Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Opublikowano

No w sumie taki mix brązu i czerwonych plamek. Jak stolec yakubu na redukcji.

• Odpowiedzi 2,7 tys.
  • Wyświetleń 279,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Kupiłem dziś w Biedrze czajnik elektryczny, szklany dzbanek, diody led, można ustawić temperaturę, na jaką woda ma się zagrzać. Wszystko fajnie, tylko, że pierwszym gotowaniu pękł xd  

• 6.99 jest piniondz. Mozna bez keczApu. Sentymentem smarować

• Od 6 w górę.   Mejm jaki vinatge man, PS3, Android 5, jeszcze zaraz się okaże, że zamiast auta śmiga na koniu i używa lampy naftowej jako źródła światła

Opublikowano

Ja już jadłem kilka i te z Biedry najbardziej mi smakuje, jest bardzo dobre, ale mogłoby być mniej tłuste.

Opublikowano
  • Autor

Propo Tesco Finest:

ShotType1_328x328.jpg

Lepszej musztardy nie jadłem. Ostra, aż kręci w nosie. Ale jest coś fajnego w tej ostrości :)

Bodajże 5 zł kosztuje.

Te produkty tescowe mają fajny dizajn, czarne kolorki... chyba to zmienili, bo kiedyś wszystko tescowe było w białych opakowaniach?

-----

DODATKOWE INFO:

PROMOCJE W TESCO!

Właśnie mi się przypomniało, jakie promocje są na Tesco: nóz do pizzy 29 groszy, otwieracz do konserw 59 groszy. Masa takich pierdół za mniej niż zeta.

Opublikowano

Woda z kokosa bardzo dziwny napój. Biorę łyka, myślę smaczne, biorę drugiego, to samo, a potem już zaczyna mnie mdlić i jest nie do wypicia.

Mialem to samo tylko bez mdlosci. Nie skonczylem puszki, po prostu nie moj smak.

Opublikowano

Ja już jadłem kilka i te z Biedry najbardziej mi smakuje, jest bardzo dobre, ale mogłoby być mniej tłuste.

Wlasnie jest w promo, 5zl za pĘto przy zakupie dwóch.

Zauwazylem tez napoj proteinowy bez cukru o smaku waniliowym. 250ml/25g białka/2.49 zl.

Dobra opcja jak sie nie chce szejkerem babrać.

Edytowane przez _Red_

Opublikowano

Tylko, że on chyba składowo średnio i cukru nawalone.

Opublikowano

No przecież napisałem, że bez dodatku cukru xd Tyle co wynika z mleka + sukraloza. Nawet nie piszą nic o dodatkach sojowych, więc być może nie jest to największy szajs pod słońcem.

Napoj-Fasten-Protein-Drink-waniliowy-Nom

Opublikowano

To masło orzechowe z kawałkami orzechów jest jakieś ^$#%^#$%$^$^$, kupiłem w  niedziele a dziś mam 1/3 słoika tylko :/

Edytowane przez Banny

Opublikowano

Banny ty nie miałeś thermomixa albo vitamixa? Te masełko co polecasz pyszne ale takie świeżo zmielone, cieplutkie z olejkiem jaki się wytrąca podczas miksowania. :obama::banderas: Polecam wszystkim miłośnikom masła orzechowego spróbować.

Opublikowano

Ciepły tost z masłem orzechowym i nutellą to coś pięknego, ale +5kg na wadze od samego patrzenia się na to.

Opublikowano

Ja jeszczr lubie cieply z maslem orz i dzemem a czasami na masie jako posilek z maslem orzechowym dzemem i twarogiem

Opublikowano

Ciepły tost z masłem orzechowym i nutellą to coś pięknego, ale +5kg na wadze od samego patrzenia się na to.

W następnym życiu będę jak ty!

Opublikowano

Z żalem widzę na półkach Biedronki ostatnie niedobitki makaronu ciętego brązowymi matrycami, które chyba były tylko w ramach jakiegoś Tygodnia Włoskiego czy coś. Zawsze mnie to zadziwia, że najłatwiej chropowaty makaron kupić nigdzie jak w Biedronce, i to za cenę no raczej normalnego makaronu. Zwykła ammatriciana, czy w sumie dowolne coś z sosem pomidorowym - z tym penne z Biedry jest jak prawdziwe danie. Chociaż nie lubię kolejek w Biedronce, to nie raz ostatnimi tygodniami stałem tam specjalnie, żeby chapnąć też ten makaron. 

I co teraz jak się skończyły? Kupować jakieś rustiki makarony bio za 10 zyla? 

Opublikowano

Samemu zrobić.

Opublikowano

takie w czarnym kubku z 2,99 są teraz bardzo smaczne dania instant, kupilem teriaki i kurczak z cytryna i powiem bardzo ok z pieczywkiem idzie sie zapchac

Opublikowano

Widzialem, mialem prawie chciec, ale skład mnie odrzucil. Chyba cos koło 500kcal w tych dwóch lyzkach proszku makaronowego z przyprawą ? :O Omlet z 6 jaj by wszedł.

Ps

Z pieczywem makaron? xD

Opublikowano

Wlosi jedza z pieczywem makaron.

Opublikowano

I pizze z sosem czosnkowym.

Nowa strona czyli prawda </mejm>

Opublikowano

no czasem lubie takie danie sobie zjesc jak sniadania nie wezme z domu. dobra opcja awaryjna. u siebie na wsi mam piekarnie i tam jest  takie pieczywo, ze nie da sie przejsc bez kupna czegokolwiek

Opublikowano

I pizze z sosem czosnkowym.

pizze to akurat z frytkami albo chipsami - najlepsza :wub:

Opublikowano

W Biedrze pojawiły się bałkańskie produkty. Kofty na grilla, ser haloumi, chałwy, sery feta, oliwki. Wyglądają smakowicie.