Skocz do zawartości

FIA Formula One World Championship

Featured Replies

• Odpowiedzi 7,2 tys.
  • Wyświetleń 481,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• cały sezon był ustawiany przez FIA ewidentnie pod merca i cHama. nie raz sędziowie pokazali jakimi szmatami są. tu się zgodzę że zmiany są potrzebne. obiektywnie również patrząc Max odzyskał to, co pr

• Dzis wrzuce tylko bardzo duzo zdjec     W poniedzialek filmy i opowiesci   

• Mam nadzieję że schabowy smakował. 

Opublikowano

Merc wysłał Bottasa na kamikaze. 

Nie wierze że to błąd kierowcy. Jeszcze to sędziowanie popierdolone. 

To jest cyrk

Opublikowano
Teraz, D.B. Cooper napisał:

Jakieś lore?

Max jest sam sobie winien tym startem. To już ja swoim passatem lepiej bym ze sprzęgła strzelił 

Chyba już z juniorskich się coś ciągnie ale kilka lat temu Maxiu przepychał łapami Ocona na Interlagos i za karę dostał pracę społeczne jak jakiś rafonix :rayos:

https://youtu.be/T_9DSuCYToQ

Opublikowano

No to grubo

Zawsze coś sobie chrupię do wyścigów i już jestem po dużych crunchipsach i całej paczce wafelków wedel, a to dopiero 15 okrążeń:reggie:

Opublikowano

Żeby te pośrednie się nie zemściły na nich... 30 kółek one raczej nie wytrzymają. Jedyna opcja, że coś się jeszcze narobi na torze.

Opublikowano

Max nie wygra. Mediumy nie dadzą rady na utrzymanie przewagi poza DRSem. 

Opublikowano

Jak mówił instruktor na kursie prawka - wine ponosi zawsze kierowca z tyłu :laugh:

Opublikowano

No ale on swobodnie zwalniał, nie robił tego gwałtownie. Ciężko znaleźć winę Maxa, jedynie to że jechał środkiem. Zawsze jest wina tego z tyłu przecież.

Ależ gruby wyścig!

Opublikowano

Tak wypaczyć taki genialny wyścig... Leśne dziadki z FIA jak zwykle w akcji. Niech kośćmi rzucają przed wyścigiem i będzie git.