Opublikowano niedziela o 21:432 dni 4 minutes ago, Patricko said:Vettel ich nie wziął, Alonso ich nie wziął to i Ham ich nie weźmie, niestety. Ferrari to taki zespół dla emerytów z majstrami miałem to samo napisać . Sami Mistrzowie, lata doświadczeń. Alonso , Vettel, teraz Hamilton, jaki oni Lewisa nie zaaczną słuuchać to, tam niestety nic nie pyknie....
Opublikowano niedziela o 21:452 dni 15 minut temu, Colin napisał(a):jezu jak kwikłem jak Hamilton odpyskował niech on ich tam za mordy weźmie to może coś będzie z tego zespołuPrędzej będzie ciao Lui i emeryturka
Opublikowano niedziela o 21:462 dni Na początku coś się podziało, później procesja. Szkoda trzeciego miejsca dla Russela, ślizga się klasycznie, obrzydliwy typ
Opublikowano niedziela o 22:522 dni Było gorąco więc McLaren użył Tire Water: https://x.com/RBR_Daily/status/1918346855156420636Ale mimo to tylko 3 zdublowanych (+2 lub 3 z odpadniętych) więc nie tak tragicznie jak kiedyś gdy np. 6-ciu zostawało czyli 14-tu zdublowanych. Lando znowu pokazał, że jest szybszy i znowu dużo stracił.
Opublikowano poniedziałek o 06:372 dni Ja po godzinie już poszedłem spać. I chyba dobrze zrobiłem. Może gdyby popadało, to coś by się jeszcze podziało.