Opublikowano 4 maja4 maj 4 minutes ago, Patricko said:Vettel ich nie wziął, Alonso ich nie wziął to i Ham ich nie weźmie, niestety. Ferrari to taki zespół dla emerytów z majstrami miałem to samo napisać . Sami Mistrzowie, lata doświadczeń. Alonso , Vettel, teraz Hamilton, jaki oni Lewisa nie zaaczną słuuchać to, tam niestety nic nie pyknie....
Opublikowano 4 maja4 maj 15 minut temu, Colin napisał(a):jezu jak kwikłem jak Hamilton odpyskował niech on ich tam za mordy weźmie to może coś będzie z tego zespołuPrędzej będzie ciao Lui i emeryturka
Opublikowano 4 maja4 maj Na początku coś się podziało, później procesja. Szkoda trzeciego miejsca dla Russela, ślizga się klasycznie, obrzydliwy typ
Opublikowano 4 maja4 maj Było gorąco więc McLaren użył Tire Water: https://x.com/RBR_Daily/status/1918346855156420636Ale mimo to tylko 3 zdublowanych (+2 lub 3 z odpadniętych) więc nie tak tragicznie jak kiedyś gdy np. 6-ciu zostawało czyli 14-tu zdublowanych. Lando znowu pokazał, że jest szybszy i znowu dużo stracił.
Opublikowano 5 maja5 maj Ja po godzinie już poszedłem spać. I chyba dobrze zrobiłem. Może gdyby popadało, to coś by się jeszcze podziało.
Opublikowano 7 maja7 maj Absurd. Nie rozumiem po co w ogóle tego Doohana brali jeśli i tak od początku zamierzali go zmienić.
Opublikowano 7 maja7 maj Ładnie tam się w Alpine bawią. Oaks odszedł, wymiana Jakcka na Franco a P.O. szefa zespołu Briatore.
Opublikowano 7 maja7 maj Autor Flavio zawsze był chujkiem. dość skutecznym ale chujkiem. pewnie ciśnie swoich z lepszym hajsem. szkoda Jacka. owszem, początek miał bolesny co nie jest niczym nowym u świeżynek ale ostatnie wyścigi to fajnie go własny zespół trollował. ja wiem że F1 to toksyczne środowisko pracy ale niesmak jednak jest. Franko też miał być objawieniem i miał swoje 5 minut a później co runda to williams w bandzie. jeśli dobrze pamiętam to w Brazylii dwa razy mu bolid składali.
Opublikowano 14 maja14 maj Ponoć Christian Geri Horner na wylocie z RB. Vestappen i jednooki dziad obwiniają go za formę bolidu. Pojawiły się plotki, że nowym szefem mógłby zostać Oakes ale to raczej nie możliwe a drugą osobą miałby być Mekis z Racing Bulls.
Opublikowano 14 maja14 maj Autor 45 minut temu, mitra napisał(a):Oakesten co spierdzielił do Dubaju bo brata dojechali za paserstwo? no no
Opublikowano 15 maja15 maj 6 godzin temu, suteq napisał(a):Można gdzieś więcej poczytać o tych teoriach spiskowych?Wiadomości sportoweHorner na wylocie z Red Bulla? Sensacyjne plotki z padoku...Sezon 2025 Formuły 1 przynosi więcej dramatów poza tor niż na nim. Najnowsza bomba wybuchła w padoku Red Bulla, gdzie coraz głośniej mówi się o możliwymhttps://sportowefakty.wp.pl/formula-1/1086743/konflikt-na-szczycie-red-bulla-wazna-persona-na-wylocieA i Oaks a Tost.
Opublikowano 15 maja15 maj 22 godziny temu, mitra napisał(a):Vestappen i jednooki dziad obwiniają go za formę bolidu.On nie odpowiada za formę bolidu ale za to jak zespół funkcjonuje na torze, więc dla niego to chyba nawet gorzej ;)
Opublikowano 16 maja16 maj Biliński na P6 w F3. Jutro startuje z P7 przez odwróconą stawkę do 12 miejsca. Jaki jest sens takiego odwracania? Prócz promowania tych "słabszych" jeszcze przy stawce trzydziestu zawodników? Wiem, że to może podbijać emocje i widowiskowość, że ci lepsi będą bardziej walczyć, więcej wyprzedzania ale w takim razie to powinno być we wszystkich seriach.
Opublikowano 17 maja17 maj Według prognoz jutro w F1 słoneczko, więc pewnie czeka nas kolejna procesja.
Opublikowano 17 maja17 maj Autor Yuki jaki kaskader co Hadjar zmieni? bolid jest chujowy. od lat skrojony tylko pod Maxa a ostatnio sam co weekend na niego narzeka. ile nazwisk przewinęło się przez zespół od odejścia Daniela? przy ostatnich plotkach nawet Alex mówił że nie ma opcji by poszedł do RB, to wiele mówi. to nie kierowca jest problemem.