Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Wrzuć screena

Featured Replies

Opublikowano

A nie było przypadkiem jakiejś maski która tak robiła? krowa chyba.

• Odpowiedzi 7,6 tys.
  • Wyświetleń 725,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <3

• Znowu odkrywam Wiesława po wątku fabularnym, czas na sub-questy. DSR: 3200x1800, Tekstury 4K i do tego phoenix lighitng mod. W ruchu wygląda to fenomenalnie.

• Horizon: Zero Dawn ♥       

Opublikowano

Russell zmienia obraz na czarno-biały z czerwoną krwią, ta opcja w PS4 robi po prostu negatyw z obrazu.

Opublikowano

Teraz dwójka jest na promocji etam, chyba kupuje i sprawdze czy takie złe jak opisują.  :lapka:

Opublikowano

Nie grałem, jeszcze nie zrobiłem w jedynce wszystkiego co chcę. Ale jak już kupię dwójkę to zamierzam ukończyć w jednym posiedzeniu. 

Opublikowano

Ale jak już kupię dwójkę to zamierzam ukończyć w jednym posiedzeniu. 

Też to planowałem, ale ta gra jest tak ch.ujowa, że nie dałem rady.

Opublikowano

Nie jest tak źle, chyba będę wbijał platyne  :lapka:  fajny jest ten tryb hard, szkoda że nie dali go do jedynki.

Opublikowano

MRKYN1a.jpg

Ten kto wymyślał dizajn tych zbroi powinien dostać oskara .... <3 

Jakby coś to : Continent of the Ninth Seal - C9, takie tam cliche mmorpg ;)

Opublikowano

Pewnie masz dobrego defa w tym secie.W końcu jak mówi pewien obrazek:

IMoi0m1.jpg

:D

Edytowane przez Paliodor

Opublikowano

Pewnie masz dobrego defa w tym secie.W końcu jak mówi pewien obrazek:

IMoi0m1.jpg

:D

Własciwie to low endowa postać bo dopiero zaczalem grać ale zbroje wyyebane po całości <3 ;) 

Opublikowano

3308dg9.jpg

Odallus: The Dark Call :lapka:

Opublikowano

Yebać lato. Zimne piw... zimna cola, czipsy i nowa przygoda z pedalskimi hydraulikami. Czego hcieć wiencej od rzycia?

2dcTa22.jpg

Oby mi się spodobało.

Opublikowano

Mam jakiś problem z RPGami z Marianem. Podchodziłem do tego z n64, jednego na GBA, dwóch na DSa, ten z 3DSa leży na karcie no i jakoś nie mogę. Po 10-15h każda mnie tak nudziła, że zawsze dawałem sobie spokój.

A u mnie już od jakiegoś czasu niezmiennie Xeno.

LV4tfGA.jpg

Opublikowano

Wiem co masz na myśli. RPGi z Mario wydają się takie jakieś bezpieczne, zbyt zaplanowane itd.

Opublikowano

Nie traci trochę Xenoblade przez obciętą grafikę na 3dsie? Pewnie na ewentualny pierwszy playthrough lepsza wersja z Wii?

Ja spróbowałem Keep Walking. Jak to twórcy nazwali, jest to program relaksacyjny oddający ten chill, który się odczuwa podczas spaceru z słuchawkami na uszach. Dodali do tego trochę piosenek zrobionych przez ich przyjaciół i wyszedł dość ciekawy twór.

WEHEIUa.png

Opublikowano

Moim zdaniem nie. Wyglada gorzej od Xeno odpalonego na Dolphinie jak się dowali 3200x1800, MSAAx4 i tak dalej, ale gdy odpali się oryginał na Wii na dużym telewizorze i obok postawimy wersję na 3DSa, to różnica nie jest duża. W głowach ludzi zachował sie obraz Xeno znanego z Dolphina, który zakrzywia rzeczywistą grafikę.

Dla mnie gra na 3DSie wyglada dobrze, ale na pierwszy raz polecałbym świeżo wydane na WiiU Xeno z eShopa, w które można grać na ekranie padleta.

Opublikowano

I można grać bez wiilota na Wii U?

A jak z czcionką na padlecie? 

Kurde, kusi, ale skoro kupuję Xeno X w grudniu, to dwa tytuły tak blisko obok siebie... przejadłoby mi się.

Opublikowano

No właśnie można.

Opublikowano

Xeno1 na Wiiu bez wydawania majątku na piloty i te jakieś motion plusy?

No to w przyszłym roku chyba jednak WiiU z dwom częściami Xeno i Bayonetty zamiast Xbone'a ze Scale'em i SO.

Opublikowano

80zł :cool:

Opublikowano

No to w przyszłym roku chyba jednak WiiU z dwom częściami Xeno i Bayonetty zamiast Xbone'a ze Scale'em i SO.

No chyba nie. no.png

Opublikowano

No i Metroid Prime chyba można też ograć na WiiU, nie? To już w ogóle byłoby cudownie.

Opublikowano

Wii U ma B1 i B2, jeszcze Devil's Third i z poprzednich generacji trylogie MP, reszta bleh. A Scalebound'zik trzeba wesprzeć na premierę.

Przeszedłem Odallusa, teraz Volgarr :banana:

no8rgn.jpg

Opublikowano

Można. Wersja cyfrowa lub w pudełku (trylogia z Wii), ale ta jest bardzo droga.

Opublikowano

Wii U ma B1 i B2, jeszcze Devil's Third i z poprzednich generacji trylogie MP, reszta bleh. A Scalebound'zik trzeba wesprzeć na premierę.

Przeszedłem Odallusa, teraz Volgarr :banana:

no8rgn.jpg

No ale skąd wiesz? Mówisz tak po swoim przeczuciu? Opinia "Bleh" po samym przeczuciu, albo z awersji "no bo Mario i kolorowe", to opinia, którą daleko nie zajdziesz. 

Wii U ma dużo więcej do zaoferowania oprócz Bayonettki 2. O grach na Wii i VC już nawet nie wspominam.