Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Fajny camembert w Biedronce jest teraz. Do grillowania, pakowany po dwa. Niby wygląda jak zwykły ale nie rozpada się przy smażeniu. Z innymi to różnie bywa. Tego po prostu na patelnie z masłem klarowanym wrzuciłem i się ładnie przypiekł, nie pękł. Bez panierki, bez niczego.

Odnośnik do komentarza

 

Pewnie na rafinowanym, albo jakimś słabszej jakości, one swoimi prawami się rządzą.

Zagadka rozwiazana - nierafinowany, bio, 100% virgin, zapachowy :reggie:

 

Właśnie się zastanawiałam, co ten krupek opowiada. Nierafinowany ma smak i zapach. Jest trochę zdrowszy, ale nie do wszystkiego się nadaje. 

Nierafinowany 4 life, no ale wciąż smażenie na maśle (choćby wspomnianych grzybów) > wszystko 

Odnośnik do komentarza

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
×
×
  • Dodaj nową pozycję...