Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Opublikowano

Dokładnie.

To jest idealne danie dla osób, które kiedyś jadły popcorn (i inną roślinność), ale z przyczyn ideologicznych przerzuciły się w 100% na mięso, mimo to tęsknią za dawnymi potrawami.

Jadłbym.

Maczane w sosie BBQ lub curry mango.

• Odpowiedzi 2,7 tys.
  • Wyświetleń 280,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Kupiłem dziś w Biedrze czajnik elektryczny, szklany dzbanek, diody led, można ustawić temperaturę, na jaką woda ma się zagrzać. Wszystko fajnie, tylko, że pierwszym gotowaniu pękł xd  

• 6.99 jest piniondz. Mozna bez keczApu. Sentymentem smarować

• Od 6 w górę.   Mejm jaki vinatge man, PS3, Android 5, jeszcze zaraz się okaże, że zamiast auta śmiga na koniu i używa lampy naftowej jako źródła światła

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Orzeszki w czekoladzie z biedry. Zaj.ebiste. A sa z tej samej serii jeszcze rodzynki ale chyba bedzie to juz za slodkie.

Opublikowano

Jezu, takie rzeczy jak orzechy, rodzynki, czy inne owoce w czekoladzie to jest straszne zło, można jeść bez końca.

Opublikowano

400_400_11664161_pic_BioSalami_italien_D

Z nasionami kopru włoskiego i pieprzem, w Lidlu jest obecnie. Bardzo pyszne.

• 6 miesięcy temu...
Opublikowano

W cerfurze widzialem snickersa importowanego z usa o smaku marcepanu (czy migdalow, wiec raczej marcepan). Jedyne 8zl... Szarpne sie na urodziny zeby jakos usprawiedliwic zakup.

Opublikowano

Z migdałami i peanut butter jadłem i są bardzo dobre. Chociaż cena to sroga beka, zagranico kupowałem za równoważność 2 zł. Pewnie większość z nich się przeterminuje i pójdzie na straty, bo nikt nie kupi.

Opublikowano
  • Autor
17 godzin temu, Mejm napisał:

W cerfurze widzialem snickersa importowanego z usa o smaku marcepanu

to chyba na tym dziale importów, gdzie widziałem miętowe M&Msy za 18 zł :obama:

Opublikowano

No tak. Byly jeszcze inne produkty min te pomaranczowe reesey czy cos, te z maslem orzechwym.

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

Lody na patyku oraz rożki: Milka, Oreo, Lion, 3+3 gratis. 

2.25 zl za sztukę tych pysznych sku.rwysynow to dobra oferta.

Opublikowano
  • Autor

20200622000631_0.jpg

za 6,99 kimchi w biedrze. wziąłem na próbę, ostrzejsze niż w lokalnej restauracji, ale fajny smak - czuć i ostrość i kwaśność, polecam obczaić.

Opublikowano

Przedwczoraj kupiłem chyba z 20 wiaderek borówek za 4 zł jak robią promocje tak po 18 XD tyle wygrać, jak typ się mnie pytał - bierzesz pan tyle? Tak, a o co chodzi? XD 

Edytowane przez Faka

Opublikowano

Masz gdzie to trzymać w zamrażarce? Bo chyba nie kupiłeś tego na zjedzenie w ciągu 2-3 dni? xd

Opublikowano

Ładnie pochowane do zamrażarki. I tak dziennie idzie wiadro do zjedzenia, czasem i dwa pójdą xd

Opublikowano

Grubo, ja opakowanie 0,5 kg mam na 3 razy. Zmieszane z truskawkami i bananem są wspaniałe.

Opublikowano

O Grzybi dobry news z kimchi. Planowałem ostatnio zrobić, ale podstawa ekonomi Animal Crossing i innych Harvest Moonow czyli rzepa jest jakimś białym krukiem u mnie. 

Ani w marketach ani na bazarze nie dostałem.

Tydzień hiszpański w lidlu to chorizo wróciło yass. Wcześniej tylko takie w plastrach widziałem, a teraz normalne prawilne pęto.

Opublikowano
  • Autor
2 godziny temu, Soban napisał:

rzepa jest jakimś białym krukiem u mnie

ale to głównym składnikiem jest kapusta pekińska:

MG_86521-600x900.jpg

rzepa biała jest czasem w polo markecie

Opublikowano

Wiem, wiem, ale prawilne kintokowe przepisy rzepe mają jako drugie główne warzywko. Które z biedrasowych próbowałeś?