak z Project Zero gdzie połowa zamawiających s.rała żarem czy w ogóle limitkę dostaną. Poczekamy zobaczymy, obstawiam że jeszcze się pojawią limitki.

Opublikowano

Szczerze niezły bullshit (bo oczywiście rano sprawdzałem jeszcze wszystkie sklepy i nie było) ale lepiej aby nie zrobili podobnie jak z Project Zero gdzie połowa zamawiających s.rała żarem czy w ogóle limitkę dostaną. Poczekamy zobaczymy, obstawiam że jeszcze się pojawią limitki.

srali żarem, a limitki można do dziś w większości sklepów kupić :yao: pewnie podobnie będzie z Fates

Opublikowano

To podobno pierwszą taka sytuacja w Polszy pod względem tak szybkiej sprzedaży limitek (Nintendo). Podobno rzucili 500 sztuk na nasz kraj, ale zapewne było więcej. Zresztą czytam właśnie, że wiele osób zamówiło dwie w różnych sklpzeach dla "zabezpieczenia" - dlatego pewnie tak szybko zniknęły.

@Rayos nie byłbym tego taki pewien, w USa wiele sklepów przepraszao klientow, bo Nina za mało LE dało.

Edytowane przez Starh

Opublikowano

W USA w ogóle nie dostali fizycznej wersji project zero (o limitce nie wspominająć). Ostatnio  NoA bardzo sceptycznie podchodzi do Japońszczyzny więc nimi bym się nie sugerował bo NoE również ma ich gdzieś i robi rzeczy po swojemu. 

Opublikowano

Właśnie zaczyna się cyrk z tymi edycjami - właśnie dostałem mail do Ultimy, że maja obcięte ilości i moje zostało anulowane... Tak że tego...

Opublikowano

Nie dość ze polskie sklepy dostaly pewnie z 50 sztuk na sklep, to teraz obcinka :(

Opublikowano

No moje zamówienie Ultima mi anulowała, LG też obcięło. Podobno straszliwie mały nakład jest, więc niedługo się posypią maile hejtów do wszystkich sklepów zapewne ;)

Opublikowano

Wiedziałem, ze trzebabylo zamówić u Niemców :x

Opublikowano

Kto by się spodziewał że kupić grę od N w Polsce będzie tak trudno. Oczywiście wszystko mi uciekło jak byłem w pracy :(

Liczę że sklep HD market sobie coś zostawi na 'fizyczna' sprzedaż i jak tam pójdę to kupię od reki ;-)

Tak chciałem mię swojego pierwszego FE w limitce...

Wysłane z mojego ONE E1003 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Mike dostałem dzis maila z hd marketu, ze nie maja juz nic i jeszcze "walczą"z dystrybutorem o dodatkowe sztuki.

Opublikowano

Z konsole i gry też już komuś anulowali? Ja póki co nic nie dostałem.

Opublikowano

No i się zaczyna, za niedługo sklepy zwęszą interes i limitki będą sprzedawać po 400/500 zł bo jest "bardzo mały nakład".