Opublikowano 13 marca 20187 l 1 minutę temu, Amer napisał: Dead Space 3, dobrze widzę? A te 3 ostatnie zrzuty to z...? Pytam bo wygląda to niesamowicie. Zniknięcie Ethana Cartera
Opublikowano 18 marca 20187 l Autor Infinite Warfare i Modern Warfare Remastered Edytowane 18 marca 20187 l przez MaZZeo
Opublikowano 19 marca 20187 l Assassin Origins. Chyba w zadnej innej grze nie naklepalem tylu screenow Daje w spoiler bo gre skonczylem i jest kilka ujec z dalszych miejscowek. Spoiler
Opublikowano 19 marca 20187 l W sumie ja za połową gry i też nic lepszego nie wypadło a wszystkie legendarne bronie są przeklęte ;/ dopiero na jakimś łowcy zdobyłem spoko miecz.
Opublikowano 16 kwietnia 20187 l W dniu 15.04.2018 o 08:33, hav7n napisał: Kukuryku byłby dumny z jakości fotografii
Opublikowano 16 kwietnia 20187 l 6 godzin temu, _Be_ napisał: to ten słynny hdr? Tak ale jeśli nie oglądasz tych zdjęć na monitorze z HDR to nie zobaczysz różnicy.
Opublikowano 28 września 20195 l Kilka dni temu ukończyłem najnowsze Gearsy. Strzelało się znakomicie, a sama gra prezentuje się fantastycznie Dodatkowo nieco z Dead Cells. Rewelacja, którą polecam każdemu.