Opublikowano 2 lipca 20222 l Zajebiste kwalifikacje. Deszcz jak zwykle dostarczył emocji. Sainz trochę na farcie (Charles i Max mieli chyba na chwilę żółtą w 2 sektorze), ale ma Polaka.
Opublikowano 2 lipca 20222 l 4 godziny temu, Kmiot napisał: Charles i Max mieli chyba na chwilę żółtą w 2 sektorze Charles ją spowodował, a Max musiał przez nią zwolnić
Opublikowano 2 lipca 20222 l Prawdziwy teammate Carlosa! Kurde, szkoda że jutro nie będę miał okazji oglądać GP, ale innym fanom życzę deszczu, bo dodaje kolorów rywalizacji.
Opublikowano 3 lipca 20222 l Chiński samuraj chyba stanął na głowie żeby awansować. Oby wszystko było ok. Bo jak na razie nic nie pokazują jakby była lipa.
Opublikowano 3 lipca 20222 l No ale z Sainzem się nie pomyliłem Nie no, stracił już na samym starcie [emoji1787]
Opublikowano 3 lipca 20222 l 3 minuty temu, Patricko napisał: Nie no, stracił już na samym starcie Aż taki śmiały nie byłem żeby pisać "do pierwszego zakrętu" Ale jak widać Carlosa nie można lekceważyć
Opublikowano 3 lipca 20222 l Zhou niby ok, ale wciąż w aucie jest. Podobno bolid przeleciał przez barierkę.
Opublikowano 3 lipca 20222 l Bolid wbity między opony, a plot. Masakra... Do tego protestujący wbiegli na tor.
Opublikowano 3 lipca 20222 l Autor ja pierdziele. takie akcje nie raz robiłem na konsoli ale coś takiego w realu