Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Nintendo Switch - temat główny

Featured Replies

Opublikowano

Kupiłem kiedyś na komórkę, na 3dsa też była.

I nie polecam, wolę stare Laytony.

Jakoś bardziej suche i zagadki gorsze.

• Odpowiedzi 18,5 tys.
  • Wyświetleń 1,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Pograłem w Zeldę pół godziny (ale czas zleciał tak szybko, że miałem wrażenie, że minęło tylko 5 minut  )? Był to sam początek gry, gdy Link wybudza się z wieloletniego snu. Wrażenia?   Na pewno zna

• Sylvan Wielki
    Sylvan Wielki

Tak jak wspomniałem w styczniu - Słiczer towarzyszył nam w kolejnej wyprawie i spisał się (jak zawsze) znakomicie. Fantastyczna konsola. Tym razem padło na Florydę i powiem wam, że o ile w takiej Ja

• Sylvan Wielki
    Sylvan Wielki

Mój Słiczerek to istny obieżyświat. Tylko w 2024 r. odwiedził m.in. Francję, Włochy, Norwegię, Grecję... Za kilka tygodni będzie mi towarzyszył w Miami.   Przyda mu się nieco ciepła po arktycznym c

Opublikowano

Ja Wam życzę tych wszystkich gier z listy marzeń ale zapominacie jak te directy potrafią być ujowe i żenujące zarazem. Szczególnie gdy pojawiają się w momencie mocnego oczekiwania na coś dobrego.

To Nintendo. 

Opublikowano

Poprzedni ogolny direct to wrzesien, wiec kawal czasu minal juz. Powinno byc w porzadku.

Opublikowano

Dla dobra forumka mam nadzieje ze bedzie totalna klapa. Forumek nie wytrzyma gifow z pokemonami. Dawno juz raszki wiekowe to nie 10-15 lat.

Opublikowano

ale z szacunkiem do najbardziej dochodowej marki na świecie

Opublikowano

Nie do nich tak, nie do nich. 

Opublikowano
2 godziny temu, Basior napisał:

Kupiłem kiedyś na komórkę, na 3dsa też była.

I nie polecam, wolę stare Laytony.

Jakoś bardziej suche i zagadki gorsze.

Jest tego prosty powód. Osoba, która odpowiadała za wszystkie mini-gry i wszelakie zagadki zmarła, więc raczej ciężko jest zastąpić kogoś kto odpowiadał za geniusz serii od samego początku.

Pojawiła się już plota, że Fire Emblem ma wyjść we wrześniu a dokładnie 29-ego. Dziwne te ploty bo Animal Crossing ma z kolei wyjść 13 września a więc dwa duże tytuły w jednym miechu? Prędzej Fire Emblem ujrzymy na koniec tego roku. Coś czuje pismo nosem, że Yoshi i MP4 to nie jedyne gry, które zaliczą obsuwę. Tak więc radujcie się, jeżeli w ogóle wszystkie te zapowiedziane tytuły na ten rok rzeczywiście wyjdą a nie dostaniemy pod koniec roku pięknej listy na 2020r. bo Nintendo nigdy się nie śpieszy jak konsola się sprzedaje.

Opublikowano

Bardziej by mi zrobiło ogłoszenie daty premiery dodatku/dodatków do Civ6. Ponoć Take2 było zadowolone ze sprzedaży.

Opublikowano
8 minut temu, estel napisał:

Bardziej by mi zrobiło ogłoszenie daty premiery dodatku/dodatków do Civ6. Ponoć Take2 było zadowolone ze sprzedaży.

Też na to liczę ale pewnie albo się nie doczekamy albo będziemy czekać rok czy coś w tym stylu.

Opublikowano

@chrno-x Wiecej wiary, nawet ja mam wieksze oczekiwania niz Ty :)

Dla mnie najlepszym ogloszeniem bylyby konkrety o Mini, zeby wreszcie powiedzili " tak robimy " i  podali jakies info. Ale raczej malo mozliwe.

Opublikowano

250k widzów na yt :obama: 

Opublikowano

Garniak ubrany, harnas w dloni, krupniok na talerzu, wygodnie siadamy w fotelu, zapinamy pasy i startujemy

Opublikowano

TAAAAAAAAAAK

I CO @Figaro

Opublikowano

:banderas:

NO JA JUŻ ZADOWOLONY XDD

Edytowane przez ragus

Opublikowano

No super, moze jakies fajne gierki singlowe z historyjkami :/