Opublikowano 21 listopada 20213 l Kubica, który pojechał w raptem 2 wyścigach, jest wyżej od Mazepina w ogólnej. No jest to jakiś wyczyn kacapa [emoji1787]
Opublikowano 21 listopada 20213 l Kolosalnie traci. Stawiam, że tak już skończą, jak się nic nie wydarzy.
Opublikowano 21 listopada 20213 l Rzuciło mi się w oczy w trakcie wyścigu, ale nie przypatrywałem się aż tak. Najpierw goście z Merca nie zrobili miejsca bolidowi RB gdy zjeżdżał do pitu, to potem RB zrobili to samo, gdy Merc wyjeżdżał. Nie pamiętam tylko kto pierwszy zjechał i kto zaczął szopke.
Opublikowano 21 listopada 20213 l Doczytałem na redditcie, że Merc im to robi już od kilku wyścigów, a RB dopiero teraz się "odwdzięczył".
Opublikowano 22 listopada 20213 l Nie wiem już czy takie rzeczy uznawać za "szopkę" czy za standard F1. Znajdują lukę przepisach i wychodzą takie cyrki. Jak dla mnie żenada no ale tak już jest praktycznie z sezonu na sezon.
Opublikowano 4 grudnia 20213 l Kwali. Zaczynamy. Choć wiadomo, że w q1 i 2 to raczej bez niespodzianek. Chyba
Opublikowano 4 grudnia 20213 l Ehh, szkoda Maxa. Ale jak będzie podobne tempo w wyścigu to jest szansa na dobry wyścig.
Opublikowano 4 grudnia 20213 l Kibicuje obu, ale kurcze. Jakby HAM miał ósmego majstra to byłoby coś. Od przyszłego roku Max może dominować. Hehe
Opublikowano 4 grudnia 20213 l Nie no, żadnej dominacji bo to jest najgorsze co może być. Te ostatnie sezony były jednymi z najtrudniejszych...
Opublikowano 4 grudnia 20213 l Kurcze tak blisko... Jutro będzie ekstremalnie trudno dla Maxa bo tor wydaje się, że nie jest sprzyjający wyprzedzaniu. Praktycznie cały jest tunelem. Z drugiej strony pewnie będzie zjawiskowo i Mazepin będzie miał okazję się wykazać... Albo Bottas znów zrobi kamikaze
Opublikowano 5 grudnia 20213 l No cóż, wspaniały to był sezon, nie zapomne go nigdy. Imo Max może sie pożegnać z mistrzostwem ale wiadomo że mogą sie odjebać rzeczy niestworzone
Opublikowano 5 grudnia 20213 l Akurat na tym torze wszystko się może zdarzyć, więc poczekajmy z podsumowaniem. Czuję, że padnie rekord SC w tym wyścigu. Perez pipa już płacze, że olaboga tor niebezpieczny [emoji1787]
Opublikowano 5 grudnia 20213 l Nie Perez płacze, tylko go zapytali, to odpowiedział. Przecież już tyle razy było wałkowane, że oni sami z tymi wypowiedziami nie wychodzą, tylko są wypytywani przez dziennikarzy. Poza tym wystarczy zobaczyć co się działo w F2 i to powinno wystarczyć za komentarz. Tu nie chodzi o to, że on się boi czy coś takiego, tylko naprawdę może dojść do poważnej sytuacji. To nie jest jak Monako nawet, bo jest o wiele szybciej. Edytowane 5 grudnia 20213 l przez Luqat