Skocz do zawartości

FIA Formula One World Championship

Featured Replies

Opublikowano

Trzymam za LH, ale kurde .. przyznam, że to im wyszło xD

a3fe27c51fc376666742ca8a08f0f620.jpg

• Odpowiedzi 7,2 tys.
  • Wyświetleń 478,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• cały sezon był ustawiany przez FIA ewidentnie pod merca i cHama. nie raz sędziowie pokazali jakimi szmatami są. tu się zgodzę że zmiany są potrzebne. obiektywnie również patrząc Max odzyskał to, co pr

• Dzis wrzuce tylko bardzo duzo zdjec     W poniedzialek filmy i opowiesci   

• Mam nadzieję że schabowy smakował. 

Opublikowano

Spójrz post wyżej. Refleks już trochę mniejszy :potter:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

I sądząc po newsach z powrotu Racing Point na rezerwie.

Albo coś w ten deseń.

Opublikowano

Już widzę wypowiedź złotoustej Claire. "My bardzo chcieliśmy, aby Robert został w naszej rodzinie na kolejny sezon, ale skoro podjął taką decyzję odnośnie swojej przyszłości, to nie będziemy wchodzić mu w drogę. Teraz nie mamy wyboru i musimy zatrudnić z ciężkim sercem Nicholasa :frog:"

Edytowane przez Luqat

Opublikowano

Odchodzi, bo stanowisko kierowcy rezerwowego mu nie odpowiada. 

Opublikowano

Eeee wątpię. Raczej jakby był sens i nadzieja, że Williams w przyszłym roku znów nie będzie tak słabo jeździć, to by się w licytację włączyli.

I wtedy by to w grudniu ogłosili.

Przecież trzeba Latifiego do wyłożenia większej kasy jakoś zmusić.

A kto ma to zrobić? Hulk bez kasy?

Siergiej?

Swoją drogą ciekawe, gdzie Hulk pójdzie co tak się stawiał, że on tam miejsce se znajdzie.

Opublikowano

Poprawcie mnie jeśli sie mylę ale Stroll i Perez chyba mają przedłużone kontrakty na kilka lat w przód. Perez chyba na 3 lata?

Opublikowano
59 minut temu, Kron997 napisał:

Poprawcie mnie jeśli sie mylę ale Stroll i Perez chyba mają przedłużone kontrakty na kilka lat w przód. Perez chyba na 3 lata?

Perez tak, Lance nie.

Ale przecież będzie tam jeździć.

Tata go nie wydziedziczy, a nikt go nie weźmie.

Chodzi o rezerwę:

Opublikowano

GRO pozostajacy w Haasie to dobry zart (nie chodzi nawet o "szanse" dla KUB), ale coz... zobaczymy jak bedzie sobie teraz radzil jak juz nie siedzi na bombie.

Co do Hulk'a szkoda, ale w sumie to kolejny kierowca na poziomie PER - po prostu jezdzi, ani nie jest zly, ani przesadnie dobry.

No chyba, ze magicnzie Hulk trafi do TR (not gonna happen) czy Alfy (not gonna happen).

Lance miejsca w Racing Point nie straci, chyba ze sam stwierdzi, ze juz mu sie znudzilo.

A samemu Robertowi bardziej sie teraz oplaci pykac jakies czasy w RP w testach i pokazac, ze jednak "jezdzic potrafi, tylko nie taczka" i moze pomysli o 2021 sezonie. Who knows.

Opublikowano

„W przyszłym sezonie zostajemy w Formule 1 i kontynuujemy współprace z Robertem Kubicą”

Oświadczenie Orelnu na fb. Czyli rezerwa Racing Point? 

Opublikowano

Obejrzałem konferencję z Kubicą i miał całkiem dobry humorek, coś może być na rzeczy, ale czy F1? Nie wiem.

Opublikowano

Nie no myślę, że Orlen nie będzie ładować pieniędzy na to żeby Kubica był rezerwowym kierowcą

Opublikowano
39 minut temu, Yakubu napisał:

Nie no myślę, że Orlen nie będzie ładować pieniędzy na to żeby Kubica był rezerwowym kierowcą

Będzie bo im się to bardzo opłaca. 

Ciekawe gdzie wyląduje Robert. 

Chodzą ploty o DTM. Ogląda ktoś z Was??

Edytowane przez Szymek

Opublikowano

Nikt, ale na pewno za niedługo będzie pełno znawców. :potter:

Opublikowano
Godzinę temu, Yakubu napisał:

"Zaangażowanie Roberta Kubicy w kompleksowe działania komunikacyjne PKN Orlen silnie wspiera markę w kontekście biznesowym i wizerunkowym. Według badań instytutu ARC Rynek i Opinia co 6. kierowca przyznaje, że sponsoring zawodnika wpłynął na częstsze korzystanie ze stacji Orlen, a w przypadku klientów konkurencji taką deklarację złożyło aż 11%. Sieć detaliczna koncernu, w której sprzedaż wspierana była loterią z Robertem Kubicą, odnotowała w Polsce 3% wzrost sprzedaży paliw, a także wyraźny wzrost sprzedaży produktów pozapaliwowych w pierwszym półroczu, przyczyniając się do rekordowego zysku operacyjnego tego segmentu, który był wyższy o 400 mln zł, w porównaniu do pierwszego półrocza ubiegłego roku"

Źródło: https://www.money.pl/gielda/pkn-orlen-bedzie-kontynuowal-wspolprace-z-robertem-kubica-i-pozostanie-w-f1-6426206961464961a.html

Było mówione już milion razy, że Orlen zostanie w F1, nawet jeśli Roberta tam nie będzie, bo mają z tego grubą kasę. Natomiast, to że idą tam gdzie Robert to chyba logiczne, skoro współpracują :reggie:

Jeśli Kubica ma być w RP, to oni też tam będą. Tzw. Win-win :gayos:

P.s No chyba by nie ładowali pieniędzy, żeby Kubica zamykał tyły i był dublowany przez timmejta...:facepalm:

Edytowane przez Luqat

Opublikowano
  • Autor

o DTM to już dawno były ploty. jak mam możliwość to oglądam, jedna z ciekawszych lig wyścigowych choć ostatnimi czasy cierpiała z powodu małej ilości marek delikatnie mówiąc. 

Opublikowano

Dtm nigdy raczej nie cierpiał na nadmiar producentów. Głównie niemieckie marki, bo chyba dla nich była stworzona seria. Ostatnio były Audi, Bmw i Mercedes, który teraz został zastąpiony przez Astona, żeby nie było wiochy, że tylko dwóch producentów.

Edytowane przez Luqat

Opublikowano

3 godziny temu, szejdj napisał:

Obejrzałem konferencję z Kubicą i miał całkiem dobry humorek, coś może być na rzeczy, ale czy F1? Nie wiem.

Masz jakiś link może?

sorry że z lenistwa sam już dziś nie szukam

Opublikowano

Wchodzimy na jutube, wpisujemy w wyszukiwarce - singapore press conference f1 - i voila

Opublikowano

Na pewno postawa Roberta  i jego wyniki w wyścigach nie miały nic wspólnego z podjętą decyzją. To słaba postawa zespołu zmusiła Roberta to rezygnacji z jedynego dostępnego miejsca w zespołach w sezonie 2020 

:yao: