Opublikowano 3 maja 20195 l Into The Breach Niesamowita sprawa. Pięknie animowane piksele wielkości pięści, dynamiczna i uzależniająca rozgrywka, no coś wspaniałego. Kandydat do gier życia. Edytowane 3 maja 20195 l przez ragus
Opublikowano 4 maja 20195 l Tym razem tylko jeden screenshot, bo nie chcę spoilować nowych lokacji. Ale powiem tak nie grałem nigdy w nic bardziej klimatycznego niż Tall Talles.
Opublikowano 10 maja 20195 l Czy to... Silent Hill? Czy to... Deus Ex? Czy to... Blade Runner? Oczywiście, że to Detroit Become Human.
Opublikowano 10 maja 20195 l 5 minut temu, XM. napisał: Bardzo dobra gierka, muszę dokupić do kolekcji. Tak jest. Miałem sprzedawać po ukończeniu, ale z przyjemnością zagram sobie jeszcze raz za kilka miesięcy. Zostaje u mnie. Edytowane 10 maja 20195 l przez ireniqs
Opublikowano 10 maja 20195 l Przysięgam na najświętszą panienke gerarda z riwiery że to ostatni raz!* Spoiler *do czasu kolejnego przejścia Edytowane 10 maja 20195 l przez Pupcio
Opublikowano 10 maja 20195 l Nie ma nic lepszego niż się zjarać i iść wolnym krokiem po tych przestrzeniach. Do tego słuchawki i wsłuchiwanie się w przyrodę czy ryki wilków. Pod tym względem jest to wspaniały tytuł.
Opublikowano 11 maja 20195 l trochę wstyd mi to wrzucać bo Pupcio zrobił znacznie ładniejsze screeny, ale muszę coś napisać Jestem w 6 rozdziale i chyba jest coraz lepiej. Nigdy chyba nie zaakceptuje sterowania postacią systemu strzelania. Ale ten powolny i piękny open world ma swój urok, a fabuła zdaje się z każdą godziną zyskiwać no i standardowo jeszcze Piraci czuje się jak na wakacjach na Karaibach jak w to gram. Edytowane 11 maja 20195 l przez ASX
Opublikowano 11 maja 20195 l 23 godziny temu, Figaro napisał: Nie ma nic lepszego niż się zjarać i iść wolnym krokiem po tych przestrzeniach. Do tego słuchawki i wsłuchiwanie się w przyrodę czy ryki wilków. Pod tym względem jest to wspaniały tytuł. Szkoda że oprócz wykonania niestety jest kiepski
Opublikowano 11 maja 20195 l RDR 2 to GOTG i spełnienie moich wszystkich mokrych snów. Nie mogę się doczekać, aż będę miał czas drugi raz przejść ten tytuł. A lamusy dupa cicho
Opublikowano 16 maja 20195 l Shovel Knight: Plauge of Shadows. Kupiona cała kolekcja za 5 dyszek, podstawkę i Spectre of Torment ograłem, od pana alchemika się kiedyś odbiłem ale jestem na takim głodzie łopatowego rycerza, że czuję źe tym razem wjedzie pięknie. No i zaraz wychodzi trzeci dodatek Edytowane 16 maja 20195 l przez ragus
Opublikowano 16 maja 20195 l Oj zupełnie inne, ale jak ogólnie lubisz gierki taktyczne to atakuj bo to nie może się nie podobać serio xd