Opublikowano 5 grudnia 20195 l Russel miał 1:38.7 w kwalifikacjach GP Abu Dhabi w taczce Williamsa. Tutaj 1:37.2. Hmmm Bottas 1:34.9 w Q3 w Abu Dhabi Czasy pokazują bardziej tempo wyścigowe, jakieś takie niemiarodajne to wszystko ale mam nadzieje że sie myle. Nie ukrywam, że chcę zobaczyć kółko kwalifikacyjne Russela w Billbordzie Petronasa. Miękkie opony i jazda. Russel jest poszkodowany tak samo jak Robert - taczki nie pozwalają/ pozwalaly na zaprezentowanie swoich umiejętności. Przykre strasznie i nie chodzi mi tylko o Kubice ale też Russela. Wszyscy młodzi pokazali na co ich stać i że mają duuuży potencjał. Russel nie mógł nic pokazać. Lando świetny, Albon również, Gasly może potraktowany chamsko ale takie życie ale mimo tego ma pierwsze podium w swojej karierze, Antonio Gio też w Spa pokazał że umie jeździć. A Russel pyrk pyrk pyrk z tyłu jak frajer. Szkoda chłopaka.
Opublikowano 5 grudnia 20195 l No szkoda trochę tego Russela, ale on raczej ma pewne miejsce już w Mercedesie, więc jak się objeździ trochę w Williamsie bez napinki, bez wygórowanych oczekiwań to tylko dobrze dla niego.
Opublikowano 31 stycznia 20205 l https://www.skysports.com/f1/news/12433/11922412/racing-point-to-become-aston-martin-team-from-f1-2021?fbclid=IwAR0nH5Kyh_TUXiXhOBQwpR69iXOlrfKt4RuLgkaSIoc-LU3XWW2K1C0JN7Q
Opublikowano 8 lutego 20205 l 1 godzinę temu, Fanek napisał: Wiadomo coś o liczbach ile Orlen siana wyłożył na tytułowego sponsora? Podobno śmiesznie niska(jak na tytularnego) kwota. 5 - 10mln ojrosów.
Opublikowano 8 lutego 20205 l 3 godziny temu, Magik napisał: Podobno śmiesznie niska(jak na tytularnego) kwota. 5 - 10mln ojrosów. Ja pier papier. Jak za darmo. W dodatku w takim zespole jak Alfa? Williamsowi dali chyba 10mln. Sauber to nie jakiś szczyt ale przepaść w stosunku do Williamsa
Opublikowano 8 lutego 20205 l Tyle, że w williamsie płacili za miejsce dla kierowcy, a tu płacą tylko za naklejkę na samochód.
Opublikowano 8 lutego 20205 l 59 minut temu, devilbot napisał: Tyle, że w williamsie płacili za miejsce dla kierowcy, a tu płacą tylko za naklejkę na samochód. Ok, sorki
Opublikowano 8 lutego 20205 l 9 godzin temu, Magik napisał: Podobno śmiesznie niska(jak na tytularnego) kwota. 5 - 10mln ojrosów. Nie chce mi się wierzyć, że tylko tyle, source?>
Opublikowano 14 lutego 20205 l No w tym sezonie zdecydowanie kibicujemy Alfa- Orlen bardzo fajne malowanie!
Opublikowano 19 lutego 20205 l Jest stream z testów, ciekawe kiedy zdejmą XD Edytowane 19 lutego 20205 l przez Figuś