Skocz do zawartości

FIA Formula One World Championship

Featured Replies

Opublikowano
4 minutes ago, Patricko said:

Vettel ich nie wziął, Alonso ich nie wziął to i Ham ich nie weźmie, niestety. Ferrari to taki zespół dla emerytów z majstrami :)

miałem to samo napisać . Sami Mistrzowie, lata doświadczeń. Alonso , Vettel, teraz Hamilton, jaki oni Lewisa nie zaaczną słuuchać to, tam niestety nic nie pyknie....

• Odpowiedzi 7,4 tys.
  • Wyświetleń 532,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• cały sezon był ustawiany przez FIA ewidentnie pod merca i cHama. nie raz sędziowie pokazali jakimi szmatami są. tu się zgodzę że zmiany są potrzebne. obiektywnie również patrząc Max odzyskał to, co pr

• Dzis wrzuce tylko bardzo duzo zdjec     W poniedzialek filmy i opowiesci   

• Mam nadzieję że schabowy smakował. 

Opublikowano
15 minut temu, Colin napisał(a):

jezu jak kwikłem jak Hamilton odpyskował dynia niech on ich tam za mordy weźmie to może coś będzie z tego zespołu

Prędzej będzie ciao Lui i emeryturka

Opublikowano
Na początku coś się podziało, później procesja. Szkoda trzeciego miejsca dla Russela, ślizga się klasycznie, obrzydliwy typ
2875e1009bf3c46656ebc72c2c7a9faf.jpg
Opublikowano

Było gorąco więc McLaren użył Tire Water: https://x.com/RBR_Daily/status/1918346855156420636

Ale mimo to tylko 3 zdublowanych (+2 lub 3 z odpadniętych) więc nie tak tragicznie jak kiedyś gdy np. 6-ciu zostawało czyli 14-tu zdublowanych. Lando znowu pokazał, że jest szybszy i znowu dużo stracił.

Opublikowano

Ja po godzinie już poszedłem spać. I chyba dobrze zrobiłem. Może gdyby popadało, to coś by się jeszcze podziało.

Opublikowano

i oficjalnie

będzie się działo w drugiej części stawki :)

Opublikowano

Ładnie tam się w Alpine bawią. Oaks odszedł, wymiana Jakcka na Franco a P.O. szefa zespołu Briatore.

Opublikowano
  • Autor

Flavio zawsze był chujkiem. dość skutecznym ale chujkiem. pewnie ciśnie swoich z lepszym hajsem.
szkoda Jacka. owszem, początek miał bolesny co nie jest niczym nowym u świeżynek ale ostatnie wyścigi to fajnie go własny zespół trollował. ja wiem że F1 to toksyczne środowisko pracy ale niesmak jednak jest. Franko też miał być objawieniem i miał swoje 5 minut a później co runda to williams w bandzie. jeśli dobrze pamiętam to w Brazylii dwa razy mu bolid składali.

Opublikowano

Ponoć Christian Geri Horner na wylocie z RB. Vestappen i jednooki dziad obwiniają go za formę bolidu. Pojawiły się plotki, że nowym szefem mógłby zostać Oakes ale to raczej nie możliwe a drugą osobą miałby być Mekis z Racing Bulls.

Opublikowano

Można gdzieś więcej poczytać o tych teoriach spiskowych?

Opublikowano
  • Autor
45 minut temu, mitra napisał(a):

Oakes

ten co spierdzielił do Dubaju bo brata dojechali za paserstwo?

no no popcorn

Opublikowano
6 godzin temu, suteq napisał(a):

Można gdzieś więcej poczytać o tych teoriach spiskowych?

Wiadomości sportowe
No image preview

Horner na wylocie z Red Bulla? Sensacyjne plotki z padoku...

Sezon 2025 Formuły 1 przynosi więcej dramatów poza tor niż na nim. Najnowsza bomba wybuchła w padoku Red Bulla, gdzie coraz głośniej mówi się o możliwym

https://sportowefakty.wp.pl/formula-1/1086743/konflikt-na-szczycie-red-bulla-wazna-persona-na-wylocie

A i Oaks a Tost.

Opublikowano
22 godziny temu, mitra napisał(a):

Vestappen i jednooki dziad obwiniają go za formę bolidu.

On nie odpowiada za formę bolidu ale za to jak zespół funkcjonuje na torze, więc dla niego to chyba nawet gorzej ;)

Opublikowano

Biliński na P6 w F3. Jutro startuje z P7 przez odwróconą stawkę do 12 miejsca. Jaki jest sens takiego odwracania? Prócz promowania tych "słabszych" jeszcze przy stawce trzydziestu zawodników? Wiem, że to może podbijać emocje i widowiskowość, że ci lepsi będą bardziej walczyć, więcej wyprzedzania ale w takim razie to powinno być we wszystkich seriach.

Opublikowano
  • Autor

Yuki jaki kaskader obama

co Hadjar zmieni? bolid jest chujowy. od lat skrojony tylko pod Maxa a ostatnio sam co weekend na niego narzeka. ile nazwisk przewinęło się przez zespół od odejścia Daniela? przy ostatnich plotkach nawet Alex mówił że nie ma opcji by poszedł do RB, to wiele mówi. to nie kierowca jest problemem.