Opublikowano 22 stycznia 20196 l Przydałaby się data premiery Bayo 3 i Fire Emblem, na nowe pokemony nie liczę w tym roku...
Opublikowano 22 stycznia 20196 l Panowie będe potrzebował jeszcze jeden zasilacz, czy jestem skazany na oryginał za 130zł czy takie coś też podejdzie bez problemu https://allegro.pl/oferta/ladowarka-zasilacz-usb-c-do-nintendo-switch-7735000388 ktoś z was ma jakieś "zamienniki" ? Edytowane 22 stycznia 20196 l przez PlastikowySmalec
Opublikowano 23 stycznia 20196 l 2 godziny temu, funditto napisał: Co ?! Przecież Poki na pewno wyjdą Myślisz ze w tym roku ? No w sumie stawiałbym na grudzień ....
Opublikowano 23 stycznia 20196 l Były ploty o 7.0.0. I tym że będzie język koreański czy stabilność. Także fajnie.
Opublikowano 23 stycznia 20196 l Co fajnie? To że będzie koreański. Jakby plota z grami snesowymi się sprawdzila to dopiero będzie fajnie. Ale znając Nintendowe realia, dokoptują język, stabilność i nowe ikonki ze smasha i będzie pozamiatane. Za kilka godzin skończy się gdybanie i zobaczymy co tam dla nas mają ciekawego.
Opublikowano 23 stycznia 20196 l 12 godzin temu, Figaro napisał: Wstępne dane z USA: - Nintendo Switch is best selling hardware of 2018 - Nintendo Switch sets new sales record in Dec. for this gen - Nintendo Switch outsold competition (PS4 + Xbox One) combined in Dec. fajnie, dołożyłeś do tego cegiełkę?
Opublikowano 23 stycznia 20196 l 12 godzin temu, PlastikowySmalec napisał: Panowie będe potrzebował jeszcze jeden zasilacz, czy jestem skazany na oryginał za 130zł czy takie coś też podejdzie bez problemu https://allegro.pl/oferta/ladowarka-zasilacz-usb-c-do-nintendo-switch-7735000388 ktoś z was ma jakieś "zamienniki" ? Szukasz ładowarki tylko do ładowania konsoli czy ma również zasilać konsolę w docku?
Opublikowano 23 stycznia 20196 l 56 minut temu, _Be_ napisał: fajnie, dołożyłeś do tego cegiełkę? Nie, nie dolozyłem cegiełki bo nie mieszkam w USA. A Ty?
Opublikowano 23 stycznia 20196 l W Polsce się nie kupuje, bo dostajemy sprzęt gorszego sortu. Jak kupować to tylko w Niemczech.
Opublikowano 23 stycznia 20196 l 38 minut temu, Ficuś napisał: a mieszkajac w pl dolozyles? Kupiłem Splatoona 2 jako prezent. To i tak chyba więcej niż Be.
Opublikowano 23 stycznia 20196 l 13 minut temu, Figaro napisał: Kupiłem Splatoona 2 jako prezent. To i tak chyba więcej niż Be. Więcej? Ja kupiłem nowego switcha koleżko
Opublikowano 23 stycznia 20196 l 5 minut temu, Figaro napisał: Nie kłam i nie nazywaj mnie koleżką, koleżko. Poszukaj sobie w zakupach growych koleżko.
Opublikowano 23 stycznia 20196 l 1 godzinę temu, NemoKOF napisał: Szukasz ładowarki tylko do ładowania konsoli czy ma również zasilać konsolę w docku? Tylko do ładowania np w pociągu lub jak gdzieś pojadę, dock postawię pod tv i podłączę oryginalną ładowarkę
Opublikowano 23 stycznia 20196 l tak, to nie direct per se nawet tylko highlights. cos jeszcze mniejszego chyba
Opublikowano 23 stycznia 20196 l Godzinę temu, PlastikowySmalec napisał: Tylko do ładowania np w pociągu lub jak gdzieś pojadę, dock postawię pod tv i podłączę oryginalną ładowarkę Drugie pytanie - czy będziesz go ładował jak będziesz grał? Czy tylko jak będzie uśpiony?
Opublikowano 23 stycznia 20196 l Wargroove 1 luty steamworld rpg wygląda cudownie unruly heroes spoczko, wygląda jak Rayman pod względem graficzki i forager w sumie spoko reszta meh