Opublikowano 12 marca 201510 l Pierwsza czesc ogralem na pc i w wiekszosci plansz bylo A+, tutaj tak mi ciezko przyzwyczaic sie do pada ze koniec. Poki co 5 chapterow i ani razu jeszcze wiecej niz combo 9 No i slusznie zauwazyl ogor w statusach, ze duza czesc trudnosci polega na niezliczonej ilosci zgonow od typow ktorych nie widzisz w polu razenia. Ale mimo tego, ciagle robi robote, jaram sie i polecam opor
Opublikowano 12 marca 201510 l nie podoba mi sie to ze nasz typ moze przyjac dwa strzyla na klate przynajmniej tak jest w poczatkowych levelach (nie mialem czasu zbytnio pograc) gra wydaje sie latwiejsza no i zje,bali troche z szybkim autocelowaniem pod kwadratem xD kupie wersje na pc/mac i obczaje sobie gre na myszce
Opublikowano 13 marca 201510 l nikt nie narzeka na bugi, tylko ja mam problemy z kamerą? czasem zdarza mi się tej wyjść przez ścianę poza budynek... O ile ten drugi nie przeszkadza, tak pierwszy praktycznie uniemożliwia grę
Opublikowano 13 marca 201510 l Na vicie często kamera ucieka i jest to dość irytujące bo nawet nie śledzi naszego typka
Opublikowano 13 marca 201510 l No o tym mówię właśnie tylko na Vicie to jest spotykane? liczę na patcha....
Opublikowano 13 marca 201510 l Wczoraj pograłem 3 poziomy i z ta kamera ciezko grac. Odpalilm sobie jedynke potem i tam kamera jest ok. Musza naprawic to, rzucanie bronia i al wrogów tez w niektorych sytuacjach dziwaczne. Pogram wiecej dzis to napisze plusy
Opublikowano 15 marca 201510 l Byłam mocno nahajpowana na HM2, ale pograłam trochę i mi przeszło. Wkurza AI i bugi - na wariującą kamerę jakimś cudem nie trafiłam, ale często ktoś strzelał przez ścianę albo się w niej klinował, rzuty nie zawsze działały, broń wypadała za planszę, itp. Mam mieszane odczucia odnośnie poziomu trudności, z jednej strony liczba przeciwników na planszy jest spora i w zestawie z równie dużą liczbą okien (wtf) stawia jakieś wyzwanie, ale z drugiej strony większość leveli sprowadza się do tego, żeby zdobyć uzi/karabin, i już po chwili można wracać do samochodu. #noniewiem tak trochę mało funu z tego. Styl graficzny i soundtrack wciąż osom. Scenariusz i klimat fajny, jest mocno, brudno i dziwnie. Chociaż przyznam, że schizowo-wesoły klimat jedynki i jej ciągły fabularny mindfuck jednak bardziej mi odpowiada. Jak dla mnie Hotline Miami 10/10, ale Hotline Miami 2 to już wrong number i takie 7/10.
Opublikowano 16 marca 201510 l Ja poczekam na wersję z plusa czytając opinie, grafa się nie zestarzeje bo opinie są podzielone
Opublikowano 16 marca 201510 l W sumie tez byłem strasznie sceptyczny z tych samych powodów co selene, zwłaszcza w połowie gry. Tak teraz ją skończyłem i sam nie wiem pownerwiała mnie ta dwójka nie ukrywam ale teraz cisne gre od nowa na hardzie i bawie sie dobrze, szukam secretów i jest git Aha a kamere to dokumentnie spier.dolili przyzwyczajenia z jedynki poszły na odstawke dopiero to zrozumiałem jak teraz ogrywam. Edytowane 16 marca 201510 l przez Dr.Czekolada
Opublikowano 16 marca 201510 l Są poziomy trudności? Ja narazie nie kupuje. Odpaliłem pierwszą część i nie wyłączam jej dopóki nie wpadnie platyna, jeszcze tylko 2 trophy
Opublikowano 16 marca 201510 l Ja poczekam na wersję z plusa czytając opinie, grafa się nie zestarzeje bo opinie są podzielone jak nie masz cisnienia to spokojnie mozna poczekac, do jedynki nie ma startu dla mnie pierwszy gierkowy zawod w tym roku, przejde za jakis czas tym razem na pc i zobaczmy co i jak, a poki co wracam odpalic ponownie jedynke.
Opublikowano 17 marca 201510 l Są poziomy trudności? Ja narazie nie kupuje. Odpaliłem pierwszą część i nie wyłączam jej dopóki nie wpadnie platyna, jeszcze tylko 2 trophy Po przejściu gry masz hard mode.
Opublikowano 17 marca 201510 l Nie chodzi o błąd tyle co że trzeba po prostu do niej przywyknąć - nie wiem jak na konsolach ale na pc w porównaniu do jedynki ona idzie dużo dalej od postaci - do tego celownik troche wariuje po prostu trzeba sie przestawić.
Opublikowano 17 marca 201510 l Są bugi związane z kamerą. Czasem po prostu nie idze za graczem albo ustawia się w dziwacznym miejscu po respawnie, albo wybiega tak daleko za nie widać gdzie jesteśmy, sprowadzając grywalność do zera
Opublikowano 27 marca 201510 l Czytam sobie właśnie wikię HM i czy wiedzieliście, że: Evan może wejść w rage mode po dobiciu dwóch przeciwników? Albo że Corey może wskakiwać przez okna? XD
Opublikowano 30 marca 201510 l Pierwsze tak, drugie nie. Przy okazji: na /r Vita jeden z devów parę dni temu powiedział, że patche nadchodzą na różne platformy, w tym i vitę, więc może pozbędziemy się bugów z kamerą Ostatnio zrobiłem 1 akt na A+ i nie miałem problemów, no ale glitche nadal się zdarzały Tak btw odkryliście sekretny level? Edytowane 30 marca 201510 l przez Rayos
Opublikowano 9 kwietnia 201510 l Skończyłem drugi raz grę zaliczając wzystkie poziomy na A+ bądz S i po napisach końcowych zobaczyłem to : Pewnie już robią kolejną część Edytowane 9 kwietnia 201510 l przez DOMIN@TOR_88
Opublikowano 9 kwietnia 201510 l Dawno już było wiadomo o tym easter eggu nie będą robić trójki, już to wielokrotnie potwierdzili, a w okolicach wakacji wychodzi edytor leveli (Biker i Jacket confirmed)
Opublikowano 21 lipca 20177 l Niby prawie ta sama gra co jedynka, ale czuje ze cos tutaj nie gra. Zdaje sobie sprawę, ze to nie sa latwe gierki, ale druga czesc zwyczajnie przegina strune i zaczyna być wkur.wiajaca wcześniej niż w polowie całej gry. Za dużo okien, bledow(strzelanie przez sciany) i nie można zalapac tej plynnosci w działaniach jak w poprzedniej części. Cos tutaj jest spier.dolone w projekcie lokacji, bo wiele miejscowek trzeba przechodzic w niefajny sposób czyli wywoływać przeciwnikow hałasem z broni palnej, a następnie czaic się przy drzwiach. Klimat, soundtrack, brutalność nadal sztos ale gejmplej się nie zgadza, a w takiej grze to niewybaczalne.