Skocz do zawartości

FIA Formula One World Championship

Featured Replies

Opublikowano

Kubica, który pojechał w raptem 2 wyścigach, jest wyżej od Mazepina w ogólnej. No jest to jakiś wyczyn kacapa [emoji1787]

• Odpowiedzi 7,2 tys.
  • Wyświetleń 478,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• cały sezon był ustawiany przez FIA ewidentnie pod merca i cHama. nie raz sędziowie pokazali jakimi szmatami są. tu się zgodzę że zmiany są potrzebne. obiektywnie również patrząc Max odzyskał to, co pr

• Dzis wrzuce tylko bardzo duzo zdjec     W poniedzialek filmy i opowiesci   

• Mam nadzieję że schabowy smakował. 

Opublikowano

Przecież Perez nie dojedzie do Alonso. RB naoglądal sie Ferrari

Opublikowano

Rzuciło mi się w oczy w trakcie wyścigu, ale nie przypatrywałem się aż tak. Najpierw goście z Merca nie zrobili miejsca bolidowi RB gdy zjeżdżał do pitu, to potem RB zrobili to samo, gdy Merc wyjeżdżał. Nie pamiętam tylko kto pierwszy zjechał i kto zaczął szopke.

4402baacb2bfbcdc31282c0c867855d4.jpg

e4559f6d7721943a44eef69bb257136b.jpg

Opublikowano

Doczytałem na redditcie, że Merc im to robi już od kilku wyścigów, a RB dopiero teraz się "odwdzięczył".

Opublikowano

Nie wiem już czy takie rzeczy uznawać za "szopkę" czy za standard F1. Znajdują lukę przepisach i wychodzą takie cyrki. Jak dla mnie żenada no ale tak już jest praktycznie z sezonu na sezon.

Opublikowano

Kwali. Zaczynamy. Choć wiadomo, że w q1 i 2 to raczej bez niespodzianek. Chyba :ermm:

Opublikowano

Kibicuje obu, ale kurcze. Jakby HAM miał ósmego majstra to byłoby coś. Od przyszłego roku Max może dominować. Hehe

Opublikowano

Nie no, żadnej dominacji bo to jest najgorsze co może być. Te ostatnie sezony były jednymi z najtrudniejszych...

Opublikowano

Kurcze tak blisko... Jutro będzie ekstremalnie trudno dla Maxa bo tor wydaje się, że nie jest sprzyjający wyprzedzaniu. Praktycznie cały jest tunelem. Z drugiej strony pewnie będzie zjawiskowo i Mazepin będzie miał okazję się wykazać... Albo Bottas znów zrobi kamikaze ;)

Opublikowano

No cóż, wspaniały to był sezon, nie zapomne go nigdy. Imo Max może sie pożegnać z mistrzostwem ale wiadomo że mogą sie odjebać rzeczy niestworzone

Opublikowano

Akurat na tym torze wszystko się może zdarzyć, więc poczekajmy z podsumowaniem. Czuję, że padnie rekord SC w tym wyścigu. Perez pipa już płacze, że olaboga tor niebezpieczny [emoji1787]

Opublikowano

Nie Perez płacze, tylko go zapytali, to odpowiedział. Przecież już tyle razy było wałkowane, że oni sami z tymi wypowiedziami nie wychodzą, tylko są wypytywani przez dziennikarzy. Poza tym wystarczy zobaczyć co się działo w F2 i to powinno wystarczyć za komentarz. Tu nie chodzi o to, że on się boi czy coś takiego, tylko naprawdę może dojść do poważnej sytuacji. To nie jest jak Monako nawet, bo jest o wiele szybciej.

Edytowane przez Luqat