Opublikowano 10 września 20195 l https://streamable.com/109lg spójrzcie na ruch głowy Kubicy od 19. sekundy. Jak robot. Niesamowity refleks.
Opublikowano 19 września 20195 l I sądząc po newsach z powrotu Racing Point na rezerwie. Albo coś w ten deseń.
Opublikowano 19 września 20195 l Już widzę wypowiedź złotoustej Claire. "My bardzo chcieliśmy, aby Robert został w naszej rodzinie na kolejny sezon, ale skoro podjął taką decyzję odnośnie swojej przyszłości, to nie będziemy wchodzić mu w drogę. Teraz nie mamy wyboru i musimy zatrudnić z ciężkim sercem Nicholasa " Edytowane 19 września 20195 l przez Luqat
Opublikowano 19 września 20195 l Eeee wątpię. Raczej jakby był sens i nadzieja, że Williams w przyszłym roku znów nie będzie tak słabo jeździć, to by się w licytację włączyli. I wtedy by to w grudniu ogłosili. Przecież trzeba Latifiego do wyłożenia większej kasy jakoś zmusić. A kto ma to zrobić? Hulk bez kasy? Siergiej? Swoją drogą ciekawe, gdzie Hulk pójdzie co tak się stawiał, że on tam miejsce se znajdzie.
Opublikowano 19 września 20195 l Poprawcie mnie jeśli sie mylę ale Stroll i Perez chyba mają przedłużone kontrakty na kilka lat w przód. Perez chyba na 3 lata?
Opublikowano 19 września 20195 l 59 minut temu, Kron997 napisał: Poprawcie mnie jeśli sie mylę ale Stroll i Perez chyba mają przedłużone kontrakty na kilka lat w przód. Perez chyba na 3 lata? Perez tak, Lance nie. Ale przecież będzie tam jeździć. Tata go nie wydziedziczy, a nikt go nie weźmie. Chodzi o rezerwę:
Opublikowano 19 września 20195 l GRO pozostajacy w Haasie to dobry zart (nie chodzi nawet o "szanse" dla KUB), ale coz... zobaczymy jak bedzie sobie teraz radzil jak juz nie siedzi na bombie. Co do Hulk'a szkoda, ale w sumie to kolejny kierowca na poziomie PER - po prostu jezdzi, ani nie jest zly, ani przesadnie dobry. No chyba, ze magicnzie Hulk trafi do TR (not gonna happen) czy Alfy (not gonna happen). Lance miejsca w Racing Point nie straci, chyba ze sam stwierdzi, ze juz mu sie znudzilo. A samemu Robertowi bardziej sie teraz oplaci pykac jakies czasy w RP w testach i pokazac, ze jednak "jezdzic potrafi, tylko nie taczka" i moze pomysli o 2021 sezonie. Who knows.
Opublikowano 19 września 20195 l „W przyszłym sezonie zostajemy w Formule 1 i kontynuujemy współprace z Robertem Kubicą” Oświadczenie Orelnu na fb. Czyli rezerwa Racing Point?
Opublikowano 19 września 20195 l Obejrzałem konferencję z Kubicą i miał całkiem dobry humorek, coś może być na rzeczy, ale czy F1? Nie wiem.
Opublikowano 19 września 20195 l Nie no myślę, że Orlen nie będzie ładować pieniędzy na to żeby Kubica był rezerwowym kierowcą
Opublikowano 19 września 20195 l 39 minut temu, Yakubu napisał: Nie no myślę, że Orlen nie będzie ładować pieniędzy na to żeby Kubica był rezerwowym kierowcą Będzie bo im się to bardzo opłaca. Ciekawe gdzie wyląduje Robert. Chodzą ploty o DTM. Ogląda ktoś z Was?? Edytowane 19 września 20195 l przez Szymek
Opublikowano 19 września 20195 l Godzinę temu, Yakubu napisał: Nie no myślę, że Orlen nie będzie ładować pieniędzy na to żeby Kubica był rezerwowym kierowcą "Zaangażowanie Roberta Kubicy w kompleksowe działania komunikacyjne PKN Orlen silnie wspiera markę w kontekście biznesowym i wizerunkowym. Według badań instytutu ARC Rynek i Opinia co 6. kierowca przyznaje, że sponsoring zawodnika wpłynął na częstsze korzystanie ze stacji Orlen, a w przypadku klientów konkurencji taką deklarację złożyło aż 11%. Sieć detaliczna koncernu, w której sprzedaż wspierana była loterią z Robertem Kubicą, odnotowała w Polsce 3% wzrost sprzedaży paliw, a także wyraźny wzrost sprzedaży produktów pozapaliwowych w pierwszym półroczu, przyczyniając się do rekordowego zysku operacyjnego tego segmentu, który był wyższy o 400 mln zł, w porównaniu do pierwszego półrocza ubiegłego roku" Źródło: https://www.money.pl/gielda/pkn-orlen-bedzie-kontynuowal-wspolprace-z-robertem-kubica-i-pozostanie-w-f1-6426206961464961a.html Było mówione już milion razy, że Orlen zostanie w F1, nawet jeśli Roberta tam nie będzie, bo mają z tego grubą kasę. Natomiast, to że idą tam gdzie Robert to chyba logiczne, skoro współpracują Jeśli Kubica ma być w RP, to oni też tam będą. Tzw. Win-win P.s No chyba by nie ładowali pieniędzy, żeby Kubica zamykał tyły i był dublowany przez timmejta... Edytowane 19 września 20195 l przez Luqat
Opublikowano 19 września 20195 l Autor o DTM to już dawno były ploty. jak mam możliwość to oglądam, jedna z ciekawszych lig wyścigowych choć ostatnimi czasy cierpiała z powodu małej ilości marek delikatnie mówiąc.
Opublikowano 19 września 20195 l Dtm nigdy raczej nie cierpiał na nadmiar producentów. Głównie niemieckie marki, bo chyba dla nich była stworzona seria. Ostatnio były Audi, Bmw i Mercedes, który teraz został zastąpiony przez Astona, żeby nie było wiochy, że tylko dwóch producentów. Edytowane 19 września 20195 l przez Luqat
Opublikowano 19 września 20195 l 3 godziny temu, szejdj napisał: Obejrzałem konferencję z Kubicą i miał całkiem dobry humorek, coś może być na rzeczy, ale czy F1? Nie wiem. Masz jakiś link może? sorry że z lenistwa sam już dziś nie szukam
Opublikowano 19 września 20195 l Wchodzimy na jutube, wpisujemy w wyszukiwarce - singapore press conference f1 - i voila
Opublikowano 19 września 20195 l Na pewno postawa Roberta i jego wyniki w wyścigach nie miały nic wspólnego z podjętą decyzją. To słaba postawa zespołu zmusiła Roberta to rezygnacji z jedynego dostępnego miejsca w zespołach w sezonie 2020